Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Comparatie consum - Carte vs Realitate

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by ovidiudinutm View Post
    Ganditi, va rog ca masinile noastre au o anume capacitate cilindrica, au un anumit regim de functionare, concluzia vine de la sine: hraniti masina, nu va zgarciti, altfel devine gloaba.
    Superb zis! Ma bucur ca se privesc lucrurile si asa .
    O singura data am scos consumul cum il da cartea, dar atunci am crezut ca-mi smulg parul, ma gandeam numai zen pana am facut 100km!

    Comment


    • #17
      Mie in bucuresti imi consum cam 11.5 - 12 acum pe timp de iarna cu clima pornita tot timpul iar distanta este de 27 km dus intors.Stau in dristor iar serviciul il am la aurel vlaicu langa ambasada chineza.Eu zic ca la ce aglomeratie prind la 7:40 cand plec de acasa si pana la servici are timp destul sa se incalzeasca motorul mai ales ca pe mihai bravu dimineata pana la iancului e crima si sa numai vorbesc la intors pe stefan cel mare la ora 5 jumate.Mentionez ca masina are 650 km la bord.

      Comment


      • #18
        hai sa ma bag si io....
        aygo, 1.0 70 cai consum mediu 6%. asta la pompa ca nu am CB.
        adevarat ca merg sportiv, tot timpul, dar la mine e usor... stiu clar oricum as merge oriunde (oras , afara ) 6-max 6.5%
        consumul minim care l-am scos a fost iasi - radauti 4,5, dar mers asa...80-90-100km/h
        sincer pe mine ma incanta si de aia mie greu sa-mi schimb masina pt ca stiu cum merg si mi-e frica si de un 2.0 d4d ca sa nu mai zic de un 1.6 vvti

        Comment


        • #19
          incearca atunci un 1.4 d4d ca tot pe acolo iesi la consum iar daca vrei sa dai in ea 2.0 d4d fuge mai tare ca 1.6 vvt-i

          Comment


          • #20
            da , dar la fel i-mi fug si banii din portofel (pe combustibil)........nu?

            Comment


            • #21
              2.2.D4D

              In afara:
              - 4,8 l pentru viteze de pana in 90 km/h
              - 5,1 l pentru viteze de pana in 120 km/h
              - 6,8 l pentru o fugareala continua cu viteze cuprinse intre 140 - 160 km/h

              In oras:
              - intre 8 si 9 l, cu motor cald si trafic relaxat
              - intre 9,5 si 11 l , cu motor rece si trafic prost

              Depinde si de stilul de condus. Daca nu-ti pasa de bani, poti ridica valorile. Eu tin la bani si incerc sa merg economic. De cele mai multe ori. Uneori ii dau ... si-mi place cum se dezlantuie. Este fantastic 2.2, ai si putere (cand ai nevoie), ai si consum rezonabil.
              トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

              Comment


              • #22
                Originally posted by PalCo View Post
                2.2.D4D

                In afara:
                - 4,8 l pentru viteze de pana in 90 km/h
                - 5,1 l pentru viteze de pana in 120 km/h
                - 6,8 l pentru o fugareala continua cu viteze cuprinse intre 140 - 160 km/h

                In oras:
                - intre 8 si 9 l, cu motor cald si trafic relaxat
                - intre 9,5 si 11 l , cu motor rece si trafic prost

                Depinde si de stilul de condus. Daca nu-ti pasa de bani, poti ridica valorile. Eu tin la bani si incerc sa merg economic. De cele mai multe ori. Uneori ii dau ... si-mi place cum se dezlantuie. Este fantastic 2.2, ai si putere (cand ai nevoie), ai si consum rezonabil.
                Salut, vreau sa-mi spui parerea ta despre avensis D4D de 2.2, daca ai avut probleme cu ea si daca esti multumit.

                Comment


                • #23
                  Deci pe mine chiar ma sperie rau consumul la a mea, a ajuns la 13.5 in oras si afara chiar daca nu trec de 110 tot nu se lasa si el mai jos de 8.5.Consuma cat un 2.4 L.Ce naiba sa ii fac ?

                  Comment


                  • #24
                    Câţi km ai la bord ?
                    BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
                    Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
                    Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

                    Comment


                    • #25
                      In Bucuresti eu aveam si cu motorul 1.4HDI 70cp un consum de pana la 10%. Cu asta daca se ingroasa gluma - cum am patit ieri de am facut 3.5km in 30min - ma duc in 15% instant. Problema nu e ca ne-ar minti producatorul sau ca ar avea masinile ceva - problema e orasul in care locuim si conducem
                      Toyota Auris 1.6 dual VVT-i SOL

                      Comment


                      • #26
                        Ca sa nu intrati in panica din cauza consumului real iata ce zic baietii de la revista Quatroruote in numarul din febuarie sub titlul " Minciuni legale - de ce nu consuma masinile ca la carte":

                        " ...normele spun ca masurarea consumului si a emisiilor nu se face pe asfalt ci pe bancurile unui centru de testare. Unde trebuie sa respecte o serie de franari, reprize si acceleratii care ar trebui (conditionalul este mai mult decat indicat aici) sa reproduca cel mai frecvent regim de utilizare. Intreaga sesiune dureaza 1180 secunde, din care 780 sunt dedicate sectiunii care ar simula traficul urban (viteza medie de 19 km/h si acceleratii aproape anemice, adica la 20% din posibilitatile unui Fiat 500 1.2 si 10% din cele ale unui BMW 335i, la concurenta cu biciclistii, virtuali si acestia, care depasesc trimitand bezele) si 400 secunde pentru bucata extraurbana (viteza medie de 62,6 km/h), inca si mai pasnica. O viteza pastrata pentru doar 10 secunde dintr-un total de 400 ar trebui sa reproduca rularea in afara orasului....Aceasta norma intelegatoare (a carei redactare nu a scapat foarte probabil de presiunile grupurilor de lobby industrial) prevede ca masina sa fie in versiunea cea mai usoara, despuiata de toate accesoriile, reunind masinile in clase de greutate optimiste. Apoi testul se desfasoara cu climatizarea inchisa, in ciuda faptului ca aerul conditionat este oferit in serie pana si pentru modelele citadine si ca efortul solicitat de compresorul climatizarii duce la marirea consumului de benzina cu 20% pe sectiunea extraurbana folosita la masurarea consumurilor"............

                        Iata si diferentele deconsum constatate de ei la cateva modele, adica diferenta intre consumul "pe banda" si cel din conditii reale:
                        (incep cu modelele Toyota, ca astea ne intereseaza, din pacate nu zic nimic de Corolla)

                        Toyota Auris 2.0 D-4D +30%
                        Toyota RAV4 2.2 D-4D + 17%
                        Toyota Yaris 1.0 +33%
                        Toyota Yaris 1.4 D-4D +29%

                        Alfa Romeo 159 1.9 JTD +28%
                        Audi A6 3.0 TDI + 23%
                        BMW 118d +47%
                        BMW X5 3.0d +37%
                        Citroen C1 1.0 + 30%
                        Fiat 500 1.2 +37%
                        Fiat Bravo 1.9 MJT + 34%
                        Fiat Croma 1.9 MJT +23%
                        Fiat Punto 1.3 MJT +26%
                        Fiat Punto 1,4 +28%
                        Fiat Panda 1.2 +21%
                        Ford Mondeo 2.0 TDCi +36%
                        Ford S-Max 2.0 TDCi +22%
                        Nissan Qashqai 1.5 dCi +43%
                        Opel Corsa 1.3 CDTi +37%
                        RenaultTwingo 1.5 dCi + 37%
                        Volvo V50 2.0 D +19%
                        VW Golf 2.0 TDI GT +20%
                        VW Passat 2.0 TDI +34%
                        Yaris Hybrid Ist generation

                        Comment


                        • #27
                          Am cam 1300 km la bord pana in momentul de fata , duminica am fost pana la urziceni si inapoi mers constant 110-120 7.2l

                          Comment


                          • #28
                            Nu am resetat niciodata kilometrajul si ptr.2240 km imi afiseaza 5.8 l/100 km

                            Comment


                            • #29
                              8,2 - 8,4 in ultimii 300 km facuti numai prin oras, pe trasee scurte.
                              トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

                              Comment


                              • #30
                                Va salut. Nu stiu ce sa mai zic de consumul asta. Mie avensisul de 2.2 D4D imi consuma in oras 10% , iar afara undeva la 6.2%. Ce-i drept ca nu am decat 2000 de km dar diferenta fata de cat da cartea este cam mare.
                                Spuneti-mi daca stiti cumva, daca dupa ce se mai lasa motorul o sa scada si consumul. Si cam pe la cati km poti spune ca s-a lasat motorul?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google