Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Corolla mea neagră

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • dragoscojan
  replied
  65000 km încă o mașină faină zero probleme. Am dat comandă de un suv dar nu de la Toyota pt ca erau cu prețul în altă lume. Voi pastra Toyota pentru ca este o mașină care îmi place.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  62000 km încă masina este dpv meu încă faina nici un reproș la adresa mașinii o recomand tuturor care ma întreabă.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  54500 km și 5 ani de când suntem împreuna nu am nimic de reproșat acestei mașini recomand cumpărarea uneia. Sincer mi se pare si o mașina frumoasa pe lângă altele chiar mai noi.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  53000 mașina fără probleme, super alegere.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  51000 km încă mașina îmi place la fel de comoda ca in prima zi. Nimic se reproșat toate bidoanele sunt la locul lor nu sunt șterse tapiteria se prezintă ok fără a fi roasa sau tocita, ecranul nu prezintă zgârieturi. Încă o consider o mașina frumoasa in parcare. Bine nu se pune glc-ul vecinei.
  Imi doresc un RAV4 Adventure și cu ajutorul bunului Dumnezeu pana la sfârșitul anului o sa se întâmple.
  Last edited by dragoscojan; 07-21-2022, 15:23 PM.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  47800 km cu mașina fără griji și probleme mașina se comportă impecabil. Am schimbat un ștergător pasager s-a rupt, mi se pare la fel de confortabila că până acum de exemplu am venit asta vara din Thassos până la Onești dintr-o bucata și când am ajuns nu am coborât cu dureri de spate.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  43000 km fara griji următoarea mașină tot Toyota o să fie.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  40500 km super masina. Foarte mulțumit de ea, am mai spus nu știu dacă aveam alta marca era așa de mulțumit.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  38000 mii Masina este tipla inca ma duce peste tot fara griji. Ma gandesc din ce in ce mai mult la un RAV4 2.0 benzina 4x4 dar cine stie poate anui accetta.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  Masina merge fain in continuare nimic de reprosat. Are 37000 km si inca este faina pe langa alte masini din parcare.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  Gata am schimbat pe garantie alternatorul la Toyota Piatra Neamt de atunci amn facut un drum de Comanesti dus intors, unul de Piatra Neamt si m-am fatait prin oras, nu am mai aparut eroarea in bord se pare ca de la aia a fost. Pentru cei care patiti acelasi lucru ca mine sa stiti de la ce este.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  Aici găsiți cartea pentru ca am dat post din greșeala
  Attached Files

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  Et la mașina de mai sus ca nu găsesc in cartea mașinii. Va adaug cartea mai jos poate vedeti voi.

  Leave a comment:


 • dragoscojan
  replied
  Pai au stricat un cauciuc asta primăvara și când am venit cu email de la brigstone ca este eroare de montaj nu au recunoscut au spus ca nu este de la ei poate am luat o bordura asta la o mașina și la alta a apărut o eroare in bord și au spus ca eroarea trebuie sa fie permanenta ca sa poată sa schimbe pe garanție și pentru asta nu voi mai face revizii la ei.

  Leave a comment:


 • dumping
  replied
  Fugi la Focsani, e si aproape de tine. Chiar daca e aceeasi firma ca si la Bacau, nu sunt aceeasi oameni. Reprezentanta Focsani e cea mai buna din tara. Ai mai avea o varianta si la Piatra Neamt. Dar ce ai patit cu cei de la Bacau?

  Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google