Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

rav 4

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • rav 4

  Pentru RAV 4 cu navi daca stie cineva de unde pot procura un dvd pentru Europa de Est, sau doar pentru Romania macar.

  Va multumesc.

 • #2
  Buna si bine ai venit! De la orice dealer Toyota din Romania.

  Comment


  • #3
   La Toyota am intrebat si mi-a spus ca au doar ceva cu Bucuresti, Timisoara si inca vreo doua orase. In plus au spus ca este in jur de 2000 RON.

   Comment


   • #4
    Am insa o problema si mai grava. Masina am cumparat-o din afara si nu are roata de rezerva. Are jante de aluminiu 7.5x18 si cauciucuri Bridgestone Blizzak LM-25 4X4 235/55 R18. Cei de la Toyota Suceava mi-au spus ca acestea se pot dejanta doar la Bucuresti. Nu stiu ce fel de cauciucuri sunt. Daca a dejantat cineva un asemenea cauciuc va rog sa ma anunte si pe mine la tel. 0745850145 sau dorutiganescu@yahoo.com

    Comment


    • #5
     Originally posted by cristi98 View Post
     Buna si bine ai venit! De la orice dealer Toyota din Romania.
     Nu. Masina e adusa de afara si are Navi cu DVD dar doar cu Europa de vest

     Comment


     • #6
      salut. daca nu are roata de rezerva este posibil sa aiba montate cauciucuri run-flat, care au niste lamele de otel in interior, din care cauza nu se pot de-janta decat pe echipamente speciale pentru run-flat-uri.
      uite si un link
      http://vanzarianvelopeonline.ro/auto...lm-25-4/30791/

      Comment


      • #7
       cauta pe site ptr ca este cineva care iti poate vinde un DVD copie cu doar 10ron. ce trb sa faci este doar sa resetezi sistemul (decuplezi bateria cel putin 10 min). eu am cump de la el si merge fara prb

       Comment


       • #8
        Astea sunt datele de contact:
        Pretul este 100ron

        CONTACT:0723.275.441

        EMAIL:ADITZAX13@YAHOO.COM

        Comment


        • #9
         Vānd 2 cauciucuri noi pt rav4

         Vānd două cauciucuri noi Bridgestone Blizzak LM-25 235 / 55 R18, de iarnă.
         Eu le-am cumpărat pentru mine şi cānd am īncercat să le montez, am mers la Toyota Pipera şi mi-au spus că nu se poate deoarece maşina mea este echipată cu run flat.

         Comment


         • #10
          Cauta pe OLX, eu de acolo am achizitionat, mi le-a "aranjat" pe DVD-uri asa cum am avut nevoie, ca sa nu fiu nevoit sa le schimb pe traseu ! O data la 2 ani repet figura ca sa am hartile actualizate.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
          Politica de Securitate Google