Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Audio Toyota Yarsis

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Audio Toyota Yarsis

  Salut, am cateva nedumeriri
  in primul rand, vreau sa imi schimb boxele de pe fata deoarece au inceput sa gajaie pe la volumul 30 si cu bass-ul la 1(asta se intampla cand ascult de pe cd), si as mai vrea sa imi pun boxe si pe spate deoarece nu am. imi puteti spune ce dimensiune au boxele si daca am cablurile trase ca sa imi pun boxele in spate?

  in al doilea rand, mai am o problema, la bricheta am pus un modulator FM (are USB si auxiliar) dar se aude ffffoarte prost datorita posturilor de radio (din ce am inteles trebuie sa gasesti o frecventa libera ca sa se auda muzica cat de cat bine) intrebarea mea este daca se poate trage auxiliar la CD player.
  CD player-ul din masina mea este exact ca cel din urmatoarea imagine: http://c0.carsie.ie/d43864c90df075c9...5c06757d54.jpg

 • #2
  Depinde ce modulator ai folosit si de calitatea lui ..!!! seteaza-l pe frecv superioara , ex 107Mhz .. in aceasta gama de frecv nu ai nici un post radio ai pe 106.4 Romania Actualitati in rest pana la 108 este liber ..
  Nu cunosc acest modelul care il ai tu pe masina dar daca ai buton care comuta Aux atunci ai in spatele cd-ului 2 mufe RCA (una rosie cealalta alba reprezentand cele doua canale stereo input )

  Comment


  • #3
   Multumesc, voi verifica in spatele cd-ului daca am cele 2 mufe RCA

   Comment


   • #4
    Lucian, am verificat dar nu am niciun buton care sa comute AUX. Asta e... raman la modulator. Multumesc!

    Comment


    • #5
     Incearca X-CarLink, e un adaptor care are 2 mufe si se conecteaza in spate la cd-player, costa cam 300 lei si iti poti pune muzica pe masina pe stick/card/aux.
     Iti mai trebuie inca un fel de adaptor de la x-carlink la masina, nu mai stiu care era treaba cu el, am fost la viper si il au ei, costa cam 40 lei

     Comment


     • #6
      salutare, aveti idee ce dimensiuni au difuzoarele de pe usile din spate pentru un YARIS din 2010 ??? si unde se pot gasii pentru cumparare ??? la reprezentanta cred ca sunt scumpe rau...mersi
      I love TOYOTA

      Comment


      • #7
       16 cm din cate stiu eu, dar mai bine verifici, trebuie sa dai jos toata protectia de plastic de pe usa, nu este greu, cateva suruburi, difuzoarele pe fata e posibil sa le gasesti capsate, nu sunt pe surub. Gasesti o multime de modele de difuzoare foarte bune pe orice site in ziua de astazi, cele originale banuesc si eu ca au un pret exagerat

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
       Politica de Securitate Google