Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Despre cauciucuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Despre cauciucuri

A mea are aproape 45.000 km şi perechea de pe faţă cere refresh.
    Sunt cele iniţiale, Bridgestone Turanza ER 30. Ce să zic, par OK.
    Din câte am aflat, Bridgestone e un producător japonez, furnizează produse şi pentru competiţii (F1), şi aş rămâne tot pe acest model. În plus, dacă se va analiza vreodată (Doamne fere') circumstanţele unui eveniment, aş fi în "schemă" la acest capitol.
    Dar ...
    E o alegere bună?
    Sau ar fi şi alte opţiuni mai rentabile?

Din experienţa mea cu ele, pot spune că sunt silenţioase, frânează bine pe uscat. Pe ud, no remember. Pe zăpadă ... baga-mi-aş picioarele ... am intrat în nişte tufe. Nu tu ABS, nu tu VSC. Ca o Dacie. Mde, dacă-s de vară! Mi-a povestit un amic cu Q7 că a luat nişte borduri cu cauciucuri de vară, de îi era ruşine de investiţie. Se aştepta la mai mult. Dar cred că acele sisteme lucrează DOAR dacă au un minim de aderenţă.

Pe http://ssl.delti.com/cauciucuridirect/start.html costă de la 3 mil, în sus.
    トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

Bridgestone nu e un producător japonez oarecare, ci e liderul mondial în domeniu. Dacă le-ai avut 45.000 de km şi ai fost mulţumit de ele, nu văd de ce nu ai lua acelaşi model. Sunt şi alte opţiuni, însă vor fi ceva mai costisitoare. Oricum, e indicat să foloseşti 4 cauciucuri de acelaşi tip, iar iarna, ca să nu mai ai probleme precum cele descrise mai sus, foloseşte doar cauciucuri dedicate de iarnă. Niciun sistem suplimentar de siguranţă nu-ţi va fi de folos iarna dacă nu ai cauciucuri corespunzătoare.
    BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
    Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
    Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

Comment

palco incearca si aici:
      www.cauciucuridirect.ro

le aduc gratis pinja acasa...(verificat de mine)

Comment

palco incearca si ai]ci:
        www.cauciucuridirect.ro

le aduc pina acasa gratis (verificat de mine in noiembrie 2007)

Comment

Originally posted by cristian74 View Post
          palco incearca si aici:
          www.cauciucuridirect.ro

le aduc gratis pinja acasa...(verificat de mine)
          Link-ul dat de el e către acelaşi site.

Comment

e-he ..
            de iarna am. tocmai ce le-am lepadat si le-am pus pe-alea de vara ... si mi-am amintit de refresh

Cred ca am sa raman pe Bridgestone Turanza.
            Cine e pretentios si face alegeri de detaliu, poate consulta
            Tyretest.com is a large, independent internet consumer platform containing reports, reviews and ratings on tyres driven under normal road conditions - written by consumers for consumers!

Aici sunt review-uri ale posesorilor.
            トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

Comment

Originally posted by OvidiuH View Post
              Link-ul dat de el e către acelaşi site.
              scuze nu am fost atent la link-ul postat de Palco...

Comment

Originally posted by PalCo View Post
                e-he ..
                de iarna am. tocmai ce le-am lepadat si le-am pus pe-alea de vara ... si mi-am amintit de refresh

Cred ca am sa raman pe Bridgestone Turanza.
                Cine e pretentios si face alegeri de detaliu, poate consulta
                Tyretest.com is a large, independent internet consumer platform containing reports, reviews and ratings on tyres driven under normal road conditions - written by consumers for consumers!

Aici sunt review-uri ale posesorilor.
                Mai sunt şi testele ADAC, la care aceste cauciucuri alese de tine (Turanza ER300) au ieşit pe primul loc la dimensiunea 205/55/R16.

Comment

la jentile pe r17 pot sa pun dimensiunea 225/50/17 ? Merci

Comment

caut roti (jante tabla,cauciucuri iarna) pentru avensis-205/55/16
                    SALAVATI-MA!!!!!!!

Comment

Originally posted by sandu View Post
                      SALAVATI-MA!!!!!!!
                      Cauta 6,5JX16 H2 ET 42 5X100 . Sunt de la WV Golf4 sau Bora si se potrivesc . Trebuie doar un inel de centrare cu grosimea de 1,5 mm , inel ce-l face foarte usor un strungar . Este necesar deoarece la Ave ET-ul este de 45 . Incearca pe forumul celor de la WV sau la centrele de dezmembrari . Bafta !

Comment

Originally posted by sandu View Post
                        SALAVATI-MA!!!!!!!

Ce avensis ai? La 1.6 si 1.8 benzina poti sa pui si jante de 15. La celelalte modele doar jante de 16 se potrivesc. Merg jantele si de la Octavia1, Seat..
                        Toyota Avensis 1.8 VVT-i

Comment

Originally posted by zorro View Post
                          Ce avensis ai? La 1.6 si 1.8 benzina poti sa pui si jante de 15. La celelalte modele doar jante de 16 se potrivesc. Merg jantele si de la Octavia1, Seat..
                          Are de 1,6 . Acum am vazut !

Comment

Pai atunci cel mai bine iese cu jante si roti pe 15. Gasesti pe net, la dezmebrari sau la samsarii de masini second destule oferte. Cauti jante de golf4, bora, octavia1, audi A3, seat leon, .. 5x100 sa fie. Cauciucuri 195/65/15 se gasesc destule. Inele de centrare se cumpara sau le face un strungar. Si apoi poate sa vina frigul si zapada.
                            Spor la cumparaturi.
                            Toyota Avensis 1.8 VVT-i

Comment

apropo

Apropo de refresh, la magazinu Refresh din Sibiu am gasit ulei de motor ieftin si baterii varta. uitati-va si voi la ei pe site: http://www.refresh-service.ro/oferte.html
                              Last edited by mihai_ionescu; 01-29-2011, 06:42 AM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google