Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Corolla mea neagră

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 30000 km fără griji. Nu pot spune decât ca mașina este super pentru o familie de 3 persoane consum urban între 9 și 10 consum extraurban 5.2 cel mai mic consum obținut și 6.5 consumurile obținute sunt pentru mers normal cum se spune după trafc și chef. Încă mașina îmi place mai întorc capul după ea când o parchez și mi se pare o mașina faină. In portbagaj este loc suficient cel puțin eu nu am avut situații in care sa nu am avut loc. Este o mașina comoda și plăcută la condus.
  Attached Files
  Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

  Comment


  • Originally posted by dragoscojan View Post
   30000 km fără griji. Nu pot spune decât ca mașina este super pentru o familie de 3 persoane consum urban între 9 și 10 consum extraurban 5.2 cel mai mic consum obținut și 6.5 consumurile obținute sunt pentru mers normal cum se spune după trafc și chef. Încă mașina îmi place mai întorc capul după ea când o parchez și mi se pare o mașina faină. In portbagaj este loc suficient cel puțin eu nu am avut situații in care sa nu am avut loc. Este o mașina comoda și plăcută la condus.
   daca si dupa 30 000 intorci capul dupa ea, e clar! esti prins in vraja! nu mai ai scapare! toyotist pe viata!
   Toyota Yaris 1.3 VVT-i SOL (SCP90) / 11.2005 / 2SZ-FE / 5 Doors hatchback SilverGrey

   Comment


   • 55326558-AAA1-4479-9CCE-C9D87C08DF68.jpeg Buna ziua,

    In bord au apărut erorile astea după ce opresc și pornesc mașina nu mai are nimic. Ce credeți ca ar putea fi pana ajung la service? Mașina este din Decembrie 2017. Mulțumesc de păreri in avans.
    Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

    Comment


    • Cam tarziu...dar nu aveai parbrizul murdar in zona senzorilor/camerei de la oglinda?

     Comment


     • Originally posted by agryn View Post
      Cam tarziu...dar nu aveai parbrizul murdar in zona senzorilor/camerei de la oglinda?
      Nu aveam murdar parbrizul. Acum sa vedem poate îi dau de capăt ăștia de la dealer cica trebuie sa măsoare voltajul de pe instalație sa verifice mufele cu toate ca am mai fost la ei cu problema asta acum vreo 2-3 săptămâni dar nu au rezolvat-o. Mai așteptăm pana marți și vedem care este baiul.
      Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

      Comment


      • Aveți vreo părere despre dealerii din Suceava sau Iasi nu mai vreau sa fac aici la Bacau m-au enervat cu atitudinea care au avut-o.
       Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

       Comment


       • Eu personal prefer Bacaul in detrimentul Sucevei. Despre Iasi, nu pot decat sa-ti spun ca ei sunt la baza dealer VW-Audi.
        Poti sa incerci si la Autobest Center Focsani.
        Totusi, ce au facut cei de la Bacau?
        Last edited by agryn; 11-18-2020, 21:06 PM.

        Comment


        • Fugi la Focsani, e si aproape de tine. Chiar daca e aceeasi firma ca si la Bacau, nu sunt aceeasi oameni. Reprezentanta Focsani e cea mai buna din tara. Ai mai avea o varianta si la Piatra Neamt. Dar ce ai patit cu cei de la Bacau?
         Corolla E15 D-4D 2.0 1AD-FTV 2007 LUNA
         Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru...

         Comment


         • Pai au stricat un cauciuc asta primăvara și când am venit cu email de la brigstone ca este eroare de montaj nu au recunoscut au spus ca nu este de la ei poate am luat o bordura asta la o mașina și la alta a apărut o eroare in bord și au spus ca eroarea trebuie sa fie permanenta ca sa poată sa schimbe pe garanție și pentru asta nu voi mai face revizii la ei.
          Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

          Comment


          • Et la mașina de mai sus ca nu găsesc in cartea mașinii. Va adaug cartea mai jos poate vedeti voi.
           Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

           Comment


           • Aici găsiți cartea pentru ca am dat post din greșeala
            Attached Files
            Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

            Comment


            • Gata am schimbat pe garantie alternatorul la Toyota Piatra Neamt de atunci amn facut un drum de Comanesti dus intors, unul de Piatra Neamt si m-am fatait prin oras, nu am mai aparut eroarea in bord se pare ca de la aia a fost. Pentru cei care patiti acelasi lucru ca mine sa stiti de la ce este.
             Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

             Comment


             • Masina merge fain in continuare nimic de reprosat. Are 37000 km si inca este faina pe langa alte masini din parcare.
              Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
              Politica de Securitate Google