Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Toyota si gerul

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    ) va plangeti de baterie de 2-3 ani ... a mea face 5 in martie de la fabricatie .. porneste de rupe ... never never sub 0 grade io nu pornesc mashina din prima . 2-3 chei moarte si pe urma pornesc motorul. este cel mai rau lucru pe care il poti face motorului sa il pornesti asa din prima . sa mai zic de hilux nepornit de 8 zile cum a luat-o? ) LC ul este impecabil ne grohait ne nimic . avensisul nu l am pornit ca nu am avut de ce , dar banui io ca porneste oricum ala acum

    Comment


    • #17
      Pai si io cum sa dau cheie moarta,nici nu apuc sa sucesc bine cheia si a pornit ,benzinar .

      Comment


      • #18
        o opresti ..

        Comment


        • #19
          Originally posted by zeus View Post
          ) va plangeti de baterie de 2-3 ani ...
          Nepoate, nu ai vazut ca bateria mea a fost descarcata complet de 2 ori prin uitarea unor consumatori lasati porniti.
          http://img204.imageshack.us/img204/4009/tucashow3np.gif

          Comment


          • #20
            Originally posted by doracapi View Post
            La mine rav d4d la -15 grade pleaca imediat dupa ce se stinge martorul bujii,dar am push start si cred ca merita mai ales iarna,bateria are 2 ani si circul zilnic.
            Astazi -23 grade pentru prima data a pornit mai greu parca a dat vreo doua rateuri apoi a luat-o.Pana la -23 grade a pornit mereu imediat fara probleme.La asa ger trebuie baterie buna si motorina aditivata.Nu stiu cum se comporta la temperaturi mai scazute,dar cred ca incepe sa aiba probleme cu pornirea.

            Comment


            • #21
              Cum traduci "cheie moarta" in sistem "keyless"?

              Comment


              • #22
                Originally posted by doracapi View Post
                Astazi -23 grade pentru prima data a pornit mai greu parca a dat vreo doua rateuri apoi a luat-o.Pana la -23 grade a pornit mereu imediat fara probleme.La asa ger trebuie baterie buna si motorina aditivata.Nu stiu cum se comporta la temperaturi mai scazute,dar cred ca incepe sa aiba probleme cu pornirea.
                Daca tii la pompa de injectie te rog sa nu folosesti aditivi in motorina . Singurul si cel mai de folos sfat este sa alimentezi numai de la statii care au analizori de calitate ai carburantului si acestea sunt toate statiile Petrom care au fost modernizate . Eu folosesc numai motorina Petrom de cea mai ieftina si nu am nici cea mai mica problema , masina a pornit la prima cheie la -20 grade , a mers foarte bine dar ca un sfat - nu tura peste 2000 rpm pana cand temperatura la apa nu se ridica la a 2-a liniuta . Motorul este foarte zgomotos si cred ca nu ii place ... merge ca un diesel din 1980 , ca un Fiat !!!! In rest , daca nu ar fi asa de frig in masina ar fi minunat ... .. dar asta e diesel-ul , cu bune si rele !!!

                Comment


                • #23
                  Ma bag si eu in discutie: Avensis 2.0D4d cumparata in martie 2008 noua a pornit in fiecare dimineata la prima cheie (merg zilnic 26Km pana la servici si inapoi), nu a contat temperatura de afara (Bucuresti). Mentionez ca pun numai motorina de la MOL gama EVO de cand am cumparat-o.
                  In rest, numai de bine si sa ne bucuram de masinute.
                  Last edited by alexd78; 01-29-2010, 10:59 AM.

                  Comment


                  • #24
                    toyota si gerul

                    Multumesc de sfat si eu folosesc numai petrom si omv fara probleme.Am pus o singura data aditiv pentru injectoare dar nu mai repet greseala.Ma ingrozesc la gandul ca se poate strica pompa de injectie.
                    Last edited by doracapi; 01-29-2010, 18:14 PM.

                    Comment


                    • #25
                      Yaris, 998cc, 2008 - folosit permanent pe timpul gerului, pornit la prima cheie in fiecare zi, chiar si dupa ce s-a odihnit in week-end! Probleme am avut doar in 2 dimineti cu inchiderea centralizata, care nu bloca usa soferului dupa ce ajungeam la destinatie. Odata am incuiat din cheie, a doua oara am blocat usa pe dinauntru si apoi am armat alarma. In schimb, seara nu avea nimic...
                      Yaris 998 1.0 vvti, Peppermint Green

                      Comment


                      • #26
                        Auris 2008 ; Pornita dupa 2 saptamani (cele geroase) vinerea trecuta ; nici o problema
                        ORA 0600

                        Comment


                        • #27
                          Mda.... ce m-a frapat pe mine in poza atasate de Dan e faptul ca avea rezervorul full. Altceva n-am putut vedea :-). A mea n-a avut full decat cand am luat-o :-D. In rest variez intre 2 si 3 linuite.

                          Comment


                          • #28
                            Eu, unul, intai dau o pornire scurta si iau caontactul repede, ca sa-i "rup uleiul" - stiu! e o medoda / meteahna veche, ramasa de pe vremea cand aveam Dacia... Dupa aceea, motorul porneste foarte bine, fara nicio problema, oricat de frig ar fi afara. Nu am observat diferente majore intre felul cum porneste la -18 grade sau -4.
                            Bateria e cea originala - are aproape 3 ani.
                            ...Ah! si frana de mana nu mi-a inghetat niciodata!
                            ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Hummel View Post
                              Mda.... ce m-a frapat pe mine in poza atasate de Dan e faptul ca avea rezervorul full. Altceva n-am putut vedea :-). A mea n-a avut full decat cand am luat-o :-D. In rest variez intre 2 si 3 linuite.
                              Eu am pus poza sa se vada aia -18 grade,nu sa ma laud cu indicatorul nivelului de combutibil .

                              Comment


                              • #30
                                mie imi porneste relativ ciudat in jurul valorii de 0 grd. o ia la cheie, din prima dar porneste f.subturat si urca in 2 secunde. mi-a atras atentia de vre-o 2-3 ori si am citit si pe forumurile din afara ca nu sunt singurul cu problema asta.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google