Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme pornire

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by vali44 View Post
  Acumulatorul a murit .... banuiesc faptul ca este cel original ! Cablurile, daca sunt cele din comert, nu pot transfera suficient curent pentru o pornire usoara . Eu am doar clestii din comert, le-am pus eu cablu din cupru cu diametru de 6 mm ... Ca si varianta pentru acumulator eu am gasit Exide Premium 85 ah la pretul de 399 lei , livrare ,montare si acordarea garantiei in Bucuresti incluse in pret , cu acumulatorul vechi la schimb . IDNES AUTO.ro 0757661434 . Dimensiunile sunt cele pentru masinile noastre 315/175/175 . Cand va muri si al meu, voi veni la Bucuresti sa-mi cumpar o baterie de la acesti oameni ! Sper sa te fi ajutat postarea mea, La multi ani si km fara probleme !
  Da, pānă la urmă, acumulatorul a murit!
  Cred că este o idee bună cu cablurile de diametru mai mare.
  Acumulatorul mașinii nu știu ce proveniență are, pentru că am mașina din luna august și era pe ea. Mașina este din 2008. O să īncerc să schimb acumulatorul, să pun unul de pe o altă mașină, să văd dacă de acolo e buba.
  Mulțumesc pentru sfat, īn ceea ce privește furnizorul de acumulatori, este foarte probabil să-mi trebuiască unul!

  Comment


  • #32
   Originally posted by lorentzo72 View Post
   salut,
   presupunand ca masina e pregatita corespunzator pt. iarna, singura regula specifica pt. diesel pe care o stiu eu este ca dupa ce pui contactul trebuie sa astepti pana se stinge becul care indica functionarea bujiilor incandescente si dupa aceea sa actionezi demarorul;

   as aminti unele cauze pt. care un motor diesel nu porneste sau porneste greu: motorina proasta, filtrul de combustibil murdar sau cu apa, dopuri de gheata in conductele de combustibil, bujii incandescente arse, injectoare care nu lucreaza corect, jocuri supapae in afara limitelor admise, compresie insuficienta, etc.; mai sunt si altele dar nu cred ca are rost sa ma lungesc...

   eu in primul rand as verifica filtrul de motorina si bujiile, nu prea cred sa iti faca figuri motorina la minus 10 grade, depinde de unde ai bagat si ce tip

   Mi-a mai fost indicat să verific filtrul de combustibil și mi-a mai fost spus că este posibil să fie dopuri de gheață pe conductele de alimentare.
   Treaba este că de pornit a pornit ușor, adică normal pentru iarnă, am mers cu ea un pic, am oprit, am pornit, dar a pornit ceva mai greu, am parcat acasă și după un scurt timp n-a mai vrut să pornească. Tot nepornită este și acum, fiindcă mecanicul care o poate vedea, īncepe treaba de māine, 5 ianuarie.

   Comment


   • #33
    După ce, la indicațiile telefonice ale mecanicului, am turnat apă fierbinte pe filtrul de motorină, aflat cumva īn spatele filtrului de aer, am amorsat circuitul de motorină cu ajutorul butonului de culoare neagră care se află deasupra filtrului de motorină, iar, cu ajutorul cleștilor de pornire pe acumulator, cu altă mașină pornită īn paralel, mașina a pornit la temperatura de - 6 grade Celsius. Cauza: o lentilă de gheață īn filtrul de motorină.

    Īmi cer scuze că, fiind nou pe forum, am postat din greșeală aici. Rod un moderator sau pe admin, dacă consideră necesar, să mute postările mele la Avensis.

    Comment


    • #34
     Foloseste motorina de calitate si nu vei mai avea beleli ,

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google