Salut,
Din pacate yarisul meu a suferit un mic accident de circulatie acum o luna si ceva, din care a iesit putin sifonat pe partea dreapta (un mic accident in lant din cauza poleiului). Paguba nu e mare, se poate indrepta, putina tinichigerie si putina vopsea. Problema e ca nu prea stiu de unde pot sa iau o vopsea care sa fie de o buna calitate. Nu as lua orice fel de vopsea pt ca nu vreau sa risc sa fie un produs de proasta calitate.
Stie careva unde as putea gasi o vopsea buna?
Multumesc
Din pacate yarisul meu a suferit un mic accident de circulatie acum o luna si ceva, din care a iesit putin sifonat pe partea dreapta (un mic accident in lant din cauza poleiului). Paguba nu e mare, se poate indrepta, putina tinichigerie si putina vopsea. Problema e ca nu prea stiu de unde pot sa iau o vopsea care sa fie de o buna calitate. Nu as lua orice fel de vopsea pt ca nu vreau sa risc sa fie un produs de proasta calitate.
Stie careva unde as putea gasi o vopsea buna?
Multumesc

Se poate curata rugina cu smirghel fin apoi daca suprafata e mica e suficient kitul(adica sub 10 mm),ce n-am spus e ca dureaza mult pana cureti suprafata, pana se usuca primerul,pana aplici lacul -20 min.- ori cate zgarieturi sunt .Mersi pentru sugestia cu scobitoarea cred ca e o idee foarte buna.Lacul are avantajul ca se intareste si protejeaza suprafata respectiva,dar poate sa acopere si lipsa de substanta mai ales la ciobituri.Vopseaua trebuie aplicata pe suprafete fara denivelari care pot fi chituite si smirgheluite daca e cazul.
Comment