Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nivel ulei crescut.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nivel ulei crescut.

    Salutare, sunt posesorul unei Corolla Hybrid 2.0, si la primul schimb de ulei facut de mine, masina avnd deja in jur de 70000 km, dupa aproximativ 1 luna si probabil 1000 km parcurși am constatat nivelul peste maxim cam 1 cm pe joja, dar am dat vina pe neatentie la umplere si drept urmare am mai scos din el. La al doi-lea schimb dupa o perioada relativ scurta, constat acelasi lucru. In acelasi timp, un prieten se loveste de aceeasi problema la o Corolla Cross Hybrid 2.0 noua care inca n-a ajuns l‐a primul schimb de ulei. Nu stiu daca s-o numesc problema, personal cred ca se intampla iarna cand motorul merge mai mult rece, sau poate din cauza benzinei de calitate proasta. Astept sa vad ce-i spun cei de la reprezentata prietenului, va tin la curent.

    Am revenit cu noutati: Prietenul meu a fost la reprezentanta si a reclamat cresterea de nivel dar si o albeata sau spuma in capcul de tacheti, vazuta prin busonul de umplere ulei. Referitor la albeata, cei d-acolo au aplicat o procedura de service prin care motorul este tinut la 2500 de ture minute bune (n-am retinut cat) dupa care albeata dispare. Referitor la cresterea de nivel la ulei, au spus ca n-au mai intalnit asa ceva si au mai scos din ulei. Concluzia pe care o trag personal este ca si albeata este de la drumurile scurte iarna cand motorul n-are timp sa se incalzeasca cum trebuie si se produce un condens si de acolo in amestec cu uleiul se produce ceva alb, iar cresterea de nivel de ulei este aportul de benzina, care tot datorita drumurilor scurte si motorul mai mult rece folosit, intalnit si pe la alte motoare cu injectie directa.
    Last edited by Shype; 03-16-2024, 07:56 AM.
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google