Nu verific foarte des lichidul de racire, dar deoarece urma sa fac un drum lung, am facut-o.Am constatat ca este sub nivelul LOW si ca este ud (stropit) in jurul elicei de la ventilator, pana si pe capacul motorului. Am complectat pana la linia de mijloc, intre nivelul Low si Full. Pe drum am mai verificat de cateva ori, deci cu motorul cald, nivelul lichidului scazuse din nou sub linia Low.
Astazi am fost cu masina la un service, mecanicul mi-a spus ca nu vede sa curga nici pe la pompa, nici pe la vreunul din furtune, ci pe furtunul de supraplin! Urmeaza sa merg vineri in service Toyota,dar pana atunci, stie cineva ce se intampla? Indicatorul de temperatura de la bord mi-a indicat tot timpul valori normale.multumesc
Astazi am fost cu masina la un service, mecanicul mi-a spus ca nu vede sa curga nici pe la pompa, nici pe la vreunul din furtune, ci pe furtunul de supraplin! Urmeaza sa merg vineri in service Toyota,dar pana atunci, stie cineva ce se intampla? Indicatorul de temperatura de la bord mi-a indicat tot timpul valori normale.multumesc
Comment