Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce tip de becuri sunt bune pentru faza scurta &lunga Toyota Yaris 1.4dtd

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ce tip de becuri sunt bune pentru faza scurta &lunga Toyota Yaris 1.4dtd

  Buna,a inceput sa se arda becurile originale ,ce becuri ma sfatuiti sa pun (H4 &H11 ) am dat o cautare pe net iar acolo am gasit, X-treme Power de la Philips
  Un sfat va rog
  Last edited by Vali 40; 02-21-2020, 07:16 AM.

 • #2
  Eu mi-am pus Osram Original si se tin bine (peste 1 an de exploatare pana acum) ..problema cu Xtreme Power de la Philips sau Osram Night Breaker e ca au durata de viata scurta (undeva intre 4 si 6 luni) , dar dau in schimb o lumina mai puternica (+40% / +50% )
  Toyota Yaris 1.3 VVT-i SOL (SCP90) / 11.2005 / 2SZ-FE / 5 Doors hatchback SilverGrey

  Comment


  • #3
   Am apucat intre timp sa cumpar si sa le pun becuri Philips ,mai greu a fost cu montajul lor ,m-am cam zgariat la maini dar trece
   Diferenta .noaptea lumina este mai puternica bate pe o distanta mai mare ,,per total sunt multumit ,acum sa vedem cat tine ,,

   Comment


   • #4
    Am avut la vechea masina (Opel) becuri Philips Xtreme Vision si ma tineau cam 6-8 luni..diferenta era ca se schimbau usor..la Toyota in schimb..hehe..mi s-a ars luna trecuta becul de semnalizare pe stanga si a trebuit sa dau jos bara si sa scot farul din locas ca sa pot sa schimb becul..mi-a luat cam 30-40min pt o operatiune de 5 secunde (schimbatul becului efectiv) ..de asta am preferat sa pun pe Yaris becuri long life in detrimentul celor cu intensitate mai mare!
    Toyota Yaris 1.3 VVT-i SOL (SCP90) / 11.2005 / 2SZ-FE / 5 Doors hatchback SilverGrey

    Comment


    • #5
     Originally posted by geographu View Post
     Am avut la vechea masina (Opel) becuri Philips Xtreme Vision si ma tineau cam 6-8 luni..diferenta era ca se schimbau usor..la Toyota in schimb..hehe..mi s-a ars luna trecuta becul de semnalizare pe stanga si a trebuit sa dau jos bara si sa scot farul din locas ca sa pot sa schimb becul..mi-a luat cam 30-40min pt o operatiune de 5 secunde (schimbatul becului efectiv) ..de asta am preferat sa pun pe Yaris becuri long life in detrimentul celor cu intensitate mai mare!
     Asa se intampla cand schimbi prma data becuri ,eu am inlocuit 4 becuri ,si m-am zgariat la amindoua miinile ,dar a meritat
     in prezent se vede foarte bine noaptea o lumina alba rece care bate mai bine ,aseara ma oprit Politia crezand ca am becuri cu xenon dar s-au lamurit .
     Cat o sa tina nu ma intereseaza ,ma intereseaza sigurata mea si a masinii ,per total sunt foarte multumit

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google