Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum 1.6 VVT-i (124 CP)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Consum 1.6 VVT-i (124 CP)

  Ce consumuri ati reusit sa scoateti si in ce conditii?
  Auris Luna 1.6 VVTi

 • #2
  multisezon...

  Pwai eu am reusit urmatoarele "performante"
  - 7,2 l/100 = vara, AC pornit, cu trepte de viteza skimbate dupa indicatorul de bord si trafic "lejer";
  - 9,4 l/100 = iarna, AC pornit, trepte de viteza skimbate cam la 3500 rpm si trafic INFERNAL;
  - 8,2 l/100 = vara/toamna, AC pornit, trepte de viteza skimbate deseori in jur de 4500-5000 rpm, trafic normal.
  Ca o concluzie, pot sa spun ca sunt multumit de consumul obtinut, comparandu-l cu alte marci cu motorizare similara...
  ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

  Comment


  • #3
   alinlunganu, imi place cum schimbi Ii place motorului asa? Tot "lenevoasa" pare? Ca sunt destui pe care i-am auzit: "e cam lenes motorul bla bla". Ma gandeam ca schimba ca la dacie si de asta...
   Errr... scuze de off-topic.

   Comment


   • #4
    Multumim pentru cifre! Nu conduci prea linistit sa inteleg
    Auris Luna 1.6 VVTi

    Comment


    • #5
     Hai mey, nu fiti rautaciosi! Voi la ce turatie schimbati treptele cand drumul e uscat si soseaua libera?! Eu, unul sunt multumit de consumul masinii...
     ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

     Comment


     • #6
      Originally posted by meios4us View Post
      alinlunganu, imi place cum schimbi Ii place motorului asa? Tot "lenevoasa" pare? Ca sunt destui pe care i-am auzit: "e cam lenes motorul bla bla". Ma gandeam ca schimba ca la dacie si de asta...
      Errr... scuze de off-topic.
      ...totusi, inca mi se pare ..."leneshutza" masina! Mi se pare ca se tureaza mai incet decat motoarele altor marci din aceeasi clasa. Am facut drive test cu Honda civic (e drept, avea motor de 1,8 l) si am ramas super-incantat de felul in care se tura motorul acela!!! Incerc sa ma conving ca rapoartele cutiei de viteze sunt mai lungi la Auris si de aceea apare fenomenul asta...
      ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

      Comment


      • #7
       Salut! Deoarece nu au fost foarte multe posturi ma gandeam sa revigorez putin acest thread: deci, ce consum aveti la Auris 1,6l VVTi urban? Ma intereseaza mai ales cei care stau in Bucuresti si merg destul de mult ziua si in conditii de aglomeratie maxima. Eu (care merg 95% din timp in aceste conditii), la MMT nu am reusit decat o data un consum sub 11.5 l%, media fiind in jur de 12-12,3 L%. Mentionez ca acest consum este calculat prin resetarea BC la fiecare plin, este strict urban, si ca fac zilnic aproximativ 50km in traficul nenorocit din Bucuresti.
       BHP wins races, TORQUE sells cars that have no power (usually diesels!

       Comment


       • #8
        Eu am obtinut chiar si 15% cu o viteza medie de 10km/h, trasee gen Dr. Taberei -> Pipera. Deci se poate si mult mai rau, dar nu mai rau de atat (sper)
        Toyota Auris 1.6 dual VVT-i SOL

        Comment


        • #9
         Eu cam 11%, doar in Bucuresti mers. Dar cu uluitoarea viteza medie de 18-20 km/h.

         Comment


         • #10
          18-20 km/h e o viteza extraordinara; la mine mai mult de 12-13 km/h nu am vazut in Bucuresti!
          BHP wins races, TORQUE sells cars that have no power (usually diesels!

          Comment


          • #11
           In ciclu urban consumul mediu scade pe masura ce creste viteza medie. E foarte logic, o viteza medie mai mica presupune un timp mai mare petrecut imobilizat in coloana in ambuteiaj sau la semafor - deci mai multa benzina arsa fara a parcurge practic nicio distanta. Eu ma gandeam intr-o vreme sa calculez un consum pe ora, ca la utilaje
           Toyota Auris 1.6 dual VVT-i SOL

           Comment


           • #12
            Pai sa va zic si consumurile mele:
            - in oras nu am scos peste 10. Doar cand am ridicat-o am avut 11.2!
            - tot in oras daca prind mai liber, in august mai precis cand a fost lejer am scos si 8.5.
            - la primele drumuri lungi (Buc brasov si retur; Buc - Predeal - rasnov- bran- targoviste -buc) am scos 6.6 pe primul traseu cu aer cond full time dar aici era in rodaj si nu am depasit 3200 de ture. Pe al doilea traseu am scos in jur de 7.2 cu aer cond jumatate din drum. Pentru primul traseu 2 pers iar pentru al doilea 4 + bagaje.
            - pe E85 (Buc - Buzau - Vulc Noroiosi si retur) am scos intr-o zi cu canicula in jur de 6.9 dar nu i-am dat mai mult de 120 km/h.
            - pe A1 (Buc - Vidraru si retur) am alergat-o nitel. Pe autostrada nu i-am dat sub 120 am mers constant o buna bucata si cu 160 km si aici m-am intors cu un consum de 8.0. Eram 2 persoane si am mai dat din cand in cand drumul la aer. Tot aici am vazut ca uneori am consum instant si de 15l .
            Concluzia: daca nu ma dau la ea si conduc lejer (max 120) cu aer pornit nu bea mai mult de 7. Daca vreau sa simt motorul cum se tureaza ma duce la 8 poate si 8.5 la 100 de KM in functie si de nr de pasageri.
            Consider ca e un consum super bun pentru un motor pe benzina aspirat care are totusi 120 de caluti.
            Toate cele bune.

            Comment


            • #13
             Drum de 850 km, 2 persoane in masina plus bagaje full (adica bancheta spate rabatata si indesat lucruri de cca. 350 kg), AC pornit tot drumul si mers normal: 140 Km/h afara si 80 km/h in localitate - consum mediu pe BC 8,1L%.
             BHP wins races, TORQUE sells cars that have no power (usually diesels!

             Comment


             • #14
              Iarna ai AC-ul pornit? Foloseste la ceva, sau doar il lasi asa pentru ca pe "auto" se porneste automat? eu il scot din "auto".
              A mea consuma 11.5 in oras, iarna, la 20 km/ora mediu. Si vara, la fel. La drum lung, 7-7.3

              Comment


              • #15
               Eu am scos in oras 11.5 vara/iarna, iar in exterior (mixt) 7.0-7.3
               Nu ma prea incanta consumul mare in oras, comparativ cu alte masini care scot cam tot atatia cai putere (de exemplu, Golf-ul 5 de 1.4).
               Voua vi se pare normal?

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google