Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalnire Toyota 27-29 Martie 2009

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Intalnire Toyota 27-29 Martie 2009

  Incercam organizarea altei intalniri, la care sa participe cat mai multi posesori de Toyota, din toate colturile tarii; intalnire asemanatoare cu cea de anul trecut, de la Danes!
  Weekend-ul ales este 27-28-29 Martie, iar dupa definitivarea listei de participanti(lista deschisa pana pe 20 februarie) vom stabili si locatia, de comun acord, probabil undeva prin centrul tarii - Brasov, Sibiu, astfel incat sa fie corect pentru oricine, fie ca vine din Timisoara, Iasi sau Craiova.
  Pana pe 20 februarie sunt asteptati doritorii

  1. StefanVVTi
  2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
  2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

 • #2
  Subscriu initiativei , dar trebuiesc rezolvate problemele referitoare la cazare in locatia stabilita pentru intalnire . In rest , buna dispozitie este ...mai ramane sa tina cu noi si vremea... ne auzim pe aceasta tema , sper sa o ducem la bun sfarsit .

  Comment


  • #3
   Originally posted by vali44 View Post
   Subscriu initiativei , dar trebuiesc rezolvate problemele referitoare la cazare in locatia stabilita pentru intalnire . In rest , buna dispozitie este ...mai ramane sa tina cu noi si vremea... ne auzim pe aceasta tema , sper sa o ducem la bun sfarsit .
   Idei de locatii ar fi 2 pana acum, Albota la 55 km de Sibiu sau Danes, langa Sighisoara!
   Update:
   1. StefanVVTi
   2. vali44
   2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
   2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

   Comment


   • #4
    Daca Albota este locatia aceea cu pastravaria , este ok . Dar trebuie facuta rezervarea cu cel putin 4 saptamani inainte. Sa vad daca mai am eu datele de contact ale lor . Daca nu , propun oricare din pensiunile de pe drumul catre Transfagarasan . Au preturi accesibile la cazare si , in plus , de ce nu am invada cu Toyote-le parcarea de la Balea-lac pentru o zi ?

    Comment


    • #5
     Aaaa... mai este interesant de trecut prin tunel cu geamurile coborate ... e un ecou fantastic ! In plus , e la munte .

     Comment


     • #6
      Lista cu propuneri este deschisa, iar dupa ce se termina "inscrierile" ca sa zic asa, vom decide locatia!
      Abia astept!
      2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
      2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

      Comment


      • #7
       Pustiule , la pensiunea Albota , cea cu pastravaria , pretul la cazare este nesimtit rau...au un pret ridicat in timpul saptamanii si un pret cu 30 la suta mai mare pentru sfarsitul de saptamana... daca vom opta pentru Transfagarasan , si sper sa fie asa , ne vom cauta cazare la primele pensiuni de la iesire din Cartisoara deoarece acolo pretul este omenesc ... oricum , asteptam si alte propuneri . Sper sa nu fim decat noi doi deoarece , daca e asa , vom merge cu o singura masina...hai ca am glumit !

       Comment


       • #8
        Momentan lista numara 7 persoane...de fapt 7 useri, iar fiecare vine cu familia, prietena, sau cu cine doreste!
        Mushu a participat la intalnirea de la Danes, daca-mi aduc bine aminte si stie cum se desfasoara aceste intalniri. Eu nu am putut participa atunci pentru ca eram prins cu BAC-ul si admiterea!
        2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
        2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

        Comment


        • #9
         Bine , astept sa vedem ce iese...oricum , la Albota au pastrav fript cu mujdei ... au chiar si bere fara alcool... hai sa nu fim entuziasti decat dupa ce ne intalnim...ar fi tare frumos ...adica pot trabantistii sa faca intalniri si noi nu ?

         Comment


         • #10
          Poate citeste despre asta si Zorro ... fara el nu vin....ii lansez o provocare !

          Comment


          • #11
           Cu Zorro si alti baieti ne-am mai intalnit in Craiova! Intalnirea va fi "next step"!Sigur o sa vada, mai ales ca-i inregistrat pe toate cele 3 forum-uri pe care a fost lansata propunerea!
           2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
           2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

           Comment


           • #12
            VALI, daca aduci o plosca de 5 litri cu palinca vin si eu. Sau chiar una mai mica.
            Toyota Avensis 1.8 VVT-i

            Comment


            • #13
             1. Vali44
             2. Zorro
             3. StefanVVTi
             2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
             2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

             Comment


             • #14
              S-a facut...astept sa primesc pe 18 . 02 . un transport de la Baia Mare . Sper sa ne ajunga ... sigur vii ? Te sun si discutam , ok ?

              Comment


              • #15
               Salut ...
               La Danes e superb si as mai merge ...plus de asta mancarea e geniala....multa si buna ...iar cazarea e deasemenea buna ....plus acolo am facut echitatie ...si am baut cu baietii o tuica buna......deocamdata nu ma incadrez pt plecare ...dar poate-poate
               Oricum daca nu vin sa cinstiti un pahar pt mine
               Eu recomand danes ...preturi acesibile pt toate buzunarele si pe deasupra e sigur mai ieftin decat dincolo..
               Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google