Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Service Toyota Pipera

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Oameni buni ma'nfiorez ,in 28 de ani de condus am avut parte numai de experiente "frumoase" cu mecanici auto si am facut totul sa-i evit, nu pot sa zic ca nu s-au mai schimbat lucrurile, dar nu stiu cum, schimbarea s-a facut mai in rau, degeaba arata servisurile occidental daca oamenii sunt aceiasi ca acum 20 de ani,naravul n-are lecuire.Schimbarea generatiilor s-a facut la fel ca si la clasa politica politica, toate-s noi si vechi sunt toate.

    Comment


    • #47
      Hallo, stie cineva cat costa revizia de 15.000 pt Aygo? Mci.

      Comment


      • #48
        Salut,
        Am si eu o intrebare. Unde pot face I.T.P-ul (pentru o Toyota Avensis) deoarece am sunat la service Pipera si mi s-a spus ca nu fac I.T.P deoarece nu sunt autorizati. Doresc un sevice mai de Doamne Ajuta. Merci anticipat.

        Comment


        • #49
          Cei de la Pipera sunt scumpi, ineficienți, lucrează prost, au carențe mari la capitolul cinste și n-au nici măcar norme minime deontologice, darămite respect pentru client.
          La Toyo (București sud), după o caznă îndelungată de a-mi vopsi mașina, nu le-a nimerit nuanța și nici alinierea haionului cu restul mașinii.
          La Brașov sunt foarte drăguți și săritori dar mi-a sărit vopseaua după o reparație în mai puțin de o lună. Oricum, e și vina mea că nu am avut timp să mă duc pentru remediere și sunt pe departe cei mai civilizați în raport cu clientul.

          Comment


          • #50
            Originally posted by danielusi View Post
            Salut,
            Am si eu o intrebare. Unde pot face I.T.P-ul (pentru o Toyota Avensis) deoarece am sunat la service Pipera si mi s-a spus ca nu fac I.T.P deoarece nu sunt autorizati. Doresc un sevice mai de Doamne Ajuta. Merci anticipat.
            Eu mi-am facut ITP-ul de 4 ani la Primat Gold, pe Barbu Vacarescu. A durat 20 de minute si a costat 90RON. Totul curat si frumos, fara excese. Nu prea inteleg ce inseamna 'mai de Doamne Ajuta'? Mai scump?

            Darn... acu am vazut ca postul era din 2008... Deci nu e publicitate ascunsa, chiar mi-a placut la baietii aia. Aveau si pneuri de vanzare, dar prea scumpe dupa parerea mea...
            Last edited by jordy; 10-19-2011, 20:35 PM. Reason: cascat

            Comment


            • #51
              Originally posted by jordy View Post
              Eu mi-am facut ITP-ul de 4 ani la Primat Gold, pe Barbu Vacarescu. A durat 20 de minute si a costat 90RON. Totul curat si frumos, fara excese. Nu prea inteleg ce inseamna 'mai de Doamne Ajuta'? Mai scump?

              Darn... acu am vazut ca postul era din 2008... Deci nu e publicitate ascunsa, chiar mi-a placut la baietii aia. Aveau si pneuri de vanzare, dar prea scumpe dupa parerea mea...
              scump .itp se gaseste si la 60 de lei
              Toyota Auris.D4D-2.0.

              Comment


              • #52
                Originally posted by Body View Post
                Service de c...at Toyo Motor
                Corolla lovita fata.Daune constatate de asigurator:schimbat spoiler fata,grila radiator,proiector,radiator AC.Constatare la Toyo Motor pe 05.02.2008 cu programare la 29.02.08.De acum incepe calvarul: programarea nu s-a respectat,motivul nu au ajuns piesele.Bineinteles ca nu am fost in prealabil anuntat ,asa ca s-a facut o noua programare la o saptamana mai tarziu.Peste o saptamana aceeasi problema ,nu puteam afla de existenta pieselor,motivul:inventar la magazie.Urmatoarea sapt aveau piesele dar nu mai puteau primi masini in service,motivul:se turna beton in curtea interioara,si chipurile masinile trebuiau parcate la exterior unde ei nu aveau asigurata paza.Am revenit peste 4 zile,culmea iarasi nu ma puteau primi,motivul:sunt full,asadar s-a facut o reprogramare pe 25.03.In fine mi-au primit masina cu asigurarea ferma ca reparatia dureaza max3 zile, confirmarea platii de catre asigurator max2 zile.Am fost peste 10 zile la ei si nu terminasera de reparat,motivul mai aveau de montat radiatorul.Revin peste 3 zile:mai aveau de introdus freon in rad.Peste alte 3 zile masina este reparata ,le cer fact,nr dosar,nume ag asigurator,pt a rezolva eu problema,desi au decont direct cu firma de asigurari,dar spre surpriza mea timp de 2 ore nu sunt in stare sa scoata o factura.In schimb primesc o factura pt becul de la proiector ,ei uitind sa il treca in constatarea suplimentara catre asig.Ma enervez si plec primiind asigurari ca voi fi sunat imediat ce apare factura.A trecut doua zile si nu am fost sunat.Concluzie:
                1.Daca duceti masina la Toyo trebuie sa aveti nervii tari si multa,multa rabdare
                2.Baietii de la service sunt ff ocupati,sau ff lenti,sau incompetenti
                3.Functioneaza f bine regula pilelor:dai un ban si stai in fata{evident spaga}
                4.Interfata cu clientul:baietii zambitori de la tejghea mint de rup(mai ales cand vorbesc la tel)
                5.Este o dezorganizare pe toata linia de la sef de service la ultimul mecanic
                6.Sunt curios cum arata masina,in conditiile de mai sus.
                Revin cu detalii.
                Bine ai venit in club pe mine de la un termen initial de 1o zile m-au tinut 53( cinci zeci si trei ) de zile fara masina tot asa ca nu se gasesc piesele ca mai e ceva de venit , eu am avut o defectiune nu accident
                Partea cu "Va sunam noi in 30 minute " s-a transformat in 3 zile si tot asa Cred ca e o foarte mare problema cu organizarea si e pacat , din fericire pentru mine nu mai am ce sa caut la Toyo pentru ca masina nu mai e in garantie si urmatoarea revizie o voi face la GTC

                Comment


                • #53
                  ITP ul nu mai costa 60 de lei de vreo 2 ani ...acum dureaza vrei nu vrei o ora .

                  Comment


                  • #54
                    Originally posted by zeus View Post
                    ITP ul nu mai costa 60 de lei de vreo 2 ani ...acum dureaza vrei nu vrei o ora .
                    Ba sa stii ca anul acesta in Braila chiar cu 60 am avut ocazia sa fac. Oficial, nu oferta speciala pt mine. Numai ca mecanicul de acolo (culmea, un fost coleg) nu a gasit seria motorului, i-a fost frica sa treaca mai departe (daca cei de la RAR aleg chiar masina mea...) si m-a programat a doua zi. Numai ca eu m-am suparat iar a doua zi am fost la Dacia, unde fusesem si in 2010. Culmea: nici aici mecanicul nu a gasit seria la motor dar a trecut mai departe, a mers pe mana celor de la RAR!

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by zeus View Post
                      ITP ul nu mai costa 60 de lei de vreo 2 ani ...acum dureaza vrei nu vrei o ora .
                      Poate m-am entuziasmat eu cu 20 min, dar o ora sigur nu a durat. Nu mai erau altii inaintea mea, m-a bagat si a terminat totul rapid, n-au fost probleme.

                      Comment


                      • #56
                        Originally posted by jordy View Post
                        Poate m-am entuziasmat eu cu 20 min, dar o ora sigur nu a durat. Nu mai erau altii inaintea mea, m-a bagat si a terminat totul rapid, n-au fost probleme.
                        Dureaza 40 minute . Mai devreme nu se pot accesa date in sistem , atat s-a constatat ca dureaza o revizie facuta ca la carte

                        Comment


                        • #57
                          Originally posted by costi View Post
                          Se mai intimpla dar mie cel putin serv. din Pipera mi-a lasat un gust amar.
                          Am reparat masina la un service foarte bun, nu ma asteptam , a iesit foarte bine si intr-un timp foarte scurt.
                          Daca cei de la Pipera mi-au spus ca masina va fi gata in martie am rezolvat problema in doua saptam. si sunt foarte multumit.
                          salutare colegi,,hai sa va spun si eu patania mea cu cei de la toyota nord
                          am luat masina de la ei un hilux cab dubla varianta full,fericit ,masina superba,mor dupa ea,dupa 2oo km am remarcat se aburea farul stinga,,ma duc la ei sa l schimbe,raspuns..nu se poate ca ati schimbat becul nu cu piese de origine,,,adica in loc de bec osram am pus hella
                          2.remarca ca evazarea roata dreapta fata se cam bitiia,ma uit mai bine,clemele de prindere rupte si aparatoarea mea legata ...atentie ,cu sirma ,,,sincer nu cred ca toyota vinde masini cu aparatorile sau barile legate cu sirma,,,sigur masina a fot busita la transport....bun..3.ma duc la revizia de 15000/km schimb ce era de schimbat,ulei filtru aer,motorina ,polen,filtru ulei,2200ron si dua 2 zile remarc ca nu mai mergea dezaburirea parbriz,deci nu se mai comuta pe dezaburire.
                          ok fac programare spunind ce are masina,ma duc,stau vro ora,si mi se spune ca nu au timp necesar sa o rezolve,sa fac alta programare ca timpul necesar este de 2-3 ore.ok,fac programare a doua zi de 2-3 ore cit au spus,,,ajung stau ,baga masina in service,stau o ora jumate,si vine un destept si mi spune ca au evaluat gresit si ca nu o pot face ca trebuie programare de 6 ore sa dea bordul jos...o mare bataie de joc la adresa clientilor...nu va spun ce scandal a urmat ,direct la director ,....acum intreb cei din sud sunt mai buni?sau ma inarmez cu rabdare si calm si ma duc tot la nord?multumesc

                          Comment


                          • #58
                            Ce parere aveti de service-ul Onedia din com. Pantelimon? A fost cineva pe la el?

                            Comment


                            • #59
                              Ce legatura are cu cel din Pipera ?
                              BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
                              Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
                              Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

                              Comment


                              • #60
                                Nu are legatura! M-am gandit ca poate cei care sunt proprietari de toyota din bucuresti au juns sau au auzit din greseala de acel service. Nu am vrut sa mai deschid un subiect nou.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google