Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Comparatie consum - Carte vs Realitate

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Comparatie consum - Carte vs Realitate

  Performante si consum
  Date reale, obtinute pe sosea in comparatie cu cifrele de pe site-ul toyota.ro

  Avensis 1.8 vvt-i

  Se stie ca sunt un om foarte rabdator cand este vb de consumul de benzina, reusind sa parcurg 400 km (buc-iasi) doar cu 5.6 litrii/100km, mergand normal, cu viteza lagala. In masina erau 2 persoane si bagaje + ac pornit tot drumul. (greutate totala de 250-270 kg)

  De curand am incercat sa imi dobor iar recodrul de consum, reusind sa scot la un drum ploiesti - otopeni (37 km), doar 4.8 litrii/100km, mergand constant cu 70 km/h in treapa a 5-a la 2000 rpm avand in vedere motorul de 1800 cmc si faptul ca este alimentat de benzina, este foarte bine

 • #2
  4,8 nu am scos nici eu cu motor diesel ma rog 2,2 da 4,8 este un consum foarte bun

  Comment


  • #3
   iti dai seama ca daca aveam un 2.0 d4d scoteam 3-3.5 litrii/100km lejer
   hai ca ma pricep la condusul economic

   Comment


   • #4
    ma intreb atunci cu un prius ce concum ai scoate???daca cu 1.8 benzina ai scos 4,8

    Comment


    • #5
     daca merg pana in 45 km/h si folosesc frana de motor... consum 0 (zero) litrii/100km

     Comment


     • #6
      si vrei sa imi zici mie ac mergi pana la munte mare etc cu 45 la ora????

      Comment


      • #7
       eeee... si tu acum... prius este masina de oras... la drum lung o sa cunsumi mai mult ca in oras, cred... pt ca folosesti mai mult motorul pe benzina

       Comment


       • #8
        eu am scos si 5 in afara, la mers super lejer, dar si 9 tot in afara .

        Comment


        • #9
         eee... lasa ca azi am facut 16 litrii/100km prin buc
         (doar 50 km )

         Comment


         • #10
          ...adevarul este ca daca iti pui mintea poti ''scoate'' consumuri apropiate de cele comunicate de uzina sau chiar mai mici. Dar asta inseamna sa fostezi nota si sa schimbi extrem de devreme , sa tii cont de fiecare panta care te-ar avantaja , bashca conditiile de clima....e.t.c....

          Comment


          • #11
           La motorul de 1.6 ce consum este urban dar si extraurban ? Intreb deoarece din cauza timpului de asteptare ma gandesc sa schimb corolla 1.4 d4d luna pe un avensis 1.6 luna.

           Comment


           • #12
            Am facut deja schimbul ieri , Avensis 1.6 luna Black.Azi se duce al batran sa ia actele de leasing si sper ca in maxim 2 saptamani sa o am.Bafta si sper sa nu ma omoare consumul la motorul asta cu toate ca 2 colegi de servici mi-au recomandat-o in favoarea Corollei deoarece unu are avensis 2.2 d si e super multumit iar altu a avut un avensis break 1.6 vvt-i din 2001 de care a zis ca la fel a fost super multumit iar acum are un avensis 1.8 vvt-i din 2005 dar e in service lovita.

            Comment


            • #13
             Transfagarasan !!!

             consider ca mai mult decat se vede in imagine nu am ce sa spun.
             (Atentie la Avensisul meu nu se poate reseta consumul, doar daca alimentez se reseta)
             Attached Files
             Honda Accord 2.0 Special Edition MT

             Comment


             • #14
              Imi scrie in carte 8,5 extraurban. Am reusit sa scot consumul asta dar la 100kmh constant. Din pacate am o talpa mai grea, asa ca merg intre 9,5-12, depinde de drum. In oras 11-12%.
              Cu un plin de 55l in oras fac 380-430km iar extraurban intre 500-650, cateodata numai 400, hehe, depinde daca gasesc curbe pe traseu

              Comment


              • #15
               Cred ca ar trebui privite lucrurile putin altfel.
               Consumurile teoretice indicate de producatori, aici este vb de toti producatorii, au fost determinate respectandu-se cu strictete o serie de factori, pornind de la temperatura ambianta, motorul cu un anumit rulaj, incarcatura masinii, starea pistei,etc., sunt foarte multe elemente care obligatoriu trebuiesc respectate si mai mult dcat atat determinarile sunt efectuate in prezenta si sub observatia unor experti neutrii. Despre aceste chiar se poate vb mult, nu este nici spatiu si nici locul unei prelegeri.
               Ceea ce facem noi acum nu este altceva decat sa ne demonstra noua insine, sau altora, ca avem un spirit econom, ca am ales o masina cat se poate de economicoasa in comparatie cu alta.
               Ganditi, va rog ca masinile noastre au o anume capacitate cilindrica, au un anumit regim de functionare, concluzia vine de la sine: hraniti masina, nu va zgarciti, altfel devine gloaba.
               Last edited by ovidiudinutm; 01-11-2008, 20:33 PM.
               Honda Accord 2.0 Special Edition MT

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google