|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Poate uni stiu, eram tentat de un Camry, nu lipsea mult si o luam. Doream SE 4
Asta e. Pentru a va face o idee de preturi/dotari gasiti aici unele informatii, mentionez ca preturile sunt fara taxe iar containerul costa 1500 USD. Toyota romania nu acopera garantia pentru o asemenea achizitie. Din informatiile de pe forumul masini.ro rezulta ca fabricatie acestora este la Skt. Petersnurg
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Frumoasa masina, dar ce te faci cu garantia ????Iar daca containerul costa 1500 USD mai costa inca pe atat manevrarea si dezinfectare in port, sunt o groaza de taxe aiurea...(in fine)
Ce ati mai rezolvat cu avensisul, cat ati primit de la asigurari , ca eu dincolo am BAN pe nu stiu ce motiv si nici un moderator de acolo nu imi explica de ce si cu ce am gresit, inca astept....
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Trimite-mi un PM cu adresa de mail si vb in particular pt a nu trece in "off topic". Merci.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
ce am vazut azi intr-o parcare! Pana la urma exista cel putin o persoana in Bucuresti care a facut acest pas si a adus masina in Ro.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
eu am vazut multe modele de camry noi pe strada prin bucuresti
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Am fost in Republica Moldova intr-o reprezentanta toyota si am ramas surprins cand am vazut modelul Camry. Era undeva in jur de 30k pret de start cred. Oricum mi-a placut pentru ca era mai mare ca Avensis`ul si semana putin cu un BMW. Am vazut destule si pe strazile din Chisinau, nu inteleg de ce nu se aduce si in RO.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Camry se fabrica la Sct. Petersburg.
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Buna,ma numesc Catali si am o toyota Camry din 85 si vreau sa va intreb ceva,sper sa imi raspunda cineva care se pricepe...astfel,am curatat bujiile vechi,desi mergea ok motorul,adica m-am harnicit si acum parca nu merge rotund,ce ma sfatuiti...?multumesc
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Pentru "posesorii" de limba rusa puteti accesa www.toyota.md
Eu am incercat sa aflu mai multe detalii inclusiv la reprezentanta din Chisinau, dar si acolo erau numai vorbitori de rusa... Iar daca stiau romana, stiau dar mai putin termenii tehnici... Last edited by NISSAN; 01-29-2009 at 16:18 PM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
In Dubai, masinile de taxi sunt Camry in propotie de 80%. restul de 20% sunt Nissan Altime si Hyundai.
Aici este modelul de 2.4 cu 158CP, cutie auto in 5. Sunt extrem de fiabile, eu am vazut taxiuri cu 700-800k km facuti in 3-4 ani (de fapt ei le tin maxim 4 ani). Masinile merg non-stop, doi soferi, unul de zi si unul de noapte. Tara de origine este Australia. Stiu ca mai au o linie de asamblare si in USA. camry-ul este un monument de fiabilitate, de aia sunt si alese ptr taxi. sunt mai scumpe decat altimele si hyundaiurile insa nu se strica. singura lor problema sunt franele cam slabe. |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| camry |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|