Cu toate ca problemele pe care le-am avut pana acum nu cred ca s-au rezolvat, defectiunea mai apare rar (astept sezonul rece)m-am hotarat ca macar eu sa-i ofer masinii atentia pe care o merita si in loc sa-i fac reviziile la 15000 km i le fac la 10000km.Motiv de bucurie pentru cei de la service si o mare deceptie pentru mine.In timp ce schimbau filtrul de polen au constatat ca este ud (tocmai spalasem masina)si mi-au zis ca s-ar putea sa am o problema la parbriz.Am cerut sa mi se verifice parbrizul deoarece cu zece luni in urma ei l-au montat(1700Ron).Meseriasul n-a gasit nimic spunand ca s-ar putea sa fie de la aerul conditionat,noroc ca a doua zi a plouat si m-am trezit cu o pata de apa in masina.Alt drum la service de data aceasta cu incredere ca va vedea de unde vine apa ,dupa doua ore de asteptare meseriasul surade ca a rezolvat problema.Saptamana aceasta marti ploua si la Oradea ca in toata tara ,si masina se umple de apa pe partea dreapta aproape pana la nivelul scaunului.Fericit nevoie mare la 8 dimineata sunt in poarta la service sa astept meseriasul.Ii arat munca pe care o facuse cu o zi inainte si omul spune ca nu are alta solutie decat sa i-a parbrizul jos si sa-l lipeasca dinnou.La ora 17 ma prezint sa-mi ridic masina si raman cu un gust amar.Pe scaune urma de bocanc,inauntru mizerie,parbrizul inca lipit cu scocisi primesc recomandarea sa merg incet pana acasa si s-o mai las inca vreo doua trei ore sa se mai usuce solutia de lipit.Nu aveam pretentia sa faca curatenie la locol de munca, dar pe scaune puteau pune o husa de protectie ca si la alte serviceuri.Abia astept sa termin porcaria cu garantia si am sa inchid ochii si cand am sa trec pe langa acest service.Pacat ca poarta sigla TOYOTA(parere personala).Sunt dovada vie cum poti sa bagi in service o masina de cateva zeci de mii de Euro si s-o scoti o rabla.

Comment