Salut tuturor, in primul rand vreau sa mentionez faptul ca am o corolla sedan, din 2009, motor 1998 cmc, diesel, am achizitionat-o cu jante de tabla de 16" (205 55 R16) si am vrut ca sa-i pun cauciucuri de iarna pe jante de 15" (195 65 R15). In Iasi nu am gasit nimic sub 300 ron janta, asa ca am comandat pe net 2 perechi de jante de 15". Am dat toate detaliile 15", 6j, 5 X 114,3, marca, an... Azi am primit jantele, am mers f incantat la vulcanizare si cd colo, surpriza, dupa ce mi-a montat toate cauciucurile pe cele 4 jante, janta nu se potrivea, intra in toate cele 5 prezoane fara probleme, dar la rotile din fata atingea in etrier. Le-am pus din nou pe cele de vara si am platit 80 ron manopera
. Nu stiu care este problema, am sunat la site-ul care mi le-a trimis si mi-a spus ca mi le schimba, dar nici ei nu inteleg care este problema. Rog pe cei care s-au mai intalnit cu astfel de situatii, sau care sunt cunoscatori in domeniu sa-mi raspunda si sa-mi spuna daca exista vreun cod anume pt jante de 15" la modelul de masina mai sus mentionat, sau macar cu un sfat! Va multumesc anticipat, drum bun!

Comment