Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Corolla

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    1.scartaie de la placutele ecologice,2.cred ca este un contact imperfect undeva,3.in partea de sus este antena,nu are rezistenta pentru dezaburire,4.se pot pune niste module in serie cu butonul, care face geamul sa se deschida la un singur impuls.

    Comment


    • #62
      partea de sus ? corolla, sedan... radio ... antena....

      Comment


      • #63
        Zic si eu, cred ca a treia oara...
        Numarul 1:
        Corolla 2008, 1.4 d4d, 21.000 km.
        Prima revizie am facut-o la Brasov, la 11.500 km, determinat de mesajul de la bord de genul oil maintenance required...
        Am verificat pe joja si nivelul era undeva pe la jumatate spre 3/4 plin, deci lipsea cam 1/4...Auzisem de consum de ulei la diesel mai ales pe la skode, vw... etc...In sfarsit, mi-au spus la service ca e normal, ca unele motoare mai fac asa....BLA BLA BLA, nimic plauzibil (P.S. nu conduc sportiv si nu urc in turatii decat la nevoie).
        Numarul 2:
        De aproximativ doua luni, mai ales in conditii de umiditate extrema, cand masina sta nepornita intre 24 - 48 ore, se aude un scartait, cel mai probabil de la curea...cred eu...Dispare dupa aproximativ 5 secunde, dar sa imi fie cu iertare, nu am dat 18.000 euro ca sa scartaie la pornire pe vreme umeda... Voi merge in curand la service.
        Si legat de curea, am facut cateva fotografii cu ceea ce am observat pe cureaua de la alternator, compresor aer (seamana cu niste insertii de fire de ata...) pentru cei interesati, o pot pune pe un mail... eu cred ca nu e normal sa arate asa.
        In rest, numai de bine....

        Comment


        • #64
          Trăim in România, avem inevitabil Toyote de România, si Service de România... asta ca sa citez un proaspăt posesor de toyota...
          Am sa va povestesc in continuare ceea ce mi s-a întâmplat de curând la un mare service dintr-o mare capitala, dintr-o mare tara, evident.....ROMANICA
          Constat eu ca in condiţii de umiditate (ploaie mai mult de 12 ore) toyota mea (1.4 d4d, 2008) scoate un sunet infernal la pornire, gen Dacia tatălui din '81 (P.S. Aia din 98 nu mai făcea la fel). Un scârţâit provocat, cel mai probabil de cureaua care antrenează altenatorul, compresorul de aer condiţionat etc.. Mai adaug faptul ca mai ciupeşte si un pic de ulei, ca in rezervor se aude zgomotul provocat de carburant in condiţiile unui plin, ca mi se pare ca prima pedala la frana se duce mult prea jos si ca intra un pic cam greu in viteza, ca ... parca nu am dat 18.000 euro pentru a întâmpina astfel de probleme....
          Ajung la service, las maşina, întreb daca problemele semnalate de mine (scârţâit curea, zgomot carburant in rezervor, prima pedala la frâna foarte jos, mişcare schimbător greoaie) se pot remedia pe garanţie.
          Îmi spune tipul de la front desk ca singurele costuri pot fi imputate de eventuala lipsa de veridicitate a reclamaţiei mele.
          Si acum, surpriza…
          După aproximativ două ore, mă prezint la service, unde sunt informat că trebuie să plătesc “o mică factură de peste 200 RON” pentru 200 gr vaselină şi 1 litru de lichid de frână”.
          GHINIONUL LOR!!!!!
          Le cer factura si am surpriza vieţii:
          200gr vaselină şi un lichid de frână plus manoperă egal la TOYOTA ROMANIA PESTE 200 RON.
          Chem şeful de service, îl întreb la ce Dumnezeu a folosit o vaselină şi un lichid de frână de 200 ron ŞI DE CE TREBUIE SĂ PLĂTESC EU PENTRU O OPERAŢIE CARE ÎN MOD NORMAL AR FI TREBUIT ACOPERITĂ DE GARANŢIE….
          Toată lumea de fâstâceşte, mi se spune că să mai vedem, pe româneşte o dau de garduri….
          Îi informez că lichidul de frână imputat mie ajunge pentru încă două maşini, la fel ca şi vaselina, îi întreb despre zgomotul carburantului şi niciun răspuns, la fel ca şi în cazul curelei…sunt puţin răutăcios, de fapt au strâns-o, dar m-au asigura că zgomotul va mai apărea…
          După ce ridic tonul şi după ce poziţia mea începe să ridice sprâncene prin jurul clienţilor, şeful de service (şi nu îi dau numele din politeţe) face un semn discret la tipul de la front desk, ASTFEL CĂ, SURPIRIZĂ, nu mai trebuie să achit nicio factură şi că intervenţia se poate face „pe garanţie”…
          MAI EXACT: pentru un intelectual care cumpărase o maşină de familie şi care habar nu avea despre condiţiile de întreţinere costa 200 RON, iar pentru cine avea minime cunoştinţe de mecanică, puţin fler şi un dram de jigodism, a fost gratis…
          OARE O TOYOTA RĂMÂNE ÎNTOTDEUNA O TOYOTA?

          Comment


          • #65
            zgomot curea

            Originally posted by toyotul View Post
            Constat eu ca in condiţii de umiditate (ploaie mai mult de 12 ore) toyota mea (1.4 d4d, 2008) scoate un sunet infernal la pornire, gen Dacia tatălui din '81 (P.S. Aia din 98 nu mai făcea la fel). Un scârţâit provocat, cel mai probabil de cureaua care antrenează altenatorul, compresorul de aer condiţionat etc..
            Salut, verifica te rog daca zgomotul facut de masina ta seamana cu ce este aici:



            Daca raspunsul este da, atunci nu prea ai sanse sa se rezolve decat temporar.

            Nu e vorba de curea slabita. Este un mic defect de design. In dreptul rotii din dreapta fata exista o oarecare fanta prin care pietricele si nisip fin sunt antrenate de roata exact in curea. Cureaua miscandu-se repede, pietricelele sunt preluate de aceasta ca pe o banda rulanta, iar cand ajung pe fulie sunt presate in curea, unde raman.

            Mie mi-a schimbat odata cureaua, pe garantie, dar acum iar incepe sa faca. La motorul de 2.0 diesel, cureaua este intinsa automat. Nu stiu la motorul tau daca e la fel, acuma mi cam lene sa ma uit in manual. In orice caz, imediat dupa ce cureaua este intinsa maxim, zgomotul dispare.

            Comment


            • #66
              Am descarcat fisierul, dar nu se aude... Cu ce il deschizi?
              Am schimbat extensia in .mov, dar tot nu vrea.

              Comment


              • #67
                toyotule, data viitoare intereseaza-te la ce service mergi. Nesimitii de care vorbesti ar trebui sa ramana pe drumuri.
                mai sunt si alte reprezentante in ro, chiar am fost placut surprins saptamana trecuta, am fost tratat mai mult decat ok. ex. Toyota Focsani

                Comment


                • #68
                  Originally posted by toyotul View Post
                  Am descarcat fisierul, dar nu se aude... Cu ce il deschizi?
                  Am schimbat extensia in .mov, dar tot nu vrea.
                  Cu quick time. Sorry for delay.

                  Comment


                  • #69
                    No problem. L-am ascultat.
                    Deci la mine scartaitul este mult mai consistent, cam de acelasi gen, poate mai chiar mai piţigăiat şi dispare dupa aproximativ 5 sec.

                    Comment


                    • #70
                      Originally posted by toyotul View Post
                      No problem. L-am ascultat.
                      Deci la mine scartaitul este mult mai consistent, cam de acelasi gen, poate mai chiar mai piţigăiat şi dispare dupa aproximativ 5 sec.
                      Du-te in service si zi-le la aia sa-ti demonteze cureaua. M-am uitat si in carte, la motorul tau nu este intinzator automat. Zi-le sa-ti arate cureaua, o sa vezi mici pietricele... alea scartie... Io nu ma mai stresez deocamdata, o las asa... Om mai vedea.

                      Comment


                      • #71
                        recent am avut un traseu mai lung,Bucuresti-Arad-Iasi-Bucuresti,am obsercat ca dupa 1-2 oorede condus,la accelerari mai rapide incepe sa-mi piuie ceva,numi dau seama ce este,daca o las mai incep nu mai piie,cand ma bag din nou la depasiri si accelerari mai rapide,din nou incepe sa-mi piuie....re cineva ideea care ar putea fi problema?

                        Comment


                        • #72
                          troncanit fata

                          De vreo 2 luni se aude un troncanit in fata. Nu e de la articulatii, bucse, etc. Suna cu ceva care joaca, e desprins... Am fost la service si n-au detectat nimic. Culmea, daca iau gropite, canale, etc in viteza, nu se aude nimic. Daca trec peste linia de tramvai (cele mai jalnice linii, nu cele reabilitate) la viteza mica, zici ca sta sa se dezmembreze. Masina e fabricatie 2007, pana acum fara nicio problema. Ma gandesc ca de la iarna grea, cu nameti, oi fi intrat prea tare in vreun namete si s-a desprins ceva, ca tot zornaie scutul din plastic ... Are cineva idee? V-ati confruntat cu problema asta? M-am bagat si eu sub ea sa vad daca nu e vreun surub care e desprins ... nimic.

                          Comment


                          • #74
                            1.4 benzina sau diesel ? idle pulley la benzina nu este , banui ca diesel vrei ...




                            sau http://www.toyodiy.com/parts/s?v=E_2...&s=idle+pulley gasesti raspunsul .

                            Comment


                            • #75
                              Originally posted by zeus View Post
                              1.4 benzina sau diesel ? idle pulley la benzina nu este , banui ca diesel vrei ...




                              sau http://www.toyodiy.com/parts/s?v=E_2...&s=idle+pulley gasesti raspunsul .
                              Pe benzina este! Nu este rola de la compresor. Nu angreneaza nimic!
                              Last edited by smileym; 03-23-2010, 10:27 AM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google