Originally posted by avensis75
View Post
Bafta !

... tu chiar nu ai cum sa scoti un asemenea consum deoarece ai o jumatate de halba in plus la capacitatea cilindrica si in plus ai motorul D-CAT . Din cate stiu , acest motor arde la un anume interval de timp o cantitate suplimentara de combustibil pentru autocuratirea catalizatorului . In ceea ce ma priveste te asigur ca am fotografii cu asemenea consum , in schimb acest lucru poate fi confirmat de inginerul Andrei Vrabie de la Toyota Focsani deoarece l-a vazut in ziua cand am facut revizia de 45000 la el , apoi a doua zi m-am intalnit in Botosani cu Pal-co si gasca de Toyot-isti .Sa nu-ti inchipui ca asa a ramas consumul si la drumul de intoarcere catre casa , a urcat la 6,0l/100 km .

!!!!
. A fost o experienta interesanta deoarece am traversat mai mult de jumatate din tara mergand ca tata ... sincer , am vrut sa vad cat de putin poate consuma in conditii de exploatare * batranesti * . Culmea este ca sub 4,5 nu am putut sa scad ... daca reuseam ma omora nevasta ca merg mai economic decat ea cu Tico
! Oricum , iti doresc drumuri libere
si consumuri mici
!
cu 1/2 halba in + m-am prins, se simte si consum si la impozit dar si la dinamica.
cu 1/2 halba in + m-am prins, se simte si consum si la impozit dar si la dinamica.
...
!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment