Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

impresii despre avensis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zorro
    replied
    Te duci la un service serios si faci test la masina (motor, amortizoare, ....). La caroserie nu ai probleme , asta daca nu a avut accidente. Daca iese bine la teste eu zic ca merita, mai ales ca o cumperi de la cineva cunoscut si nu de la tzeparii din targ.

Leave a comment:

• TME
    replied
    ...depinde...

Leave a comment:

• Criton
    replied
    Va salut pt toti, sunt nou pe acest forum si am nevoie de un sfat de la voi.
    Intentionez sa achizitionez o Toyota Avensis 1.8, din 2005, cu 100.000 de km la bord, de la o cunostinta, care nu a schimbat nimic pe ea, masina aratand impecabil.
    Ma intereseaza, de la cei care detin un astfel de model, cat de fiabil este Avensis-ul si daca ar merita sa cumpar masina, la 100.000 de km, pentru a o folosi inca 3-4 ani, fara sa am probleme.
    Va multumesc anticipat.

Leave a comment:

• zorro
    replied
    Originally posted by edy View Post
    daca sunteti draguti sa pozati cu aproximatie aceleasi portiuni de esapament pentru a fi relevanta comparatia
    Uite 2 poze facute dimineata cu mobilul:
    Picture001.jpg Picture002.jpg
    Am 10500 km cu ea , umblat in oras si cateva drumuri de munte (asta vara).
    Attached Files

Leave a comment:

• duhne
    replied
    Am eu 1800km. Am sa incerc sa fac cateva poze de pe telefon sa le pun. Sper sa iasa bine.

Leave a comment:

• edy
    replied
    daca sunteti draguti sa pozati cu aproximatie aceleasi portiuni de esapament pentru a fi relevanta comparatia

Leave a comment:

• edy
    replied
    sunt pe aici cativa posesori de avensis care sa aiba in jur de 3000 km si sa fie dispusi sa ataseze cateva poze cu esapamentul lor? poate sa aiba si mai multi km, sa vada si restul lumii cumtrebuie sa arate, pote cine stie vad si cei de la toyota ro cum trebuie sa arate daca nu au mai vazut un esapament de avensis rulat 3000 km.
    multumesc celor care fac efortul de a se baga pe sub masini

Leave a comment:

• nitronos
    replied
    Originally posted by edy View Post
    dar un lucru stiu sigur ca platesc de ma ustura pielea si am primit o vechitura
    asta spuneam si eu ca si eu platesc de ma ustura **** (adik 26.000) si am platit-o cash . am avut un cielo nou 2004 si crede-ma ca am stat cu el mai mult in service decat pe strada. am 150.000 cu ea si nu vrea nimeni sa o cumpere pt ca e un jaf la km astia. am schimbat toba finala la cielo la 20-30.000 de km ceva de genu` asta pt ca s-a spart pur si simplu si am facut scandal s-o schimbe pe garantie pt. ca nu au vrut la inceput. am auzit si eu de toyota ca ar fi una din cele mai fiabile pt. drumurile si conditiile noastre de trafic asa ca am ales ce trebuia (SPERRRRRRRRR). alte probleme ai mai avut inafara de toba?

Leave a comment:

• edy
    replied
    da hai sa fim seriosi ce inseamna 2800 de km la o masina fie ea si logan, matiz etc. ce sa mai zic de toyota care se lauda a fi cea mai fiabila. inainte de avensis am avut ford mondeo din 2003 cu 195000 km rulati din care 60000 facuti in ro si esapamentul arata mult mai bine, la mondeo nu s-a incins esapamentul?
    la avesisul meu sa facut o magarie mai exact un baiat destept la scimbat, acum eu nu stiu unde la mega auto sau in parcul toyota romania din giurgiu ca in afara romaniei nu cred, dar un lucru stiu sigur ca platesc de ma ustura pielea si am primit o vechitura

Leave a comment:

• nitronos
    replied
    bai m-au lasat rece chestiile astea cu problemele din fabrica ... sper sa nu am probleme ca astept si eu mashina sa-mi vina peste 3 saptamani. Mi-au zis ca e fabricatie 2008 ... altfel ... cred ca o sa fac o criza. imi pare rau edy pt. problemele tale dar chiar cred ca nu ai ce sa faci mare lucru` pt. ca ii doare in dos de noi. sincer.

Leave a comment:

• edy
    replied
    Originally posted by TME View Post
    M-am uitat intentionat la un Auris pe benzina de 1.6 la 25000 km si are evacuarea identica cu ce ai aratat in pozele tale.
    Cred ca nu e vorba de rugina cat de faptul ca asa arata ele cand se ard...eventual daca se sparg in 3 ani sau 100 000 km poti sa le schimbi in garantie.
    si daca se sparge in 3 ani si doua luni o cumpar eu nu? si daca un smecher roman a purtat deja trei ani esapamentul meu si eu il port de nou trebuie sa fiu chiar incantat nu? am mai spus si repet esapamentul arata in felul ala de cand masina avea 1oo km, fraier am fost eu ca am mers in service la 2800 km.

Leave a comment:

• TME
    replied
    M-am uitat intentionat la un Auris pe benzina de 1.6 la 25000 km si are evacuarea identica cu ce ai aratat in pozele tale.
    Cred ca nu e vorba de rugina cat de faptul ca asa arata ele cand se ard...eventual daca se sparg in 3 ani sau 100 000 km poti sa le schimbi in garantie.

Leave a comment:

• edy
    replied
    Originally posted by OvidiuH View Post
    E foarte probabil ca maşina să fie să fie dintr-un stoc vechi. Īn actele de provenienţă apare ca fiind produsă īn 2007 ?
    Treaba cu rugina e deosebit de seriosă. Maşina e cumpărată pe firmă ?
    ca sa iau masina fabricata in 2008 trebuia sa mai astept ceva vreme eu platind avansul pe 17 ianuarie (asa mi-au spus cei de la megaauto iasi) asa ca masina este produsa in 2007, dar oare comromisul nu este destul de mare ca eu am cumparat masina noua in 2008 fabricata in 2007? trebuie sa o mai iau si ruginita, masina este luata in leasing pe firma.

Leave a comment:

• OvidiuH
    replied
    E foarte probabil ca maşina să fie să fie dintr-un stoc vechi. În actele de provenienţă apare ca fiind produsă în 2007 ?
    Treaba cu rugina e deosebit de seriosă. Maşina e cumpărată pe firmă ?
    Last edited by OvidiuH; 03-16-2008, 09:03 AM.

Leave a comment:

• edy
    replied
    Originally posted by OvidiuH View Post
    E ceva tare dubios. E imposibil să apară atāta rugină īn 2 luni.
    esapamentul arata asa de cand am luat masina, greseala mea a fost ca am facut reclamatia abia dupa cinci saptamani timp in care magari astia spun ca a ruginit

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google