Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

New Corolla sedan .... mai multe probleme decat mi-as fi putut imagina

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New Corolla sedan .... mai multe probleme decat mi-as fi putut imagina

    Va salut!
    Am stat si am citit marea majoritate a problemelor de pe Corolla ...si am ajuns la o concluzie .... sunteti niste oameni fericiti ....TOTI. Am o Corolla 2.0 D-4D din 2007, varianta Sol. Pret 21.000 euro. 39.000 km. Am avut atatea probleme cu aceasta masina incat sunt aproape convins ca nu mi le voi aminti pe toate.
    1. la 300 km au inceput greierasii in bord: bord demontat, pus kit insonorizare .... un inceput promitator .....Traiasca Murphy si legile lui
    2. pe la 10.000 km zgomot etrieri: schimbat suporti etrieri fata + spate
    3. un nou zgomot imposibil de depistat timp de aproape 6 luni: pana la urma mi-au schimbat un tampon motor pe la 20.000km.... problema rezolvata partial, tot se mai aude, dar mult mai rar
    4. 25.000km - zgomot puternic directie, joc in volan: coloana de volan schimbata
    5. 38.000km - zgomot insuportabil directie, volan: coloana de volan schimbata - problema nerezolvata .....zgomotul persista
    6. alte probleme nerezolvate: zgomot inexplicabil (3 pocnituri ce se aud de sub motor, cred ....sau din zona aia, ambrieaj, cutie ....) la plecarea de pe loc( numai la pornirea motorului, nu la orice plecare), zgomot puternic directie si roti ( la trecerea peste denivelari cu muchii, ai senzatia ca se dezmembreaza masina sau ca iti pleaca rotile ..... exact ca la taxiurile care ai norocul sa le nimersti odata la un an ....cu vreo 3-400 mii de km la bord) ........... cam atat ....cred k e destul .....

    -daca mai este cineva cu probleme asemanatoare poate ma ajutati cu vreo idee ceva... sa stiu ce sa le spun baietilor de la service(Mega auto - Iasi)...care sincer au fost super .....numai k nici lor nu le vine sa creada k poate sa fie o masina cu atatea probleme.
    Pt zgomotele de la directie si roti ma gandesc ca ar mai putea fi caseta, bieletele, amortizoarele ......nush
    Multumesc anticipat

  • #2
    salut
    tot corolla 2.0 sol am si eu, 30.000 km, in mare cam aceleasi probleme :
    1. etrieri spate schimbati la 2000 km
    2. zdrangane bordul ca dracu, zumzaie de parca am monede bagate peste tot in coltul din drepta si din stanga a bordului, doar daca apas usor pe consola centrala trosneste ca naiba. la service mi-au dat flit... ca-i normal . Nu stiu cum si daca voi putea rezolva problama la vre-un service
    3. Cand virez stanga-drepta pe loc trosneste volanul si se simte si in pedalier chiar, joc inca nu stiu sa aibe. la service au vazut problema doar cand am stat cu mecanicul in masina, decamdata nu mi-au rezolvat problema.
    4. Cand motorul e cald se aude de sub masina un zgomot ciudat de la evacuare zbarnaie ceva, service-ul a constatat problema dar la fel....
    5. aud si eu vag niste pocnituri de sub motor, in afara de clank-ul cand intra vsc-ul care e normal.
    6. zgomot urat cand trec peste denivelari mai dese si evidente am si eu , rar am intalnit masina cu asemenea zgomote zic ca se rupe puntea fata in doua. ma asteptam la mai mult la banutii astia. Am mers cu un ceed care costa 2/3 din cat am dat eu pe masina si nu am auzit sa faca in halul asta

    si nu in ultimul rand o problema la motor cauza fiind motorina , o mica povestioara :
    Fac plinul joi, plec cu masina, care mergea bine, fara sa imi fac vre-o problema. Dup vre-o 300 km, fiind plecat dn bucuresti, a 2-a zi simt cum masina nu mai tragea cum trebuie. In treapta 1 si 2 , cand plecam de pe loc, masina abia tragea, pana sa intre turbina. In acelasi timp cand ma uit in oglinda vad fum negru. Faza interesanta e ca masina dupa ce depasea 2000 rpm demara de rupea. Pana in 2000 rpm fum si aproape ca dadea in nas ca o dacie pe carburatie neincalzita. Am inceput sa merg mai turat. La o faza din asta cand am demarat mai tare se aprinde in bord : lampa de avertizare ce indica defectiuni la “ Sistemul de control electronic al motorului/Sistemul de control electronic al acceleratiei’’ impreuna cu “ CHECK ENGINE, CHECK VSC “. Opresc si pornesc motorul , mesajul ramane aprins. Motorul pornea ok si se auzea ok. Mesajul a disparut de pe bord dupa ce am deconectat bateria 20 de sec.
    Degeaba am sunat la service vineri ca nu a raspuns nimeni.
    Am banuit imediat ca ar fi motorina de vina, dar simptomul trebuia sa apara dupa ce am alimentat, nu? Filtrul de motorina l-am schimbat la fiecare revizie, oricum le schimb pe toate la fiecare 15000. cu masina nu am mers in nici un caz subturat. Motorina pun doar de la rompetrol si petrom, mai mult petrom si doar de la statii mari, cu rulaj mare. Am avut in trecut multe experiente cu combustibil de ----- si ma uit de 2 ori de unde pun motorina.
    Acu, ajung in bucuresti si ma duc in pipera, am zis ca oricum trebuie sa ajung in service de urgenta si poate s-au mai shimbat lucrurile in service, intre timp am alimentat si de la alta statie, dupa ce am consumat motorina veche, masina mergea la fel de”bine”.
    In pipera sunt intrebat daca am programare, degeaba zic ca am sunat ca am probleme cu masina. Ii astept pe toti cei cu programare gandindu-ma ca bine ar fi fost sa ma duc spre Pitesti la service. Dupa vre-o 2 ore ma baga in seama cel de la receptie, dupa alte doua ore intra si masina in service, dupa juma de ora pun testerul pe ea. Masina a stat efectiv in service putin peste o ora, la ea s-a lucrat efectiv mai putin de jumatate de ora. Pleaca un domn mecanic cu ea in teste, plec si eu cu el dupa 10 min. conduc masina, care intr-adevar mergea ca inainte. Dupa cateva demaraje mai tari nu mai scotea nici fum. Domnul mecanic cu care am mers, imi spuna ca fizic masina a avut ceva, valava EGR ( supapa ) a fost curatata . Ii explic cum am folosit masina pana acum si imi spune ca la km astia nu s-ar fi vazut consecintele unui stil de mers prost pentru motor. Masina intra din nou in service pentru teste pe calc. Nu a fost testata, m-am uitat tot timpul, pur si simplu a stat 1 ora dejeaba, apoi scoasa in parcare. Cat am fost cu mecanicul in teste i-am aratat si trosniturile din volan cand virez si zgomotul evacuarii – scartaielile. Aceste lucruri le-am semnalat o data cu problema la motor. Raspunsul a fost : nu avem timp acum veniti alta data cu problemele astea, nu vem rampa, e aglomerat, nu ati avut programare. 3 posturi de lucru erau libere… Omul mi-a confirmat ca nu-s eu nebun chiar exista aceste 2 probleme. Acu risc sa vin data viitoare sa nu se manifeste si sa platesc 120 de roni doar o verfificare pe elevator unde nu se va constata problema.

    Mai stau ca prostul 2 ore pana ma duc la ghiseu sa intreb ce se intampla.
    -Pai s-a remediat problema aveti de plata 380 lei.
    -Pai e in garantie masina, are 30 mii km
    - Pai nu tine de garantie, carburantul de la noi din tara..…
    - Pai nu am auzit la nici o masina la 30 de mii valva egr infundata, cat de prost sa fi fost ultimul plin de motorina, masina tot urca in ture.
    Dialogul continua 10 min, fara rost, ii spun ca platesc suma asta, dar sa imi dea o hartie prin care servisu’ sa zica ca problema nu a tinut de garantie si am platit suma asta.Daca am probleme cu masina din nou sa am dovada. E aberant ca la 30 de mii sa curete egr-ul. De unde stiu eu ca nu a tinut de garantie si ca ma factureaza de prost ???
    Ii explic ca la masina nu s-a lucrat nici un sfert din timpul acesta, considerand ca sunt bun de plata ca am bagat pacura in masina de nebun…
    Ii spun ca platesc suma dar fara hartia aia nu plec de acolo, oricum era ora 16…
    Omul s-a schimbat la fata, a inceput sa se balbaie,”sa vedem sa vorbim cu reprezentantul de la garantie, sa vedem ce sa facem'', in 5 minute imi zice ca a calculat gresit, ca de fapt timpul facturat de fapt e mai putin , ca a gresit ca nu mi-a spus ca pot avea de plata atat de la inceput, ca a facturat pentru un motor mai mare de fapt….. ( motor mai mare la corolla ) poate in SUA
    Oricum mie imi miroase putred rau…..
    Am platit, am plecat ca ziua se dusese dracului si aveam de facut vaccin fetitei mele.
    Cocluzionand :
    Mai erau oameni destui care erau tratati la fel cu probleme de garantie. Preturile si modul de facturare nici nu are rost sa le comentez. Oricum se plateste diagnoza masinii in garantie daca se desopera ca nu s-a manifestat problema, evident ca nu se manifesta…
    Ce sa mai spun, eu atat imi doresc, sa merg cu masina ca am de muncit, sa nu trebuiasca sa stau in service dupa niste ..... nici n-am cuvinte. cu greierasii m-am resemnat,. cu volanul, deocamdata se misca rotile daca trag de volan... s.a.m.d.

    Comment


    • #3
      mi se ridica paru in cap ce citesc aici!!
      cum poti sa mai apelezi din nou la nemernicii astia din pipera??
      cum poti sa fi atat de resemnat in fata unor asemenea mizerrii facute de acesti nenorociti???!!!
      Si cand ma gandesc ca politica toyota este bazata pe respectul fata de client .....plus citatele alea semnate de fondatorul companiei., care te intampina la intrare ...nici nu stiu.sa rad sau sa plang!!??

      Comment


      • #4
        Originally posted by costake View Post
        mi se ridica paru in cap ce citesc aici!!
        cum poti sa mai apelezi din nou la nemernicii astia din pipera??
        cum poti sa fi atat de resemnat in fata unor asemenea mizerrii facute de acesti nenorociti???!!!
        Si cand ma gandesc ca politica toyota este bazata pe respectul fata de client .....plus citatele alea semnate de fondatorul companiei., care te intampina la intrare ...nici nu stiu.sa rad sau sa plang!!??
        Cand eu am scris ceva urat despre cei din Bucuresti s-a gasit un *cineva* moderator care m-a bannat .... vad , cu regret , ca ce am afirmat eu atunci se confirma ... de ce proprietarii de Toyota din Bucuresti nu merg la Pitesti ? Afirm cu tarie ca daca cei din Bucuresti ar fi boicotati ar face ceva .... asa au fost si cei din Iasi , acum se pare ca si-au revenit ...

        Comment


        • #5
          Originally posted by vali44 View Post
          Cand eu am scris ceva urat despre cei din Bucuresti s-a gasit un *cineva* moderator care m-a bannat ....
          La un moment dat mi-am exprimat si eu nemultumirea fata de cei de la Estima. La ceva timp am primit 3 mesaje. Unul era: "Domnule, ..., v-as ruga sa nu mai folositi cuvinte jignitoare si nici sa aruncati cu noroi.
          Cu stima! " - de la "unul" din Braila. Cred ca e cineva care doar urmareste, fiindca nu avea nimic postat. I-am trimis un mesaj sa-mi spune la ce s-a referat, ce l-a deranjat. Nu a mai raspuns. Sunt convins ca lucreaza la ei.
          Stau acum si ma intreb n-ar fi intelept din partea mea sa nu mai calc pe la ei, daca nu cumva li s-o fi pus pata pe mine si ma asteapta la prima revizie/verificare. Nu de alta, dar n-as vrea sa ma trezesc ca nu-mi mai tin franele, sau imi iese fum de sub capota ...
          Exagerez fireste, dar n-am idee cat l-am deranjat pe respectivul.
          Am scris mai mult fiindca, daca "unul" va citi, va trebui sa inteleaga ca nu ma intereseaza sa denigrez pe cineva in detrimentul altcuiva. Si ca nu-mi convine sa bat 200 km in alt oras, la alt service. Dar ca oricine altcineva fac comparatii.
          Daca vrea sa stie ce m-a deranjat, sa ma contacteze din nou. Nu ma derabjeaza sa scriu.

          Comment


          • #6
            salut. cam aceleasi probleme ca si Vlad Lucian greieri, troncanit bord ( caseta schimbata + coloana volan ) asta cu troncanitul e problema la corolla ... masini fiabile nu degeaba sunt pe locul 90 in top fiabilitate la clasamentul acela facut de englezi am fost rautacios

            Comment


            • #7
              si inca ceva mai nou pornesc motorul, martorii abs si frana de mana raman aprinsi, vitezometrul nu mai functioneaza ... am fost la service tr inlocuit un senzor abs sau ceva de genul asta !

              cat de grad imi este de masinuta mea, atat de multe probleme am avut cu ea

              corolla HB 1.6 vvti 2006 E12

              Comment


              • #8
                Originally posted by pepe2909 View Post

                cat de grad imi este de masinuta mea, atat de multe probleme am avut cu ea

                corolla HB 1.6 vvti 2006 E12

                poate ai deocheat-o!!

                Comment


                • #9
                  Salut! nu stiu cum aveti voi atatea probleme cu masinile. Cred ca mai degraba depinde de stilul de condus. ????
                  Eu am o Corolla Luna 2008, 1,6 litri, 124 CP si am 30 000 km cu ea si nu am avut absolut nici o problema.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by amadas View Post
                    Salut! nu stiu cum aveti voi atatea probleme cu masinile. Cred ca mai degraba depinde de stilul de condus. ????
                    Eu am o Corolla Luna 2008, 1,6 litri, 124 CP si am 30 000 km cu ea si nu am avut absolut nici o problema.
                    Poate esti tu acel fericit norocos la un milion de masini vandute!Sau ti se par normale zgomotele masinii!Sau mergi numai pe Autobahn!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by amadas View Post
                      Cred ca mai degraba depinde de stilul de condus. ????
                      .
                      esti chiar tare. poate sunt oameni pe aici care au un stil de condus mult peste al tau si chiar au avut unele probleme, dar nu au norocul de o masina ca a ta, poate una la 1 milion.

                      te cam grabesti cu concluziile, imi poti spune ce e gresit la stilul meu de condus, daca in momentul in care am ridicat masina de la dealer zbarnaia bordul ?

                      eu nu cred ca imi poti spune, asa ca gandeste inainte de a scrie

                      Comment


                      • #12
                        prob

                        Nici eu nu am avut nici o problema cu Corolla mea. Am 20.000 km, varianta Luna, motor 1.6. Nici un greiere, nici un fel de alta problema, nu am schimbat nimic pana acum. Doar uleiul si filtrul de ulei la 16.000 km.

                        Vezi ca se mai poarta la service-urile noastre si la dealer, atunci cand tu iti cumperi masina noua si omul de la dealer are un prieten cu masina ca a ta, sa-l ajute pe prietenul lui sa schimb anumite piese cu cele noi, pentru ca oricum tu vei veni sa le schimbi pe garantie.

                        Si aici nu e vorba de Toyota sau VW sau altceva, depinde doar de service/dealer/angajati.
                        Toyota Corolla E15, 2008, 1.6 Dual VVTi, Luna

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by amadas View Post
                          Salut! nu stiu cum aveti voi atatea probleme cu masinile. Cred ca mai degraba depinde de stilul de condus. ????
                          Eu am o Corolla Luna 2008, 1,6 litri, 124 CP si am 30 000 km cu ea si nu am avut absolut nici o problema.


                          Aceasi masina am si eu dar nu am avut nici o problema cu ia in 30000 km

                          Comment


                          • #14
                            Corolla 1,6 dual VVT-i din oct. 2008 versiunea sol.. are 25 000 km... nici o problema si are un "traversat" de Europa de la Atlantic la Bosfor :d ... la noi drumurile sunt lux fata de ce gasesti la Bulgari intre Burgas si vama cu Turcia....
                            Perla Alba

                            Comment


                            • #15
                              in sfarsit, cineva care stie cum este drumul intre burgas si turcia.
                              vreau sa merg in primavara in turcia si vroiam sa merg pe coasta adica varna burgas - turcia. pana la burgas drumul l-am facut de multe ori, e ok. cum este pana la vama?
                              pana acum mergeam spre turcia prin centrul bulgariei, adica veliko tarnovo - stara zagora svelingrad - edirne, si vroiam sa schimb drumul.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google