Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

despre yaris intrebari

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • despre yaris intrebari

  Am facut un test drive cu un yaris sport de 1.8 si mi s-a parut ca scutura cam tare ar avea suspensiile mai rigide ca fiind sport ...
  ce parere aveti fata de un model de 1.4 d sau 998, am stat in spate si se cam simte

 • #2
  Pai normal ca sunt rigide daca e Yarisul 1.8 TS(sport).

  Comment


  • #3
   Buna seara,
   Eu sunt noua pe acest forum, si intrucat sunt fericita posesoare (de 2 zile) a unui Yaris, as vrea sa intreb ce probleme ati avut cu acest model? Nu de alta, dar ca sa stiu la ce sa ma astept...

   Comment


   • #4
    Pai tu nu ai auzit ca e printre cele mai fiabile masini?
    Rar sa fie probleme la Yaris si oricum nu sunt generalizate, ci pur si simplu aleatoare.

    Comment


    • #5
     Nu m-am referit numai la fiabilitate, ci in general...Cam ce tip de probleme creeaza, sa stiu daca ma pot baza pe ea la un drum mai lung sau risc sa raman izolata cine stie pe unde...

     Comment


     • #6
      Originally posted by Monik View Post
      Nu m-am referit numai la fiabilitate, ci in general...Cam ce tip de probleme creeaza, sa stiu daca ma pot baza pe ea la un drum mai lung sau risc sa raman izolata cine stie pe unde...
      Cind dai banii pe o asemenea masina iti scade moralul daca te gindesti ce probleme ai putea sa ai ... adica .... nu vei avea sa raminem in tonul optimist. De ce ne cumparam masini noi si de marca ... la gandul ca cel putin 3 ani nici nu ne gindim la probleme.

      Asa ca ... vei ramine izolata numai daca :
      • nu urmaresti atent indicatorul de combustibil
      • uiti farurile aprinse
      • nu-ti dai seama ca ai o pana
      • pornesti stergatoarele atunci cind acestea sunt inghetate
      • nu ai cauciucuri de iarna in sezon
      sigur sunt chestii ce nu ne plac dar astea sunt trecute la "ce va nemultumeste la toyota" sau cele ce ne incanta si se trec la "ce va face fericit "...

      asa ca mai degraba te gindesti:
      • unde ti-o parchezi
      • sa ai garaj
      • la supermarket-uri sa ai spatii largi ca multi ti-o lovesc cu usa asa doar de "placere"
      • sa o speli si sa o mentii curata
      • sa mergi la service autorizat cind e cazul (adica la verificarile periodice, ca de altele nu prea cred ca vei avea nevoie )

      Comment


      • #7
       Mersi, Kalmy! Intr-adevar, e bine sa fi optimist in viata! Ma gandesc doar in perspectiva distantelor lungi, cu zone nepopulate si daca mai fac o pana si noaptea.... In rest, stiu ca marca e ok, fiindca altfel nu mi-o luau ai mei !

       Comment


       • #8
        Felicitari pentru achizitie ....
        Probleme specifice la Yaris nu sunt...majoritatea lor sunt "create" de proprietari....eu pana acuma nu am avut nici o problema....si nici nu am auzit de cineva care sa aibe o problema reala la masina...deci eu zic ca sunt foarte reusite... ...

        Sa ai grija la borduri ca e jos botul masinii si o sa iti zgarii bara ....
        Baga combustibil de calitate...
        Ai grija de plastice ca sunt cam usor zgariabile...
        Sa o lasi mai moale in primii 1500 de km apoi poti gradual sa cresti si turatia si viteza.....
        O sa ti se para rigida....si chiar este....dar iti da impresia de masina lipita de sosea...mai multe ...astept intrebari si iti raspund ...
        Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

        Comment


        • #9
         Mersi, Mushu! Am observat ca e foarte joasa in partea din fata, ceea ce o sa-mi ridice destule probleme cu parcarea. In rest, merg destul de incet , sunt atenta in trafic (fiindca inca nu m-am obisnuit cu ea), si sper sa ne imprietenim repede .

         Comment


         • #10
          Originally posted by Monik View Post
          Nu m-am referit numai la fiabilitate, ci in general...Cam ce tip de probleme creeaza, sa stiu daca ma pot baza pe ea la un drum mai lung sau risc sa raman izolata cine stie pe unde...
          Ma repet probleme generalizate la Yaris nu exista..De aceea am spus aleatoare. Putin probabil sa ramai cu Toyota in drum. In general sunt maruntisuri de genul: are pedala de acceleratie prea moale, scartaie chederul geamului de la praf, butonul la computer bord e prost pozitionat ....Rar am auzit de probleme serioase la motor, ambreiaj, directie, frane samd....

          Comment


          • #11
           Yaris luna 1.3 benzina , scartaie rau plasticele chiar si pe drum bun , e normal ??? Yar motorul e destul de zgomotos , asa e motorul pe benzina ?? Rog raspuns .

           Comment


           • #12
            Revizia la yaris 1.3 benzina se face la 15000 , ce se intampla daca nu am fost la revizie am 13000 km si aproape 2 ani de cand am masina . Trebuia sa ma duc la un an chiar daca nu am facut 15000 km ????? Rog raspuns

            Comment


            • #13
             Da, trebuia.

             Comment


             • #14
              Tocmai ai pierdut garantia.Trebuia sa intrebi cand ai cumparat masina sau sa citesti cu atentie Manualul Utilizatorului...Un sfat,vinde-o repede!

              Comment


              • #15
               Un sfat: nu o vinde daca merge bine...pierzi prea mult :P
               Altii se pipi pe garantia care o dau jegosii nostrii! nevorbind de jaful care e la revizii

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google