Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum Yaris

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Consum la pompa pe 1352 km, 750 de km in afara, restul in oras: 6,6 litri/100 km. Destul de bunicel consumul avand in vedere ca am mers cu AC pornit tot timpul si am mers si destul de mult prin oras.

    Tot legat de consum: masina plina (4 pasageri adulti plus moi & bagaje cat cuprinde), AC la 3, aproape de maxim rece - pornit tot timpul, 120 de km in afara iar CB-ul indica 6,5 consum mediu, cu Petrom 95. Revenirea la Petrom dupa Efix 95 si Mol Tempo 95 este dezamagitoare dpdv al performantelor masinii.
    Last edited by Methane; 07-06-2009, 07:37 AM.
    Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

    Comment


    • 4,9-5 pana la Cheile Dambovicioarei;e dezastru drumul dupa ce iesi din bv.
      methane cu petrom 95 nu tragea in depasiri???urca greu la deal??

      Comment


      • Alea sunt intrebari retorice?
        Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

        Comment


        • Brasov-Sibiu-Medias-Biertan-Sighisoara-Brasov, AC pornit, 5.9. Am rezistat sa merg la consum dupa metoda costake pina la Codlea (4.8 ). In rest, ma declar multumit comparativ cu halul in care am mers!
          Methane pina la urma care benzina e "over the top"?
          PS: Nu am putut rata un prinz la Biertan!
          Last edited by Dion; 07-06-2009, 19:31 PM.

          Comment


          • Ma apropii de 15.000 km, joi am prgramare pentru revizie, iar consumul pot spune ca s-a stabilizat. Cateva concluzii...

            - max 7%, Craiova - Bucuresti , normal 4.5%, minim 3.8% Focsani - Bucuresti, max 110 km/h - extraurban
            - 6.5-7% Bucuresti, dimineata si seara(2.5 km in 25-30 minute), in weekend 5.7 - 6.3% - urban
            2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
            2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

            Comment


            • Originally posted by Dion View Post
              Brasov-Sibiu-Medias-Biertan-Sighisoara-Brasov, AC pornit, 5.9. Am rezistat sa merg la consum dupa metoda costake pina la Codlea (4.8 ). In rest, ma declar multumit comparativ cu halul in care am mers!
              Methane pina la urma care benzina e "over the top"?
              PS: Nu am putut rata un prinz la Biertan!

              Din pacate am ratat Biertanul cand am fost pe ruta asta;
              4,8 cu AC nici eu nu-l scoteam;

              Comment


              • Din ce am incercat pana acum, avand in vedere ca am prins aceleasi conditii meteo si de trafic, atat in oras, cat si in afara, un top al benzinelor de 95 pentru mine ar fi: Mol Tempo 95, Efix 95 si Petrom 95, insa judecand doar dupa performanta.
                Daca luam in calcul consumurile: Mol Tempo 95 la egalitate cu Petrom 95 in oras (7,3), urmate de Efix 95 (7,6). In afara am testat doar Mol si Petrom si categoric iese Mol prima.
                Dupa preturi, Petrom kicks ass, apoi Efix si la final Mol (desi s-ar putea ca Mol sa fie la acelasi nivel cu Efix).
                In concluzie, pentru mine Mol Tempo 95 e cea mai buna. Petrom 95 am sa mai pun cand imi voi pune in gand de acasa sa ajung ultimul la destinatie, si asta cu 2 pasageri care sa impinga masina la deal.
                Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                Comment


                • Am reusit sa obtin consumul urban indicat de producator. Conditii: duminica, vreme de ploaie, temperatura ok (deci fara AC) si Petrom 95.
                  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                  Comment


                  • Na, ca am depasit consumul oficial: 7,1 exclusiv in oras, cu AC pornit si pedala calcata (45-50 km/h in treapta a doua constant). Imi place si cum suna cand o calc (nu seamana cu sunetul unui V8, dar fata de linistea obisnuita, ceva mai multi db sunt bineveniti). Tot Petrom 95, insa cu ceva mai multe rpm.
                    Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                    Comment


                    • Consum la pompa pe 412 km, cu 110 km extraurban - pe care CB afisa un 6,5 cu 5 persoane la bord si AC aproape de maxim, de 7,4. Benzina: Petrom 95. Stil de condus: nerational.
                      Inca un drum in afara, dupa ce am alimentat iar cu Petrom 95 (m-a luat valul cu ultimele consumuri urbane), pe 240 de km, 5 persoane in masina, AC la 3 tot timpul si aproape maxim rece, cu un consum mediu de 6% si viteza medie de 71,8 km/h.
                      Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                      Comment


                      • Azi am mers...cel putin alert! Bucuresti - Focsani, medie 91 km/h, consum 5.3%, AC in permanenta, drum LIBER!
                        Ieri, cand am plecat la Bucuresti(pe acelasi traseu), super aglomerat, medie 75.5 km/h, consum 4.3%! Am avut parte si de distractie cu o Mazda 2(mare parte din drum) si cu o Laguna(pe niste curbe)
                        2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
                        2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

                        Comment


                        • De distractie oricum ai parte... pe orice drum ai merge. Eu am facut slalom la propriu printre carutele din fata mea si masinile din sens opus de am scos "mergi mai incet!!!" de nu stiu cate ori din parte ocupantelor feminine ale masinii. Unde mai pui ca mi-am propus sa ii depasesc pe cei care imi dadeau flash-uri sa ma dau la o parte si apoi mergeau exact in fata mea.

                          Partea nasoala e ca m-am distrat cu vreo 2 "near death experiences". M-am simtit atat de viu cand am evitat cretinii din trafic si mi-am prelungit existenta mea si a celorlalti cu cel putin cateva zile...

                          Insa, ca sa ramanem in aria de performante, motorul trebuie turat foarte mult cand masina este incarcata (4 pasageri plus bagaje full) pentru a ramane in regimul de mers cu care sunt obisnuit (mergand singur in masina). Mai ales ca AC-ul a mers aproape de maxim, farurile erau aprinse mereu (drum european) - ceea ce a condus la diminuarea puterii motorului disponibila la roata. Insa nu pot spune ca nu mi-a placut sa ajung la 80 in treapta a treia sau 100 in a patra. In treapta potrivita si la turatii ceva mai mari (3500 - 4000) motorul s-a achitat onorabil de sarcina.
                          Last edited by Methane; 07-19-2009, 06:33 AM.
                          Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                          Comment


                          • Am migrat spre Petrom99+, din curiozitate, sa vad ce si cum. Parca se simte un plus fata de Efix, dar nu spectaculos, consumul mi se pare ceva mai mic. Brasov - Persani si retur ~ 100km, consum 5.2, ritm ceva mai potolit.

                            Comment


                            • Saptamana trecuta am avut parte de un concediu binemeritat, in care am parcurs peste 2100 Km pe un traseu ce a cuprins Valea Prahovei, Cheile Bicazului, Pasul Prislop, Valea Izei, Valea Somesului, Valea Ariesului, Valea Streiului, Valea Jiului, Obarsia Lotrului, Lacul Vidra, Valea Oltului, Transfagarasanul, Culoarul Rucar-Bran si DN 71 pe la Paraul Rece. Yarii s-a comportat excelent desi a fost supusa la adevarate cazne, incluzand portiuni de off-road autentic peste dealuri in zona localitatilor Apahida - Pata - Cara - Aiton de langa Cluj-Napoca precum si pe traseul Obarsia Lotrului - Voineasa dar facut pe drumul (aproape forestier) ce inconjoara pe la nord Lacul Vidra.

                              Consumul mediu pe toti acesti 2000 Km a afost de 5,66 l/100 Km.

                              Benzina folosita: cu cifra octanica 95 de la Petrom si OMV
                              Yaris 998 1.0 vvti, Peppermint Green

                              Comment


                              • Ati observat o scadere a acceleratiei masinii pe caldurile astea? Ieri, cu masina prin oras, cu AC pornit la 2, aproape maxim rece, masina nu mai avea acelasi raspuns la acceleratie.
                                Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google