Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Boxe spate yaris

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Boxe spate yaris

  Buna, sunt fericita posesoare a unei Toyota yaris terra. As vrea si eu sa imi montez boxe pe spate, dat fiind ca nu am decat pe fata 4 boxe din dotarea standard. M-am interesat la service la ei si ma costa 525 ron fara TVA boxa originala cica, si 280 ron montajul per boxa. Adica aproape 18 milioane!! Mi se pare super scump, aveti vreo alternativa? Am inteles d la dealer ca firele le am trase, imi lipsesc doar difuzoarele...
  Multumesc mult

 • #2
  Originally posted by kristinaaa View Post
  Buna, sunt fericita posesoare a unei Toyota yaris terra. As vrea si eu sa imi montez boxe pe spate, dat fiind ca nu am decat pe fata 4 boxe din dotarea standard. M-am interesat la service la ei si ma costa 525 ron fara TVA boxa originala cica, si 280 ron montajul per boxa. Adica aproape 18 milioane!! Mi se pare super scump, aveti vreo alternativa? Am inteles d la dealer ca firele le am trase, imi lipsesc doar difuzoarele...
  Multumesc mult

  M-am interesat la service la ei si ma costa 525 ron fara TVA boxa originala cica, si 280 ron montajul per boxa. Adica aproape 18 milioane!! Mi se pare super scump

  Cred ca asta e bancul zilei...18 milioane pentru doua difuzoare !!!
  Inteleg din postul tau ca vrei sa-ti montezi doua difuzoare pe spate, bunnn, iti cp doua difuzoare pe doua cai (posibil si si de aici http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/ ) ca marime depinde de cum au loc in locasul lor ( nu stiu unde sunt montate boxele spate la Yaris ) si te duci la un prieten care stie sa lege patru fire ( ai spus ca ai cablajul tras ) si totodata sa gaseasca o solutie de prindere a lor. Nu este o mare inginerie...e foarte simplu si nu cred ca te costa mai mult de 200 lei pentru doua difuzoare de calitate.
  Succes.
  Last edited by hilux2009; 06-16-2010, 18:56 PM.

  Comment


  • #3
   Originally posted by kristinaaa View Post
   As vrea si eu sa imi montez boxe pe spate, dat fiind ca nu am decat pe fata 4 boxe din dotarea standard.
   Poti incerca si aici: http://www.car-tuning.ro/content/ind...wCat&catId=482

   Comment


   • #4
    Ca sa nu mai zicem ca difuzoarele spate Toyota sunt de slabute. Eu unul nu pot zice ca scot un sunet bun. Si le am din fabrica.
    2008 Yaris 1.4 D-4D SOL

    Comment


    • #5
     faruri xenon cu lupa

     salutari,
     dupa lupte seculare si cu ajutorul mare al comerciantului (cine e interesat sa ma contacteze, il recomand ca si seriozitate, spre deosebire de altii cu care am dus "tratative"), am reusit sa-mi montez lupele cu bec xenon si angel eyes. iata cateva poze. a fost ceva bataie de cap (la un moment dat imi venea sa le iau pe toate si sa le arunc pe geam... ) dar zic eu ca merita. urmeaza spalator pt far...
     Attached Files

     Comment


     • #6
      Și legătura dintre farurile tale și topicul de aici este...
      Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

      Comment


      • #7
       Originally posted by Methane View Post
       Și legătura dintre farurile tale și topicul de aici este...
       este ca.... scuze , am postat gresit.

       Comment


       • #8
        poate un admin sa stearga mesajul, va rog? am sa-l postez unde trebuie. scuze

        Comment


        • #9
         Salut

         Ce dimensiune au boxele spate la Yaris?

         Comment


         • #10
          Un search pe net după "size rear speakers yaris" a rezultat n 6 1/2 pentru faţă şi 5 1/4 spate pentru Yaris liftback (SUA). Presupun că dimensiunile sunt n inch.

          Sper că te ajută.
          Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

          Comment


          • #11
           De prins le prinzi frumos in holsuruburi, direct in metal la usa, desi cred ca ar trebui sa aiba 3 locuri de prindere. (parerea mea e ca 3 e oricum prea putin, ar trebui mai multe).

           Daca iti cumperi aftermarket, ia ceva difuzoare cu sunete medii.
           2008 Yaris 1.4 D-4D SOL

           Comment


           • #12
            Se prind n 3 pocnituri. Informații se pot găsi pe site-ul cu manuale de instalare accesorii originale.
            Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

            Comment


            • #13
             am incercat azi sa dau jos panoul usii spate la yaris sa vad ce difuzor se potriveste, dar nam prea reusit. Stie cineva cum se face, exact? Sa nu trag ca disperatul...pana ce crapa ceva. Na vrut nici cum sa vina jos.

             Comment


             • #14
              Ai aici manualul de instalare
              Yaris 998 1.0 vvti, Peppermint Green

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
              Politica de Securitate Google