Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Structura forumului

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Structura forumului

  Salut si bine v-am regasit,

  Daca tot e luat de la zero m-am gandit sa-mi dau si eu cu parerea, sugestia mea fiind o delimitare mai clara. Spre exemplu, pe vechiul forum doream sa aflu totul despre Corolla noua dar trebuia sa petrec foarte mult timp cu selectarea informatiilor. Asa ca mi-ar fi placut ca in sectiunea COROLLA (acum COROLLA si COROLLA VERSO) sa gasesc alte sectiuni cu: corolla 2007, corolla 2003 (nu sunt sigur) sau corolla E13, corolla E12....
  As mai sugera o sectiune in care sa se explice termenii: E13 - corolla din anul n, VVT-i - motor cu valve variabile pe admisie, DVVT-i motor cu ...

  Toate bune,
  Marian

 • #2
  Salut,

  Vin si eu cu o mica intrebare: de ce sectiunea "Auris" nu are subforumuri "Performante si consum" si "Probleme Tehnice" ?

  Mersi
  Auris Luna 1.6 VVTi

  Comment


  • #3
   are acum ! Merci

   Comment


   • #4
    Mersi si eu.

    Inca o rugaminte . Daca tot s-a facut subforumul "Performante si consum", ai putea sa muti threadul "consum 1.6 VVTi" in subforum?
    Auris Luna 1.6 VVTi

    Comment


    • #5
     De ce am ales Toyota ?

     Propun o sectiune "De ce am ales Toyota ?" cu subsectiuni pentru fiecare model.

     Textele din aceasta sectiune ar trebuie sa contina argumentele care au stat la alegerea acestei marci.

     Astazi un text de acest tip nu vad unde l-as putea incadra, deoarece nu ar fi o polemica +/- vis-a-vis de un topic,subiect cat ar fi un fel de reclama +/- (ii spun educare) pentru o marca/model, in care eu consumator/utilizator pot evalua un model ca si pret/calitate/performante.

     Daca cineva vrea sa fie convis trebuie sa citeasca (sa se informeze) si o comunitate in care sunt utilizatori ai unui produs vor amenda imediat o reclama excesiv de pozitiva (un produs poate fi foarte bun dar service-ul foarte prost etc).

     Atunci cind am povestit cuiva ca voi cumpar o toyota s-a uitat la mine ca la un ciudat si mi-am dat seama ca extrem de multa lume este destul de "plafonata" (poate chiar si eu ... de nu vedem decat octavia, passat, etc ) .

     Ar fi intersant de vazut din ce punct de vedere cumpara cineva o toyota si pina la urma profilul si metalitatea acestuia, de fapt care este experinta pozitiva castigata ?

     Comment


     • #6
      poti sa deschizi un topic la sectiunea cafeneaua toiotistilor

      Comment


      • #7
       salutare!!! nu se poate pune in semnatura masina si motorizarea ca era marfa chestia asta.....
       Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

       Comment


       • #8
        Am mai avut o rugaminte la Onorata Administratie, hai fratilor sa schimbam acea titulatura de "membru" spunetii cum vreti voi.
        Altii au sofer incepator, sofer , sofer avansat, etc...
        Chiar nu-mi suna bine formularea actuala, va rogggg.
        Honda Accord 2.0 Special Edition MT

        Comment


        • #9
         pai propuneti ceva

         Comment


         • #10
          Este OK, vad ca titulatura este schimbata.
          Honda Accord 2.0 Special Edition MT

          Comment


          • #11
           Un "loc" unde sa fie colectionate poze ale user-rilor facute la intalniri.

           Sa ne ofticam noi, cei care nu am reusit sa ajungem.
           トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

           Comment


           • #12
            pai...le puteti pune si voi linistiti la topicul cu intalniri...dar daca vreti sa le gasiti mai repede...faceti ori un topic nou cu "poze intalniri" ori va faceti un cont pe hi5 si postati acolo pozele...idea este luata de la un prieten (club Peugeot)
            Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

            Comment


            • #13
             poate nu ar fi de neglijat, idea da a face un album, sunt convins ca avem forumisti priceputi in a face asa ceva
             Honda Accord 2.0 Special Edition MT

             Comment


             • #14
              watch this:


              poate vom fi mai buni ca reno
              トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

              Comment


              • #15
               Mai am pus problema asta la fermentat si o sa vedem ce iese..
               Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google