am si eu o nelamurire: cineva mi-a zis ca mersul preponderent urban, zi de zi (si mai ales pe distante scurte) dauneaza sanatatii masinii.
ce stiti de treaba asta? daca merg zilnic 4km +4km (dus-intors) pana la serviciu, pe un drum relativ aglomerat si relativ asfaltat corespunzator (si gropi desigur, dar invatate pe de rost locatiile acestora) cat dauneaza masinii mele?
ce stiti de treaba asta? daca merg zilnic 4km +4km (dus-intors) pana la serviciu, pe un drum relativ aglomerat si relativ asfaltat corespunzator (si gropi desigur, dar invatate pe de rost locatiile acestora) cat dauneaza masinii mele?

. Cred ca asa cum bine a zis MadDoc o sa-i dau cate un drum in afara cu un 3500-4000 ture constant. Pacat ca nu avem si noi niste drumuri mai acatarii. Si la stilul de condus trebuie sa mai lucrez. Am momente cand imi vine sa o mai calc mai temeinic.
. Despre aceasta perioada de rodaj nu mi-a zis nimeni de la Toyota si nici in cartea masinii nu scrie, cum probabil ar fi fost normal. Zi-mi daca tie ti s-a zis altcumva.
Comment