Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme pornire

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Acelea sunt paginile pe care le arata Adobe Reader insa paginile din document sunt 113-115 sectiunea 3.3.

    Comment


    • #17
      Si-a revenit masina sau nu?

      Comment


      • #18
        revin cu problema. azi am testat injectoarele la un service specializat si sunt in parametri normali. am scapat de o grija si de o cheltuiala mare. masina a pornit la a 4 a cheie cu cabluir de curent. deci daca era bateria de vina pornea din prima, am mai eliminat o cauza. se pare ca totusi scv ul , regulatorul de resiune de pe pompa face figuri. avem o fluctuatie de presiune de 150 200 bari la rece in timpul mersului, ceea ce nu prea e normal. nu stiu cum se poate testa scv ul ca nu da nici un cod de defectiune. de curatat l am curatat, se pare ca trebuie sa cumpar altul

        Comment


        • #19
          Ai incercat sa faci acea initializare asa cum scrie in acel document?

          Comment


          • #20
            am incercat si reinitializarea la pompa da r tot asa face . azi am dus o la toyota mures sa vada ei ce puii mei are

            Comment


            • #21
              problema rezolvata. la reprezentanta, resoftare, incarcat soft de iarna, schimbat si acumulator, si acum porneste din prima fara emotii. pfuu mi a scos peri albi multi.
              oricum multumesc de sugestii. daca mai aveti probleme de genul mergeti directe la reprezentanta nu la service de cartier...

              Comment


              • #22
                Nu inteleg ;
                Originally posted by criss_m76
                resoftare, incarcat soft de iarna
                nu am mai auzit asa ceva sa inteleg ca ; sunt 2 soft-uri ,de iarna si de vara ....???eu am masina din 2007 si porneste la prima .dar de cand am schimbat bujiile incandescente vad ca la pornire pentru cateva secunde pleaca in 3 doar cand temperatura de afara este sub -3* ...am sa ii fac o testare ....

                Comment


                • #23
                  am rezolvat problema. scuze ca nu am mai postat. la service toyota mi au resoftat calculatorul de bord, si acum pornestefara probleme. totusi s ar putea sa am ceva baiuri cu 2 injectoare. sper sa nu ice repede.

                  Comment


                  • #24
                    Salut,nu stiu daca sunt in locul potrivit cu problema mea,totusi cititi si poate stiti mai multe.Asadar,Toyota Yaris 1.3 vvt-i Luna 2007,prima data problema pornire: se pune contactul, se aprind toti martorii, tot bordul, bateria bosch 1 an vechime, dar cand sa invarta la cheie ... pauza ,am incercat apoi sa misc volanul stg-dr -deblocare volan-in timp ce porneam(mi s-a spus ca e un fel de protectie antitheft a masinii),rezultatul:a pornit....a doua oara dupa cateva zile,iar nu porneste,cu tot bordul aprins...telefon mechanic care-mi spune sa incerc pornirea cu ambreiajul calcat complet si a pornit...desi mai pornisem masina si fara a debreia inainte...e adevarat ca pt o pornire ca la carte,trebuie calcat ambreiajul,schimbatorul la 0,etc...si in cartea tehnica se specifica ca trebuie apasata complet pedala de ambreiaj pana la pornirea motorului...asa sa fie si sa nu fie electromotorul...Deci intrebarea este sa fie obligatore debreierea la pornire?

                    Comment


                    • #25
                      Da!
                      Ai grija sa nu ai covorasul alunecat sub pedala .
                      http://img204.imageshack.us/img204/4009/tucashow3np.gif

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by Legionaru' View Post
                        Da!
                        Ai grija sa nu ai covorasul alunecat sub pedala .
                        Thanx man!

                        Comment


                        • #27
                          Bună ziua, oameni buni!

                          Sunt posesor de Toyota Avensis, motorizare 2.0, diesel, 126 cp.
                          În dimineața asta, 31 decembrie 2015, când au fost -6 grade Celsius în București, mașina a pornit normal (demaror circa 4-5 secunde după care mororul a pornit), am circulat cu ea circa doi kilometri, am oprit motorul, am staționat circa 10 minute, am pornit din nou, dar a pornit un pic mai greu decât a pornit la rece, m-am reîntors în fața blocului, am lăsat-o circa 30 de minute, am vrut s-o pornesc să plec din nou cu ea, dar n-a mai vrut să pornească deloc. Am pus clești de la altă mașină, ca să ajut acumulatorul, învârte de învârtit, dar nu pornește.
                          Motorina este de la Petrom, normală, dar am aditivat-o eu.

                          Aveți idee ce poate să aibă?
                          Last edited by Cornel Claudiu; 12-31-2015, 08:01 AM.

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by Cornel Claudiu View Post
                            Bună ziua, oameni buni!

                            Sunt posesor de Toyota Avensis, motorizare 2.0, diesel, 126 cp.
                            În dimineața asta, 31 decembrie 2015, când au fost -6 grade Celsius în București, mașina a pornit normal (demaror circa 4-5 secunde după care mororul a pornit), am circulat cu ea circa doi kilometri, am oprit motorul, am staționat circa 10 minute, am pornit din nou, dar a pornit un pic mai greu decât a pornit la rece, m-am reîntors în fața blocului, am lăsat-o circa 30 de minute, am vrut s-o pornesc să plec din nou cu ea, dar n-a mai vrut să pornească deloc. Am pus clești de la altă mașină, ca să ajut acumulatorul, învârte de învârtit, dar nu pornește.
                            Motorina este de la Petrom, normală, dar am aditivat-o eu.

                            Aveți idee ce poate să aibă?
                            Acumulatorul a murit .... banuiesc faptul ca este cel original ! Cablurile, daca sunt cele din comert, nu pot transfera suficient curent pentru o pornire usoara . Eu am doar clestii din comert, le-am pus eu cablu din cupru cu diametru de 6 mm ... Ca si varianta pentru acumulator eu am gasit Exide Premium 85 ah la pretul de 399 lei , livrare ,montare si acordarea garantiei in Bucuresti incluse in pret , cu acumulatorul vechi la schimb . IDNES AUTO.ro 0757661434 . Dimensiunile sunt cele pentru masinile noastre 315/175/175 . Cand va muri si al meu, voi veni la Bucuresti sa-mi cumpar o baterie de la acesti oameni ! Sper sa te fi ajutat postarea mea, La multi ani si km fara probleme !

                            Comment


                            • #29
                              Sunt deținătorul unei masini Toyota avensis 2.0 diesel si la temperaturi scăzute nu pornește. La - 10 grade, învârte motorul, da sa o ia si se opreste. Sunt cumva niste reguli de a porni iarna motorul? Pana acum am deținut numai auto pe benzina. Mulțumesc!

                              Comment


                              • #30
                                salut,
                                presupunand ca masina e pregatita corespunzator pt. iarna, singura regula specifica pt. diesel pe care o stiu eu este ca dupa ce pui contactul trebuie sa astepti pana se stinge becul care indica functionarea bujiilor incandescente si dupa aceea sa actionezi demarorul;

                                as aminti unele cauze pt. care un motor diesel nu porneste sau porneste greu: motorina proasta, filtrul de combustibil murdar sau cu apa, dopuri de gheata in conductele de combustibil, bujii incandescente arse, injectoare care nu lucreaza corect, jocuri supapae in afara limitelor admise, compresie insuficienta, etc.; mai sunt si altele dar nu cred ca are rost sa ma lungesc...

                                eu in primul rand as verifica filtrul de motorina si bujiile, nu prea cred sa iti faca figuri motorina la minus 10 grade, depinde de unde ai bagat si ce tip
                                Last edited by lorentzo72; 01-03-2016, 17:40 PM.
                                corolla 2008 1.6 dual vvt-i

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google