Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

bancuri, glume ceva cu ce sa ne mai distram si noi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Tatal vine de la cresa cu copilul iar mama isi pune mainile in cap:
    - Ma, asta nu-i copilul nostru !
    - Ce importanta are, maine tot la cresa il duc !
    Ave 1.8 Luna '08

    Comment


    • #92
      Corporatist de succes în zece pasi

      Corporatist de succes în zece pasi:

      • Te naşti într-un sat de pe lângă un oraş mai mare. Satul vostru are şi o şosea. Tu nu stai la şosea. Acolo stau ăia înstăriţi. Tu nu eşti.

      • Creşti auzind-o pe maică-ta spunându-şi cât e de proastă că l-a luat pe tac-tu şi spunându-ţi că dacă nu înveţi ai să ajungi că el.

      • La şcoala din sat eşti primul. Maică-ta e mândră, vecinele ­invi­dioase, taică-tău bea în cinstea ta.

      • Dai la liceu la oraş. Primul şoc cultural. Stai la o mătuşă. Domnişoară la 50 de ani. Pentru tine e zâna cea bună, pentru vecinii ei, „nebuna de la cinci“. Îţi petreci mare parte la baie. Veceul în casă te fascinează.

      • După primul an de liceu în care ai fost doar al cincilea din clasă şi maică-ta aproape că te renegase, te acomodezi şi te faci tocilar. Ţi se zice „Ţăranu“, fetele îţi vorbesc frumos doar când îţi cer tema, băieţii joacă fotbal cu ghiozdanul tău.

      • Ajungi la facultate. La Bucureşti. Al doilea şoc cultural. Maică-ta îţi trimite scrisoare că poate să moară liniştită. În aceeaşi scrisoare mă-ta mare zice că ea vrea să te vadă însurat şi că moare dup-aia. Stai la cămin şi te descurci cu mâncare de acasă ţinută la rece pe pervazul ferestrei. Şi aici eşti printre fruntaşi.

      • În ultimul an de facultate, te duci internship. Stai opt luni neplătit, după opt luni şeful biroului îţi zice: „Avem un post liber“. Accepţi chiar salariul minim pe economie. O suni pe maică-ta şi-i dai raportul. E atât de fericită încât, se gândeşte că, acum că te-ai realizat la Bucureşti, ar putea să-l lase pe tac-tu şi să vină să stea cu tine.

      • La job vii primul şi pleci ultimul. Lucrezi în weekend şi de acasă. Eşti ultra-obedient şi pupincurist. Colegii sunt scârbiţi de tine, şeful te place şi te exploatează. Îţi măreşte salariul. Poţi chiar să îi trimiţi şi maică-tii nişte bani.

      • Te însori cu cea mai frumoasă fată de la tine din sat. E şi ea venită la Bucureşti, dar nu a avut succesul tău. Faceţi nuntă în sat. Maică-ta plânge, bunică-ta nu moare, în schimb e mort de beat taică-tău.

      • Eşti avansat. Ceva directoraş. Ea e gravidă. Faci credit pentru casă şi maşină. Te aşteaptă 25 de ani de rate şi vacanţe în Turcia şi Grecia. Bunică-ta a murit, maică-ta vine la voi să vă crească plodul, taică-tău e tot la birt. Nu eşti fericit, dar eşti împlinit.

      Comment


      • #93
        Autobiografie

        Am fost director la o mare intreprindere socialista. Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la servici cu Dacia neagra.
        Odata am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru inmormintarea unui tovaras din Comitetul Central. Am spus ca cu atitia bani as inmorminta intregul Comitet. Din acest moment am devenit director la o intreprindere mai mica.

        Cafeaua zilnica era pregatita de o secretara mai in virsta, la servici mergeam cu furgoneta fabricii. Odata am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid. Am raspuns ca daca stiam ca e ultima m-as fi dus sigur. Din acest moment am lucrat ca maistru.

        La servici mergeam cu masina proprie si eu faceam cafeaua de dimineata. In atelier aveam pe perete poza lui Ceausescu si al Lolobrigidei. Odata mi-au spus ca de ce nu dau jos poza curvei de pe perete. Am luat poza lui Ceausescu. Din acest moment am lucrat zilier la sapat santuri.

        Mergeam la lucru cu bicicleta si duceam cafeaua de acasa in termos. Odata in timp ce sapam santul au venit si mi-au spus sa-mi ascund bicicleta deoarece va trece pe acolo o delegatie de partid de la Bucuresti Am raspuns sa nu-si faca probleme deoarece bicicleta este inchisa cu un lacat...din acest moment am ramas fara lucru...

        ...o vreme am fost somer pina la schimbarea orinduirii...

        M-am reabilitat, am intrat in politica, am intrat in partid. Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la servici merg cu un Audi cu sofer personal. In rest imi tin gura si din cind in cind ridic mina sa votez. Imi creste nivelul de trai si acoperirea cheltuielilor.

        Comment


        • #94
          Băsescu merge să consulte o vrăjitoare. Vrăjitoarea închide ochii şi îi spune: - Vă văd trecînd pe un bulevard foarte mare, într-o maşină decapotabilă şi lumea strigînd de bucurie.
          Băsescu zîmbeşte şi o întreabă:
          - Deci mulţimea este fericită?
          - Da, ca niciodată!
          - Şi oamenii aleargă după… maşină?
          - Da, dansează în jurul maşinii, ca nebunii. Poliţiei îi este foarte dificil să facă loc maşinii.
          - Sînt şi oameni care poartă drapele?
          - Da, drapele şi bannere cu vorbe de speranţă pentru un viitor mai bun.
          - Chiar aşa? Şi oamenii strigă, cîntă?
          - Da, oamenii sînt în delir: „Oho, de-acum începe o viaţă nouă!“
          - Şi eu, eu cum reacţionez la toate astea?
          - Nu pot să văd! Sicriul are capacul pus.

          Comment


          • #95
            Ce vede un optimist într-un cimitir?


            Numai plusuri.
            Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

            Comment


            • #96

              Comment


              • #97
                - Mamico, ce faci goala pe taticu?
                - Sar pe el ca sa-i desumflu burta.
                - Te obosesti de pomana! In fiecare dimineata, vecina ingenuncheaza si i-o umfla la loc ...

                Comment


                • #98
                  Hai ba' Cristi...
                  Avensis SW 2.0 D-4D & Celica 1,6L

                  Comment


                  • #99
                    La o clinica de tratament pentru batrani,
                    inainte de a se interna, batranii trebuiau sa mearga la un medic
                    care le dadea sfaturi pentru alimentatie in functie de boala si buzunar.

                    Intra primul batran si la capitolu alimentatie doctorul il intreaba:
                    - Ce pensie ai?
                    - 2500 RON
                    - De la masa sa nu-ti lipseasca friptura, sticla cu vin si fructele tropicale.

                    Al doilea avea pensia un 100 RON.
                    - De la masa sa nu-ti lipseasca legumele.

                    Al treilea, cu pensia de 10 RON
                    - Tataie... aer, cat mai mult aer!

                    Comment


                    • Tipul: Buna ziua, vopsea de oua aveti?
                      Vanzatoarea: Uhh, dichisitule!

                      Comment


                      • el - Draga mea, esti suparata ?
                        ea - Nu !
                        el - Tare ?
                        ea - Da !
                        LC 120 3.0 D4D AT

                        Comment


                        • Foarte foarte tare )))

                          O femeie batuta rau se duce la doctor.
                          Doctorul:
                          -Ce s-a intamplat ?
                          -Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe.
                          -Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara.
                          Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor.
                          -A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins.
                          -Vezi daca-ti tii gura ?
                          Toyota Auris.D4D-2.0.

                          Comment


                          • Un tip catre iubita lui:
                            -Iubito, am ceva super pentru deseara!
                            -Ce ai?
                            -Am cumparat prezervative olimpice!
                            -Cum adica?
                            -Pai sunt la set: aurii, argintii si in culoarea bronzului!
                            -Si deseara pe care o sa le porti?
                            -Pe cele aurii, normal!
                            -Auzi iubitule, cred ca ar fi mai bine sa le porti pe cele argintii!
                            -De ce?
                            -Pai poate asa, odata in viata, o sa termini si tu al doilea!

                            Comment


                            • Zeus - VIO - si-a schimbat numarul la masina ....

                              Comment


                              • bancul noptii

                                Suna telefonul noaptea…
                                Barbatul: "- Daca e pentru mine nu sunt acasa."
                                Nevasta raspunde: "- Este acasa."
                                Barbatul: "- Ce ti-am spus femeie ???"
                                Nevasta: "- A fost pentru mine!!"
                                Ave 1.8 Luna '08

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google