Cam liniste pe forumul asta, totusi, noutati ! Astazi am trecut pe la reprezentanta . Modelul break, expus in showroom, deja s-a vandut, doar berlina elegance, de culoare mov inchis, se mai putea "atinge"
. Discutand cu reprezentantul de vanzari, m-am lamurit cum e cu "oferta speciala", stiti, listuta in PDF, cu cateva motoare si echipari aferente, unde se dau reduceri. Deci daca doresti sa zicem un 2.2 D-4D in echipare elegance, cu interior "grej" si o anumita culoare, nu ! Doar masinile din stoc, putine din fiecare si alea gri. Deci tot la pretul de lista, cam agresiv, dar de inteles, modelul e nou, poate exista si loc de mai bine. Am intrebat de ce pentru benzinarul de 2 litri, nu e posibila si alta echipare decat luxury, nu mai insist sa descriu privirea "reprezentantului", de parca am aterizat atunci pe pamant, sau cum imi permit asa intrebare, punctandu-mi in mod repetat, ca modelul 2 litri valvematic ESTE in echipare luxury
. Ma rog, inca mai cred unii ca trebuie sa intram undeva, sa cerem ceva si indoiti de spate sa zicem "nu va suparati" ca vreau sa va fac profit cumparand...
Una peste alta, am mai aflat (din nou
), ca toate motoarele actuale sunt pe lant si mai ales, ca toate diesel-urile toyota, au injectoare piezo. Intreband de unde puterea mai mare la D-CAT, raspunsul a fost, din evacuare, turbina si o presiune marita in rampa comuna. Bun asa, pai daca unii zic ca injectoarele piezo, au nus' ce probleme cu motorina mioritica, inseamna ca toate diesele toyota actuale au probleme si nu cred ca e cazul.
Toate pana la urma, vor duce la momentul cand va trebuii sa platesc acesta masina, pretul nu e unul mic, oricat as incerca sa o mai "dezbrac", nu poti renunta asa usor la ce-ti ofera unele echipari. Dar vorba unui amic, oricat de indragostit ai fi de model, ca sa dai banu' trebuie sa fi convins 100% si nu e rau sa cantaresti bine privind si in curtile altora. Si oferte, sunt destule, dar toate indeplinesc criteriul fiabilitate si un motor bun ? Mazda, Ford, Honda, Citroen, Peugeot, Hyundai si care coreene mai sunt, WV, de la Renault nu mai vreau...
. Discutand cu reprezentantul de vanzari, m-am lamurit cum e cu "oferta speciala", stiti, listuta in PDF, cu cateva motoare si echipari aferente, unde se dau reduceri. Deci daca doresti sa zicem un 2.2 D-4D in echipare elegance, cu interior "grej" si o anumita culoare, nu ! Doar masinile din stoc, putine din fiecare si alea gri. Deci tot la pretul de lista, cam agresiv, dar de inteles, modelul e nou, poate exista si loc de mai bine. Am intrebat de ce pentru benzinarul de 2 litri, nu e posibila si alta echipare decat luxury, nu mai insist sa descriu privirea "reprezentantului", de parca am aterizat atunci pe pamant, sau cum imi permit asa intrebare, punctandu-mi in mod repetat, ca modelul 2 litri valvematic ESTE in echipare luxury
. Ma rog, inca mai cred unii ca trebuie sa intram undeva, sa cerem ceva si indoiti de spate sa zicem "nu va suparati" ca vreau sa va fac profit cumparand...
Una peste alta, am mai aflat (din nou
), ca toate motoarele actuale sunt pe lant si mai ales, ca toate diesel-urile toyota, au injectoare piezo. Intreband de unde puterea mai mare la D-CAT, raspunsul a fost, din evacuare, turbina si o presiune marita in rampa comuna. Bun asa, pai daca unii zic ca injectoarele piezo, au nus' ce probleme cu motorina mioritica, inseamna ca toate diesele toyota actuale au probleme si nu cred ca e cazul.Toate pana la urma, vor duce la momentul cand va trebuii sa platesc acesta masina, pretul nu e unul mic, oricat as incerca sa o mai "dezbrac", nu poti renunta asa usor la ce-ti ofera unele echipari. Dar vorba unui amic, oricat de indragostit ai fi de model, ca sa dai banu' trebuie sa fi convins 100% si nu e rau sa cantaresti bine privind si in curtile altora. Si oferte, sunt destule, dar toate indeplinesc criteriul fiabilitate si un motor bun ? Mazda, Ford, Honda, Citroen, Peugeot, Hyundai si care coreene mai sunt, WV, de la Renault nu mai vreau...

Comment