Jurnal de bord
Revin cu info. despre mashina mea:
-km. parcursi 34.1oo
-consum min. 3,2l%
(pe distanta de aprox.100km)
-consum max. 6,4l% (turatie 4.oooRPM+)
-consum mediu 5-6l%
-viteza maxima 196 km/h (filtru de aer semi-curat,trafic lejer-noaptea)
-combustibil folosit : euro5 de la PetromV sau OMV
-schimbat becuri : far (xenon temperatura culoare 4300K),pozitii fata (leduri albe),stop frana (SuperFlux 13Led)
Sunt multumit de modificarile de la partea de lumini.Modificarile isi merita banii.Ramane de vazut cum stau la capitolul fiabilitate...
Revizia de 30.ooo km am facut-o la 28.5oo
.Costul a fost de aprox. 750 Ron.
Schimb ulei ,filtre (aer,ulei,polen),verificat placute,suspensii shi directie.
Concluziile mecanicului au fost:
1.Starea placutelor de frana, foarte buna
2.Consumul de ulei,normal
Datorita experientei cu filtrul shi a exploatari intensive am decis ca voi merge la revizi intermediare la 7.5oo km (ulei,filtre+inspectie generala)
La 25.ooo km am sesizat o "incarcare" excesiva cu mizerii a filtrului de aer (rezultat al noxelor non-euro "performance"
,praf,etc...).Dupa ce am suflat filtrul am constatat o imbunatatire considerabila a functionarii.
Urmeaza ca peste cateva zile sa schimb anvelopele actuale Dunlop 2030 cu Michelin ENERGY E3A .Sunt curios de comportamentul mashinii dupa schimbare
;daca nivelul pretului e direct proportional cu calitatea.
Cu referire la anvelopele puse de producator (parerea mea) se aleg variante de buget ,shi e normal,sa se poata incadra in costul total al mashinii.
Ca urmare o sa incerc un alt gen de anvelopa shi o sa revin cu pareri (verificate shi asumate
)
Revin cu info. despre mashina mea:
-km. parcursi 34.1oo
-consum min. 3,2l%

-consum max. 6,4l% (turatie 4.oooRPM+)
-consum mediu 5-6l%
-viteza maxima 196 km/h (filtru de aer semi-curat,trafic lejer-noaptea)
-combustibil folosit : euro5 de la PetromV sau OMV
-schimbat becuri : far (xenon temperatura culoare 4300K),pozitii fata (leduri albe),stop frana (SuperFlux 13Led)
Sunt multumit de modificarile de la partea de lumini.Modificarile isi merita banii.Ramane de vazut cum stau la capitolul fiabilitate...
Revizia de 30.ooo km am facut-o la 28.5oo

Schimb ulei ,filtre (aer,ulei,polen),verificat placute,suspensii shi directie.
Concluziile mecanicului au fost:
1.Starea placutelor de frana, foarte buna
2.Consumul de ulei,normal
Datorita experientei cu filtrul shi a exploatari intensive am decis ca voi merge la revizi intermediare la 7.5oo km (ulei,filtre+inspectie generala)
La 25.ooo km am sesizat o "incarcare" excesiva cu mizerii a filtrului de aer (rezultat al noxelor non-euro "performance"

Urmeaza ca peste cateva zile sa schimb anvelopele actuale Dunlop 2030 cu Michelin ENERGY E3A .Sunt curios de comportamentul mashinii dupa schimbare

Cu referire la anvelopele puse de producator (parerea mea) se aleg variante de buget ,shi e normal,sa se poata incadra in costul total al mashinii.
Ca urmare o sa incerc un alt gen de anvelopa shi o sa revin cu pareri (verificate shi asumate

Comment