Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

am ramas in pana cu probleme la ambreiaj/cutie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Si partea mai "frumoasa" este ca toyota timisoara "nu ar avea" masini disponibile pt ca le-a inchiriat deja; am trimis o sesizare pe mail cu toate actele necesare la opc timis dar nu am primit nici macar un mail de confirmare; treb sa-mi fac timp si sa trec personal. Oricum pe sapt viitoare ar trebui sa fie gata masina.

    Originally posted by charmante View Post
    Asta e o porcarie , la mai mult de 14 zile zile de stat masina in service din vina producatorului sunt obligati sa iti dea masina la schimba , nu mai merge vrajeala asta cu n-au masina ca au parcuri de masini de la cei care ocupau posturi pe vanzari si daca n-au masina sa inchirieze una
    Daca ai dovada de intrare in service cu data pe ea mergi la OPC
    2008 Corolla 1.4 D4D 5MT

    Comment


    • #32
      Maine, Vineri 17 decembrie dupa 15 zile lucratoare de la intrarea in service (3 sapt) e gata masina; bine macar ca e gata inainte de sarbatori ca si asa am treburile date peste cap de lipsa masinii. Acum sa speram ca tine. Fingers crossed!
      2008 Corolla 1.4 D4D 5MT

      Comment


      • #33
        daca schimba tot subansamblu de cutie nu are de ce nu iasa bine .

        Comment


        • #34
          mai ales ca pe garantia lor, daca se strica, tot ei trebuie sa o s-o faca
          Ave 1.8 Luna '08

          Comment


          • #35
            Am luat astazi masina, totul ok, intreb daca au schimbat si lichidul de frana (e acelasi si pt ambreiaj care e hidraulic, deci logic cand au schimbat ambreiajul au desfacut conductele...), verific lichidul de frana la primire in prezenta responsabilului si surpriza: in borcan nu reuseam sa vad nivelul, pt ca era f scazut, sub minim; trimite un mecanic cu niste lichid si completeaza, pana cand il aduce intre minim si maxim; intreb daca nu treb aerisit sistemul? cica nu e nevoie ca nu era chiar atat de scazut; arata astia a fi preocupati de siguranta? oricum ce s-au gandit, daca tot e iarna atunci e suficienta frana de motor ) NOT LOYAL TOYOTA
            2008 Corolla 1.4 D4D 5MT

            Comment


            • #36
              poate ca au uitat . bine ca ai verificat tu, frana tzine? ai incercat ABS ul?daca nu era gol paharul de lichid e oki nu necesita aerisire. si mai vezi cum iti merge ambreiaju.daca agatza sau intra greu sa te duci sa le zici sa aeriseasca pompa secundara de la ambreiaj, cea din compartimentu motor.

              Comment


              • #37
                Originally posted by vali44 View Post
                Nu vreau sa ma amestec in aceasta discutie pentru a arunca noroi in capul cuiva dar vreau sa atrag atentia posesorilor de masini cu cutie de viteze manuala ca daca au prostul obicei de a trece maneta schimbatorului de viteze pe * liber * in timp ce rotile se misca la o anumita viteza pot avea asemenea surprize neplacute . Explicatia e simpla - arborele primar al cutiei de viteze este la turatia de ralanti a motorului iar cel secundar este la turatia rotilor , turatie strict dependenta de viteza de rulare la momentul trecerii * pe liber * .... diferenta de turatii este suportata de rulmentul de pe axul principal al cutiei de viteze !!! In concluzie , citim inaite de a face ceea ce ne sfatuiesc * soferii profesionisti * ai anilor 70 ....

                Poti sa mergi pe "liber" cat vrei...

                Schema cinematica a cutiei de viteze cu doi arbori

                Comment


                • #38
                  cine stie?

                  pentru demontarea/desfacerea cutiei de viteze cu 6 viteze, trebuie cumparat si garnitura?
                  sau este refolosibila?
                  sau nu exista garnitura intre cele doua corpuri?

                  (vreau sa inlocuiesc simeringul)
                  トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

                  Comment


                  • #39
                    “In ultimii ani afacerile Toyota s-au extins foarte rapid. Sincer, ma tem ca ritmul in care am crescut a fost prea rapid”,a admis numarul unu de la Toyota care a adaugat. “As vrea sa subliniez ca lista de prioritati a Toyota a fost dintotdeauna: Unu: Siguranta, Doi: Calitate, Trei: Volume. Aceste prioritati au devenit neclare si nu am fost in stare sa ne oprim, sa gandim si sa aducem imbunatatiri asa cum faceam inainte si pozitia noastra puternica in care ascultam vocea clientilor pentru a face produse mai bune s-a diminuat intr-un fel”
                    2008 Corolla 1.4 D4D 5MT

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google