Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum 1.6 VVT-i (124 CP)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Depinde si de cum mergi, plus traficul.
    Last edited by Dion; 01-20-2009, 16:43 PM.

    Comment


    • #17
      Si eu cu a mea 10.1 in Bucuresti numai (AC niciodata pornit (acu e iarna si nu trebe))... hmm multicel ce sa zic! Si schimb la 2000-2200 ture maxim. Am doar 3500 km cu ea ce-i drept poate s-o mai lasa.
      Oricum a 6-a era supersesentiala daca ar fi existat... io cand merg pe autostrada nu vreau sa ma streseze motorul la 140 are 4000 de ture intr-a 5-a mult pentru ca nu vreau sa fac curse ci numai sa ma deplasez linistit.

      Comment


      • #18
        Consum Auris

        Bucuresti - perioada verii : 8,5-10
        Bucuresti - Tg Mures (mers normal, AC) = 7,5
        Bucuresti - Cernavoda, autostrada (130 constant, AC) = 8,0

        Comment


        • #19
          Salut.
          Am un Auris 1.6 la care am o mica dilema legata de consum.
          Consumul mediu este pe la 8.2 dar indicatorul "estimated range" imi da o valoare foarte mica (de ex cand ii fac plinul - 55 litri - consum mediu 8.2 - inidcatorul imi spune ca mai am de mers vreo 450 km). Poate fi o problema sau isi tine computerul o marja foarte mare de siguranta?

          Se intampla si la voi la fel?

          PS> luna asta o sa -i fac consumul la pompa sa vad care valoare e corecta (cea de consum mediu sau cea de "estimated range").

          Comment


          • #20
            salut, am si eu un Auris 1.6 Sol, pe care nu am prea utilizat A/C pe timpul verii decit foarte rar. prin urmare consumul mediu actual este de 6,2 l/100 km, la un numar total de 19824 km actuali. normal aceasta valoare este in scadere de acum doi ani de cind am cumparat masina. nu ma astept sa mai scada consumul mediu actual, pentru ca fizic vorbind nu se mai poate. exceptind plecarea de pe loc si depasirile cind folosesc pedala de acceleratie, chiar si in interiorul oraselor/comunelor/satelor acolo unde este posibil, si, normal in afara, folosesc modul cruise control. doar astfel se poate motiva un astfel de consum.

            Comment


            • #21
              Salut,
              Conduc o aurica 1.6 dual vvti de mai bine de 4 ani si foarte rar am folosit pilotul automat, preferand sa alerg un pic mai sportiv; in ultima vreme am inceput sa folosesc dispozitivele astea(pilotul si limitarea vitezei) pentru ca acel condus sportiv( a se citi tineresc) ma cam ardea la ....litri. Si ca sa vezi am facut doua drumuri ajutat de gadgeturile amintite, drumuri pe care le-am contorizat. Si ca sa vezi, consumul m-a uimit. Deci R. Valcea-Horezu (98km) si retur, destul de aglomerat, ac si pilot automat la 75-80 km/h 5.8/100. R. Valcea-Dragasani si retur (105km) aceleasi conditii, 5.6 l/100. viteza a fost setata la 75 minim si 80 maxim ( treaba cu impingerile manetei de pilot care sporesc sau scad viteza cu 2 km/h/glisare) ca sa am timp de franare in cazul in care ma piuie detectoru'. Asa ca dupa inmultirea radarelor si marirea amenzilor, merita sa folosesc si PA ca d-aia am dat bani pe el. una peste alta sunt super multumit...ca iaca pot face si economii.

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
              Politica de Securitate Google