Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

pierdere lichid de racire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da. Inainte sa iti expire garantia de 3 ani sau 100.000km trebuia sa te duci la ei sa platesti xxx euro pentru prelungirea garantiei.
    http://img204.imageshack.us/img204/4009/tucashow3np.gif

Comment

Oare de ce trebuie a platesti la noi pentru garantie extinsa cand producatorul a marit aceasta garantie de la 3 ani/100000 km la 5 ani/160 000 km. Am citit cazuri in Anglia, pe aceeasi problema de garnitura, le-au fost inlocuite pe acesta garantie extinsa (5 ani/160 000) fara costuri din partea lor. Ma gandesc ca daca acolo se poate, politica Toyota trebuie sa fie la fel peste tot in lume,nu?
      La mine, dupa ce au dat motoru jos, mi-au spus ca din cauza ca manca ulei sufla garnitura si ca trebuie sa-mi schimbe si pistoanele si segmentii!!

Comment

saluttare, si eu m-am lovit de acelasi defect la masina mea (avensis 2.2 D-4D, 2007, 125000KM) numai ca mie mi-au schimbat motorul in garantie

Comment

salutare. da,si mie m-i l-au schimbat in garantie dar deabia dupa ce m-am plans la toyota romania au acceptat.la tine cum a fost?

Comment

Asta i buba la motoarele 2.0 si 2.2..am patit o si eu..am vb cu un vechi prieten care a lucrat la Inchape Pipera..si am ramas de uimit cat de "valoroase" sunt aceste japoneze,.sa fim seriosi..

Comment

Salut tuturor,
              Aceiasi problema o am si eu. Mi-a aruncat toata apa din vasul de expansiune pe autostrada. Se pare ca este o problema comuna a motoarelor de 2.0 si 2.2 d4d de la toyota. Masina mea este din 2008 si 79.000 km. Nu mi se pare normal ca o masina de asemenea nivel sa intampine astfel de probleme, mai ales ca nu este singulara si apoi sa o dea cu garantia. Cred ca este mai degraba o greseala de proiectare a celor de la toyota, greseala pe care ar fi normal sa si-o asume. Nici la o dacie amarata nu ti se prajeste garnitura dupa nici 80.000 de km.

Comment

garnitura chiulasa ..

am patit-o si eu [avensis 2.0 d4d din 2007, 158 k km], nu mai e in garantie
                intrebare catre ceilalti care au patit-o:
                cum va merg masinile dupa reparare???
                ca la cat amar de piese si cabluri am vazut sub capota, am emotii ca o s am o masina cu o gramada de alte erori si dupa reparare..
                AVENSIS 2.0 D4D

Comment

Salutari,

Am si eu o nedumerire/teama...acum un an jumate cand am cumparat masina,avensis din 2007,1AD-FTV,cu vreo 37.000km,m-am uitat la nivelul de antigel si am vazut ca era la minim.Am completat cu vreo 200 ml si pana sambata trecuta nu a mai scazut.Dupa o saptamana ,ieri, m-am uitat din nou si am vazut ca nivelul era iar catre minim.Am completat cu vreo 150 ml de antigel si acum e iar la maxim.
                  De anul trecut si pana acum am facut vreo 30.000km,am ajuns azi la 68.000 km.Timp de un an nu a pierdut antigel,iar acum intr-o saptamana au "disparut" vreo 150 ml.

Intrebare : e posibil ca sa fie de vina garnitura de chiuloasa si sa ma pot incadra si eu in garantia extinsa pt inlocuirea motorului ?!Mentionez ca eu nu am urme de antigel pe la supraplin. Se poate stabili de pe acum(in service Toyota),inainte sa "puste " garnitura ca si la mine e tot garnitura de vina ?! Sau trebuie sa astept pana pierd tot antigelul si eventual calesc si motorul ?!

Mersi !

Comment

Salut tuturor,

Revin dupa ce am rezolvat problema. Cu bucurie si surprindere trebuie sa spun ca cei de la toyota si-au asumat problema si, cu toate ca masina are 5 ani jumatate mi-au inlocuit motorul cu unul nou GRATIS. Recomand celor care au probleme sa mearga sa discute cu cei de la toyota si daca nu se rezolva sa ia legatura cu toyota romania. Au dat dovada de seriozitate si implicare maxima.

Comment

M-ai innebunit. Bravo!

Comment

Originally posted by davidsan View Post
                        Salutari,

Am si eu o nedumerire/teama...acum un an jumate cand am cumparat masina,avensis din 2007,1AD-FTV,cu vreo 37.000km,m-am uitat la nivelul de antigel si am vazut ca era la minim.Am completat cu vreo 200 ml si pana sambata trecuta nu a mai scazut.Dupa o saptamana ,ieri, m-am uitat din nou si am vazut ca nivelul era iar catre minim.Am completat cu vreo 150 ml de antigel si acum e iar la maxim.
                        De anul trecut si pana acum am facut vreo 30.000km,am ajuns azi la 68.000 km.Timp de un an nu a pierdut antigel,iar acum intr-o saptamana au "disparut" vreo 150 ml.

Intrebare : e posibil ca sa fie de vina garnitura de chiuloasa si sa ma pot incadra si eu in garantia extinsa pt inlocuirea motorului ?!Mentionez ca eu nu am urme de antigel pe la supraplin. Se poate stabili de pe acum(in service Toyota),inainte sa "puste " garnitura ca si la mine e tot garnitura de vina ?! Sau trebuie sa astept pana pierd tot antigelul si eventual calesc si motorul ?!

Mersi !

Se pare ca a fost o alarma falsa,am verificat nivelul de apa dupa o saptamana de la completare si acum era peste maxim,probabil de la completarea facuta

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google