Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Anvelopele intră īn garanţie ???

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Anvelopele intră īn garanţie ???

  Bună, ştie careva dacă anvelopele intră īn garanţie?
  Am 15900 km. cu maşinuţa mea, iar anvelopele de pe faţă īmi sunt tocite pe interior şi mi-se pare cam repede pentru a fi tocite, dar mai ales numai pe interior şi ambele, nu se mai văd crestăturile, şi nu cred că aşa ceva se īntāmplă de felul cum conduci.
  Vă mulţumesc.
  Corolla 1.4 D-4D DPF Luna M/T 2017

 • #2
  Ce anvelope ai pe masina? Ale mele sunt Conti PremiumContact2 si s-au tocit si ele mai mult pe interior decat pe exterior in 20.000 de km, insa nu le-am rotit la 10.000 asa cum prevede manualul masinii. Nu am auzit pana acum sa ceara cineva garantie pe cauciucurile masinii si au fost destui care nu au fost multumiti de ele.
  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

  Comment


  • #3
   Uzura neuniforma a cauciucurilor nu intra pe garantie, acolo ai probleme cu unghiul de fuga care nu a fost reglat la timp (dupa o groapa sau denivelare serioas luata in plin).
   Anvelopele se schimba pe garantie doar daca apar galme sau umflaturi ca urmare a defectelor de fabricatie.
   Toyota Avensis 1.8 VVT-i

   Comment


   • #4
    Anvelopele nu intra, dar geometria proasta a rotilor intra. Si daca ai doar 16000 la bord inseamna ca geometria e proasta de cand ai cumparat-o pentru ca nu apare o diferenta asa de mare de uzura intr-un timp scurt.
    Probabil vor zice ca trebuia sa rotesti cauciucurile la 10000 km, dar nici asta nu cred ca scuza cu nimic diferenta atat de mare la doar 16000.
    Si nici nu cred ca anvelopele pot fi atat de proaste !

    Comment


    • #5
     geometria rotilor nu intra pe garantie ... io am avut un show gata sa le sparg capu celor de la toyota... niste incompetentzi , cum sa nu intre daca ea asa a venit din fabrica... si recomandarea mea si a unuia din interior , este sa faceti in alta parte geometria la roti , toyota nu are scule fff bune pt asa ceva .

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google