Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum 2.0 D-4D

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  2.0 D-4D pe Corolla E12 hatch, am scos o medie de 6.6 vara asta (+septembrie), circuland doar prin Iasi, AC pornit cand a fost cazul, regim de mers adecvat pentru diesel (+2000rpm), pe anvelope 205/50/16. sincer cand vad cifrele astea nu ma mai bate gandul la o schimbare. ma tenta ceva cu un benzinar mic turbo cum e moda acum pe la PSA sau Ford, insa n-am auzit lucruri neaparat bune. si nici directia pe care a luat-o Toyota recent in materie de design nu ma incanta.


  PS: locuiesc la vreo 3-4km de intrarea in oras si de asta tind sa cred ca am obtinut un consum asa mic, deoarece pana se incalzeste complet motorul nu am parte de trafic mai deloc. oricum ar fi, sunt mai mult decat multumit.

  Comment


  • #77
   2.0 D-4D DPF Sol Avensis Tourer (145.000km) 12.2009, consum belgia romania 2200km 8,5 l la suta, mult as zice.
   Tigaia care am avut-o inainte audi a4 b5 1.9 tdi 90 de cai consum 5.4-5.7 ...
   Ma asteptam la un consum de 6.5-7 maxim, a sarit calu' o sa o verific la reprezentanta.
   Apropo, cauciucuri noi, uleiul schimbat inainte de consumul de mai sus.

   Masina de abia am luato sh.

   Imi place dar are un consum nesimtit de mare... in conditiile in care se merge cu viteza de croaziera treapta 5/6...

   Comment


   • #78
    cam marr consumul. Pe romania -Turcia, 3000 km, ave 2.2 fara dpf, 4 pers, bagaje, clima si mers in fort, nu sare de 7l, cam 6,5

    Comment


    • #79
     nu stiu cum se reseteaza datele alea din bord si sa-mi dea din nou consumul,

     am fost la reprezentanta mi-au desfundat dpf curatat egr si acum vreau sa vad si eu consumul, imi indica 8.5 in oras deocamdata, si autonomie vreo 650km...

     cum ziceam tigaia de a4 b5 390.000km consum la drum iasi si inapoi 5.4-5.7 plin cu plin...

     Comment


     • #80
      Salut!
      Am si eu o Corolla din 2006 cu 150000 km motor de 85KW si pe bord consumul nu se duce mai sus de 5.6 l/100km in oras. Afara coboara la 5.2. Aveti idee daca e vreo defectiune?

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google