Legat de zgomotul de la combustibil, si eu am alimentat pana in "buza" probabil asta sa fie problema? Oricum nu prea are logica deoarece a mai scazut o liniuta la indicatorul de pe bord si tot se aude!!!
Referitor la cauciucuri eu am Dunlop Sport dar si astea sunt lipicioase. Un pic de pietris sau nisip si face un zgomot...Ah si legat de cauciucuri, mecanicii astia ai nostrii cred, ca mi un pic mai greu sa cred ca s-a comis in Japonia, mi-au pus pe partea dreapta cauciucurile cu sensul de rotatie invers.
Cum au reusit nu stiu ca trebuie sa dau cauciucurile jos de pe geanta sa le intorc deoarece pe partea stanga sunt ok deci nu le pot inversa. Cred ca au pus de la alta masina. Am vorbit cu dealerul meu si i-am spus de problema si mi-au spus ca o "remediaza" ei la inspectia de o mie, care va fi luni.
Eh bun, dar eu unul tot multumit sunt de alegerea Toyotei cu toate ca ma mai plang aici de nimicuri.

Referitor la cauciucuri eu am Dunlop Sport dar si astea sunt lipicioase. Un pic de pietris sau nisip si face un zgomot...Ah si legat de cauciucuri, mecanicii astia ai nostrii cred, ca mi un pic mai greu sa cred ca s-a comis in Japonia, mi-au pus pe partea dreapta cauciucurile cu sensul de rotatie invers.

Eh bun, dar eu unul tot multumit sunt de alegerea Toyotei cu toate ca ma mai plang aici de nimicuri.

Comment