Salutare Toyotistilor 
Am in vedere achizitia unei Toyota Rav-4 din 2006 - 2008 de la 150cp in sus si asi dori niste sfaturi din partea voastra referitor la:
- ce motor sa aleg ? benzina/motorina
- fiabilitate in general
- costuri intretinere
Astept cu interes posturile voastre

Am in vedere achizitia unei Toyota Rav-4 din 2006 - 2008 de la 150cp in sus si asi dori niste sfaturi din partea voastra referitor la:
- ce motor sa aleg ? benzina/motorina
- fiabilitate in general
- costuri intretinere
Astept cu interes posturile voastre

Din cate vad esti interesat de cat mai multi CP deci ai un stil mai sportiv de condus,asa ca poti sa alegi benzina .Masina e destul de solida si grea,caroseria e de suv asa ca varianta benzina are consum cu 2-3 l % mai mare.Eu am model diesel 2007 cu 136 CP si merge acceptabil pentru un familist,desi i se potrivesc mult mai bine 150CP.Pentru drumuri proaste e mult mai potrivit dieselul deoarece are cuplu mai mare la turatii mici,la fel si pentru remorcat sau incarcarea la capacitate maxima.Motorul pe benzina e mai usor si stabilitatea in viraje mai buna ,cat si mai ieftin la intretinut.Eu am 50000 km fara probleme si sunt foarte multumit,e o masina de incredere ideala pentru drumurile noastre.
La 52000km nu am schimbat decat consumabile.Un cunoscut cu Forester(are talonul mai mic) la 60000km a schimbat pivotii,bieletele si o fuzeta roata, mers numai in Bucuresti fara offroad.Bineinteles ca drumurile noastre sunt de speriat,dar si ravul a mers tot pe drumurile astea.Dupa mine masini indestructibile sunt Hilux,LC si fratiorul mai mic RAV(daca sunt exploatate corespunzator).
Comment