Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nu se cupleaza demarorul

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu se cupleaza demarorul

    A mai avut cineva urmatoarea problema?
    Cand incerc sa o pornesc, cand pun contactul se aprinde bordul, dar cand incerc sa cuplez demarorul nu se intampla nimic. Am citit in manual sa verific sa nu am inelul de la chei in contact cu cheia, dar tot degeaba. Uneori imi porneste din prima , alteori incerc si de 10 ori. Mi-am oprit si telfonul mobil, am scos si inelul metalic de la cheie si tot nu porneste.
    Masina e noua, are numai o sapatamana.

  • #2
    Ai ambreiaj bine apasat?

    Comment


    • #3
      Are senzor la ambreiaj?

      Comment


      • #4
        Originally posted by grizzly View Post
        Are senzor la ambreiaj?

        1.nu e vorba de senzor ci de faptul ca tre sa apesi ambreiajul pana la capat altfel nu porneste
        2.am avut si eu exact problema de care vorbesti tu dar din pacate eu eram in dreapta, la volan fiind un prieten cu mare experienta .In momentul in care cupla demarorul nu pornea si pe deasupra se inchidea si radiouul.Din nou dadea la cheie, se aprindea bordul iar cand dadea la demaror se inchidea radioul si nu se intampla nimic. A facut asa de 5-6 ori chiar mai mult dupa care a pornit. Masina facea asa la 3 luni de cand am luato insa a fost prima si unltima zi cand a facut chestia asta.
        Ciudat e ca dupa 2 zile de cand facuse chestia asta am vrut sa vad ce se intampla daca nu apas suficient ambreiaju: facea exact la fel: se inchidea radioul su nu se intampla nimic
        Concluzie: daca face asa si cu ambreiaju apsat la fund ar trebui sa mergi la astia la genius motors daca esti din bv sa le spui sau eventual sa o mai lasi o bucata de vreme sa vezi ce se intampla

        Comment


        • #5
          Originally posted by grizzly View Post
          Are senzor la ambreiaj?
          Are intrerupator (switch)

          Comment


          • #6
            Asa am patit si eu in prima zi si nu stiam ce se intampla, desi dealerul me avertizase despre potentiala situatie.
            Problema poate veni de la covorasul de pe partea soferului. Covorasul intra sub pedalier (el nefiind cel original, desi a fost primit de la dealer; e cu cativa cm mai mare decat ar trebui sa fie) si nu se mai poate apasa ambreiajul pana la fund, asa cum trebuie. Recomand sa verifici periodic acel covoras si sa il tragi mai spre scaun din cand in cand, ca sa te asiguri ca nu vei pati ceva mai grav pe drum...
            Last edited by Methane; 12-17-2008, 07:50 AM.
            Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

            Comment


            • #7
              Intr-adevar problema intampinata de mine era de la covoras si am rezolvat-o decupandu-l putin. Este mai sigur decat sa tragi covorasul inspre scaun, caci prin miscarea picioarelor se va deplasa din nou sub pedale.
              Trebuie sa apesi complet pedala pentru pornirea motorului!
              Bafta!

              Comment


              • #8
                Da, asa era, covorasul bata-l vina. Si era cat pe ce sa duc masina in service. Tot timpul am fost convins ca era de la cheia cu cod. Nu mi-a trecut prin cap ca s-ar putea sa nu porneasca pentru ca nu am apasat complet ambreiajul.
                Deh, inainte am avut Matiz, acolo nu erau astfel de "probleme".
                Multumesc tuturor pentru ajutor. Un punct in minus pentru dealer care nu m-a avertizat ...

                Comment


                • #9
                  Acum am vorbit cu dealerul de problema covoraselor si mi-a zis ca sunt covorase de cauciuc originale pentru Yaris cu 200 de lei setul (4 bucati, TVA inclus). Deci pentru cei care doresc sa scape de problema asta agasanta intr-o maniera eleganta, puteti lua un set de asta.
                  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Methane View Post
                    Acum am vorbit cu dealerul de problema covoraselor si mi-a zis ca sunt covorase de cauciuc originale pentru Yaris cu 200 de lei setul (4 bucati, TVA inclus). Deci pentru cei care doresc sa scape de problema asta agasanta intr-o maniera eleganta, puteti lua un set de asta.
                    La noi, covorasele cu care a venit yaris-u si pe care scrie toyota nu sunt fixate pe podea, si tot intre sub diverse pedale. Mai nou sa desprinde si mocheta langa pedala de accelerator

                    Comment


                    • #11
                      Si toate astea pentru ca in romania covorasele ori nu se livreaza cu sistemul de prindere de mocheta (in caz ca nu ati observat au gauri spre scaun si mocheta la fel) ori la atatea mii de masini vandute, cei de la toyota nu au considerat necesar sa monteze clipsurile.
                      In germania se livreaza cu clipsuri si toate seturile de covorase au clipsuri in dotare.

                      Sarbatori fericite!
                      '08 Yaris 1.4 D4D

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google