Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chei speciale necesare toyota yaris

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Chei speciale necesare toyota yaris

  Deschid acest thread cu intenția de a ne ajuta intre noi cu imformatii referitoare la SDV-urile ce la putem folosi la masinile noastre toyota.
  Incep eu prin a spune din ceea ce am citit, rog confirmati cei ce ati folosit asa ceva, pentru schimbarea filtrului de ulei e necesara o asa cheie ?, http://www.pieseauto.ro/scule-servic...717705338.html
  Apoi, am observat azi in capul planetarei o piulita mai speciala, stie cineva cu ce cheie o desfacem si unde gasim acea cheie ?

 • #2
  Nu shimba nimeni uleiul la masina singur cu mānuța lui ?

  Comment


  • #3
   Hi hi, eu intreb si acum tot eu raspund, am gasit sa cumpar acea cheie specială pt fitru ulei, dar cand am aflat pretul, costa 135 lei, m-am razgandit si am tras concluzia ca dintr-o teava cu diametru interior de 64 mm, se poate face o cheie pt filtru ulei, cum nici nu a visat toyota :-)) , doar suntem romāni si trebuie sa ne descurcăm in toate situatile.

   Comment


   • #4
    poi eu am desfacut filtrul de ulei cu o curea pe care o aveam la pantaloni) in conditiile in care mecanicul a tras de filtru vreo 15 min cu o cheie speciala si nu a reusit.... chei speciale nu exista atat timp cat avem o sarma, un patent, sa zicem si ceva scule obisnuite si .... imaginatie... ca na... chiar suntem romani!

    Comment


    • #5
     Luna asta am fost la revizia de an la Toyota Focsani si te contrazic, am vazut si eu acea cheie speciala, nu e mare lucru de ea, se gaseste de cumparat si pe net, insa daca nu o ai, nu e bine deloc si spun si de ce, la modelul meu, atat filtru de ulei cat si cel de motorina sunt din plastic si au in ele elementul filtrant. E drept un plastic putin mai dur / casant, dar tot plastic e si orice fortare poate conduce la spargerea carcasei filtrelor. Asadar, merge facut schimbul de ulei si fara cheie speciala dar in timp se deterioreaza carcasa exterioara a filtrului sau se poate sparge, acum stiu despre ce este vorba si personal voi incerca sa-mi cumpar acea cheie in viitor.

     Comment


     • #6
      Originally posted by geoded View Post
      Luna asta am fost la revizia de an la Toyota Focsani si te contrazic, am vazut si eu acea cheie speciala, nu e mare lucru de ea, se gaseste de cumparat si pe net, insa daca nu o ai, nu e bine deloc si spun si de ce, la modelul meu, atat filtru de ulei cat si cel de motorina sunt din plastic si au in ele elementul filtrant. E drept un plastic putin mai dur / casant, dar tot plastic e si orice fortare poate conduce la spargerea carcasei filtrelor. Asadar, merge facut schimbul de ulei si fara cheie speciala dar in timp se deterioreaza carcasa exterioara a filtrului sau se poate sparge, acum stiu despre ce este vorba si personal voi incerca sa-mi cumpar acea cheie in viitor.

      Nu inteleg de ce va cramponati de acest banal schimb de ulei si filtru cand manopera este destul de convenabila . In plus , capatati pe Cartea Service stampila de servisare a masinii , stampila care face mult la revanzarea acesteia ...
      Pentru cei ce vor sa-si incerce talentele de mecanici pe propria masina voi posta codul de la cheia pt filtru ulei la Avensis 2.0 d-4d
      09228-06501 . succes si * spor la revanzare * !!!!

      Comment


      • #7
       Ai dreptate Vali, poate ca e un atuu sa ai si stampila servisului pe carte la revanzare, insa la cei ce au cumparat masina dupa 1 ian 2011, cartea nu se mai tine decat in format electronic iar cine vrea sa vada trebuie sa mearga cu ea la toyota, care de altfel asigura gratuit testarea oricarei masini cumparate SH. Eu personal am decis sa-mi fac singur reviziile si de aceea am deschis atunci subiectul acelei chei. Daca mai e careva interesat de surubareala, codul cheii e acelasi si pt yaris ca si pentru avensis.

       Comment


       • #8
        Apropo de preturi, manopera pt un schimb de ulei si inlocuit filtru de motorina = 198 lei, e convenabil :-) , cat pretul uleiului :-) .

        Comment


        • #9
         Deci , pentru Yaris 1,33, cheia de filtru este cea de 64,5 mm ?

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google