Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Camry

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Camry

  Poate uni stiu, eram tentat de un Camry, nu lipsea mult si o luam. Doream SE 4
  Asta e.
  Pentru a va face o idee de preturi/dotari gasiti aici unele informatii, mentionez ca preturile sunt fara taxe iar containerul costa 1500 USD.
  Toyota romania nu acopera garantia pentru o asemenea achizitie.
  Din informatiile de pe forumul masini.ro rezulta ca fabricatie acestora este la Skt. Petersnurg
  Attached Files
  Honda Accord 2.0 Special Edition MT

 • #2
  Frumoasa masina, dar ce te faci cu garantia ????Iar daca containerul costa 1500 USD mai costa inca pe atat manevrarea si dezinfectare in port, sunt o groaza de taxe aiurea...(in fine)
  Ce ati mai rezolvat cu avensisul, cat ati primit de la asigurari , ca eu dincolo am BAN pe nu stiu ce motiv si nici un moderator de acolo nu imi explica de ce si cu ce am gresit, inca astept....
  YARIS 1,4 D4D
  COROLLA VERSO 1,8 vvt-i
  HIACE 2,5 D4D

  Comment


  • #3
   Trimite-mi un PM cu adresa de mail si vb in particular pt a nu trece in "off topic". Merci.
   Honda Accord 2.0 Special Edition MT

   Comment


   • #4
    ce am vazut azi intr-o parcare! Pana la urma exista cel putin o persoana in Bucuresti care a facut acest pas si a adus masina in Ro.
    Attached Files

    Comment


    • #5
     eu am vazut multe modele de camry noi pe strada prin bucuresti

     Comment


     • #6
      Am fost in Republica Moldova intr-o reprezentanta toyota si am ramas surprins cand am vazut modelul Camry. Era undeva in jur de 30k pret de start cred. Oricum mi-a placut pentru ca era mai mare ca Avensis`ul si semana putin cu un BMW. Am vazut destule si pe strazile din Chisinau, nu inteleg de ce nu se aduce si in RO.

      Comment


      • #7
       Camry se fabrica la Sct. Petersburg.
       Honda Accord 2.0 Special Edition MT

       Comment


       • #8
        Buna,ma numesc Catali si am o toyota Camry din 85 si vreau sa va intreb ceva,sper sa imi raspunda cineva care se pricepe...astfel,am curatat bujiile vechi,desi mergea ok motorul,adica m-am harnicit si acum parca nu merge rotund,ce ma sfatuiti...?multumesc

        Comment


        • #9
         Pentru "posesorii" de limba rusa puteti accesa www.toyota.md
         Eu am incercat sa aflu mai multe detalii inclusiv la reprezentanta din Chisinau, dar si acolo erau numai vorbitori de rusa... Iar daca stiau romana, stiau dar mai putin termenii tehnici...
         Last edited by NISSAN; 01-29-2009, 16:18 PM.

         Comment


         • #10
          In Dubai, masinile de taxi sunt Camry in propotie de 80%. restul de 20% sunt Nissan Altime si Hyundai.

          Aici este modelul de 2.4 cu 158CP, cutie auto in 5. Sunt extrem de fiabile, eu am vazut taxiuri cu 700-800k km facuti in 3-4 ani (de fapt ei le tin maxim 4 ani). Masinile merg non-stop, doi soferi, unul de zi si unul de noapte. Tara de origine este Australia.
          Stiu ca mai au o linie de asamblare si in USA.

          camry-ul este un monument de fiabilitate, de aia sunt si alese ptr taxi. sunt mai scumpe decat altimele si hyundaiurile insa nu se strica. singura lor problema sunt franele cam slabe.

          Comment


          • #11
           la noi e plin Chişinăul cu Camry! Ele au apărut pe străzi incă înainte de-a apărea în salon! E o maşină minunată ! O ador, o avem ! E foarte ageră şi-n genere, e o plăcere să o conduci! Unicul lucru care nu-mi place la ea, este desigur - consumul
           Probleme n-am avut, până acum recent , de când am pus-o pe gaz Când o treci la benzină, ai impresia că zboară maşina, însă cum o treci la gaz, simţi cum câteodată mai gâfâie ( mai ales la ridicarea dealurilor mai abrupte ) , uneori cand staţionează - începe să "dârdâie", ceea ce e straniu, de curând, parcă a început un pic mai mult să consume!

           Offtop: Şi da, la salon nu sunt vorbitori exclusivi de limba rusă, sunt ei şi de limba română, însă nu pot înţelege de ce ăştia ruşi sunt angajaţi la lucru fără a cunoaşte şi româna >.< chiar ieri am fost la salon şi când am văzut că mi s-a adresat în rusă, m-am uitat la maşinuţe şi plecat repejor, căci nu aveam pentru ce să mai stau

           Comment


           • #12
            Este hibrid sau doar pe benzina+GPL(gaz) ? Cand se monteaza o instalatie GPL, se reduc simtitor performantele masinii.

            Comment


            • #13
             e benzina + gaz nu aş spune că s-au redus simţitor permormanţele, sânt anumite momente în care ea nu se mai comportă adecvat, cum ar fi: dealurile abrupte , accelerări foarte mari ( în cazul depăşirilor) şi deja mai nou, faza cu " dârdâitul" ( care mai apare din când în când ) , în rest totul e minunat, mai ales că facem un pic de economie !!!
             noi ne gândeam cu tatăl meu că poate gazul nu este de o calitate bună şi de aia apar careva probleme cu maşina, dar cine ştie!
             dar una ştiu sigur, dacă intenţionaţi să vă cumpăraţi o camry...pey, mai bine lăsaţi-o aşa cum este şi primiţi plăcerea de la ea!

             Comment


             • #14
              remarcabil

              Comment


              • #15
               Video cu noua Camry aici http://youtu.be/IrBMvvSg8y0

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google