Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

sugestie KIT XENON

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    De fapt care e problema?
    Xenon este ok atat timp cat ai far cu lupa,este ok si pe ploaie si pe ninsoare,nu ai cu lupa ,atunci da problemele ce le semnalati,.
    4000k,80000k-35kw sau55 kw,nu conteaza cat ai far cu lupa,am montat peste 100 kit xenon pe diferite faruri si marci asa ca stiu ce spun.
    Becurile toate indiferent de marca dupa un timp scad in intensitate,asa ca treb. schimbate.(4-5ani)
    Last edited by TIBINEL; 11-15-2009, 12:38 PM.

    Comment


    • #17
      Xenon

      Aicea te contrazic . Diferenta dintre 4000k si 8000 k ii ca de la zi la intuneric cind mergi pe ploaie sau drum ud. cu cele de 8000 k nu vedeam nimik ....cu 4000 vad ca ziua.

      Comment


      • #18
        Originally posted by TIBINEL View Post
        De fapt care e problema?
        Xenon este ok atat timp cat ai far cu lupa,este ok si pe ploaie si pe ninsoare,nu ai cu lupa ,atunci da problemele ce le semnalati,.
        4000k,80000k-35kw sau55 kw,nu conteaza cat ai far cu lupa,am montat peste 100 kit xenon pe diferite faruri si marci asa ca stiu ce spun.
        Becurile toate indiferent de marca dupa un timp scad in intensitate,asa ca treb. schimbate.(4-5ani)
        Pai daca ai montat asa multe trebuia sa stii ca spectrul luminii trebuie sa fie cat mai spre galben,pe ceata,ploaie sau zapada si cat mai alb pe vreme senina.Specialistii au ajuns la concluzia ca temperatura culorii de 4500k, impaca si capra si varza.Ideal o masina ar trebui sa aiba pe faza scurta 4500k, pe proiectoare ceata 3000-3500k si pe faza lunga 6000k.

        Comment


        • #19
          STOP,STOP-nu vorbesc despre ideal ,vorbeam despre aftermarket ce doresc multi cu buget redus,cei ce merg multi km pe an,indiferent de anotimp,atuci acestia sunt atenti la absolut tot,de la cauciucuri adecvate pana la lumina farurilor,moment in care DAN GUTU si MALLASORTE aveti dreptate deplina.

          Comment


          • #20
            Am ajuns la concluzia ca si kiturile chinezesti,dar de mai buna calitate,sunt la fel de bune ca si cele din fabrica,care 80% tot in China sunt montate ,sunt destul de fiabile.Eu am facut in 6 luni 18000 km,din care cel putin 17000 au fost parcursi cu xenoanele aprinse pe scurta,pe lunga flashurile de rigoare, si zau, daca s-ar strica acum vreunul, nu imi pare rau,am dat pe toate 3 kiturile cat pe un bec cu xenon cumparat de la Toyota .

            Comment


            • #21
              Salutare ....vad ca se ocoleste subiectul principal ...si eu vreau xenon ...NU am lupa ...ca am yaris....dar vreau sa stiu de unde iau un kit bun H4 bi xenon...(ce site??) culoarea (eu vreau 4300k si pe proiectoare si pe far) si daca imi trebuie de 35 sau de 55.....astept un raspuns la subiect.....
              Vreau ca noaptea sa VAD!!!!! (fara sa orbesc juma' de populatie)
              Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

              Comment


              • #22
                Salut.
                Mi`am luat pana la urma xenoane, insa la montaj mi`am cam mancat nervii...Cum trebuie sa le montez ? Dau jos bara si demontez farul? Mi`am belit degetele in ultimu hal incercand sa desfac capacele alea, plasticaraie, cleme si alte rahaturi..si sa schimbi un nenorocit de bec iti ia 15 minute lejer..


                Mushu:

                Ca si culoare, dupa parerea mea, pe faza scurta ar fi ok 5000K..4300-5000 sunt culorile puse de producatori pe farurile originale..iar pe proiectoare ceva mai deschis,3000 si ceva, 4300...asta in cazul in cazul vrei sa vezi bine si nu vrei ceva foarte estetic.. Unii aleg 6000K pe faza scurta deoarece e o nuanta de alb cu albastru si arata mai bine.. Eu am ales 5000K si le`am folosit vreo 2 zile (le`am dat jos deoarece nu am avut timp sa ma ocup sa demontez farul si etc)..au fost montate provizoriu..Sunt multumit!

                Tu avand far cu oglinda, trebuie sa cauti becuri cu extensie R in modelul becului.. Pentru mine am avut nevoie de H7 avand lupa, daca si tu ai avea H7 ar fi H7R..

                Referitor la site..eu le-am luat de la o firma din Botosani,firma-minune Tactical, mi`au acordat 2 ani garantie.. Nu pot sa iti spun cat de fiabile sunt deoarece dupa 2 zile de utilizare nu ma pot pronunta..Insa functioneaza OK...

                Comment


                • #23
                  Originally posted by sstrutan View Post
                  ...Referitor la site..eu le-am luat de la o firma din Botosani,firma-minune Tactical, mi`au acordat 2 ani garantie.. Nu pot sa iti spun cat de fiabile sunt deoarece dupa 2 zile de utilizare nu ma pot pronunta..Insa functioneaza OK...
                  Sunt din Botosani.
                  Imi poti da si mie adresa si pretul xenon-pack-ului?
                  トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

                  Comment


                  • #24
                    Am gasit locatia: pe strada de dupa colt. Asa ca te rog sa scrii despre impresii despre calitate, in comparatie cu alte xenoane si accesorii similare, daca ai mai avut ocazia sa cunosti.
                    Multumesc.

                    P.S> Pe mine ma intereseaza un H1, pentru faza lunga. Si daca ma mai gandesc, bag si pe proiectoare. Ca pe scurta am stock.
                    トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

                    Comment


                    • #25
                      Dupa cateva drumuri noaptea incep sa fiu cat mai convins ca de acuma inainte mai bine dau 500 de euro pe optiunea cu xenon decat sa las doar halogene..Degeaba, nu se compara, lumina xenonului penetreaza intunericul MULT mai bine. Nu`s asa de entuziasmat incat sa exagerez, sa incep cu afirmatii de genul "wow,zici ca am avut lumanari in loc de faruri"...se vedeau ok si halogenele, avand lupa, dar acum vad mult mai bine.

                      Comment


                      • #26
                        daca aveti faruri cu lupa si spalatoarele...va trebuie doar becurile d2s...circa 100 e bucata

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by sstrutan View Post
                          totusi..are careva xenon aftermarket pe Avensis ?

                          Eu mi-am montat acum o luna un kit de 4300k 35w. Ce pot sa zic ... vizibilitatea este mult mai buna ca inainte, dar inca nu m-am obisnuit 100% cu ele. Ce am mai observat este ca oricat le-as regla din interior tot ii deranjeaza pe ceilalti participanti la trafic - am fost si la reprezentanta sa le regleze si ei, si degeaba.
                          Ca si o concluzie - mie unul nu m-i se pare o diferenta atat de mare fata de becurile halogen, incat sa zici "wow!!". Vizibilitatea este clar, mult, mult, mai buna, dar cum am zis, poate pentru ca nu m-am obisnuit eu inca cu ele si poate ca sunt de 35w sunt ce ma fac sa nu fiu 100% multumit de ele.
                          Nu regret insa achizitia facuta.
                          Sfatul meu este sa-ti iei de 4300k si 50w - poate sunt mai eficiente. Si oricum culoarea de 4300-4500 este cea oferita stock de toti producatorii auto. In plus la aceasta nuanta nu este atat de diferita fata de halogenele de pe faza lunga si arata mai bine asa decat in 2 nuante diferite.
                          Viteza ... strică freza !!!!

                          Comment


                          • #28
                            salut,
                            eu am puse aftermarket pe faza scurta si pe proiectoare de 6000k 35w si credema fata de bec halogen e diferenta mare, o spun eu care am dioptrii de -7 la ochi.
                            cu ele reglate corect nu cred ca vei deranja pe nimeni in trafic
                            eu:avensis 2.2 d4d 2006
                            tata:corolla 1.4 vvti 2007

                            Comment


                            • #29
                              Am xenon stock. Pe scurta.
                              As vrea sa incerc un xenon aftermarket pe lunga. Un 4300k, poate de 55w.
                              Are cineva xenon pe lunga, sa-mi impartaseasca ceva impresii (bune si rele)?
                              Multumesc.
                              トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by marian.b View Post
                                salut,
                                ...pe faza scurta si pe proiectoare de 6000k 35w si crede-ma fata de bec halogen e diferenta mare, ...
                                Tot de 6000k faza scurta si proiectoare, becuri pozitie pe led....Nici nu se compara cu halogenul....
                                Si, intr-adevar, reglate corect...nu deranjeaza pe nimeni....
                                Attached Files

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google