Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Toyota CHR vs Suzuki Vitara S vs RAV 4

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Toyota CHR vs Suzuki Vitara S vs RAV 4

  Am facut o scurta comparatie , din punctul meu de vedere , intre variantele 4x4 cu cutie automata si motorizare pe benzina. Desi RAV 4 nu este in aceeasi clasa cu CHR si Vitara am adaugat-o fiindca imi place modelul. CHR are motor 1,2 cu turbina 116 CP cuplu 185 intre 1500 si 4000 ture,garda la sol 160mm unghi atac 15 ,punte spate dublu Wishbone, greutate 1400kg, pret aprox. 28000 euro. La CHR apreciez motorul cu turbina cu racire cu lichid si nu cu aer,fiabilitatea renumita Toyota,aspectul exterior,calitatea executiei,consumul redus. Nu mi-au placut geamurile foarte mici pentru locurile din spate si luneta foarte mica,pretul. Vitara S motor 1,4l cu turbina140 CP cuplu maxim 220 la 1450-4000 ture,garda la sol 185mm unghi atac 18 si degajare 28,diferential blocabil,mod snow si sport,greutate 1250kg,,punte spate rigida pret 21000 euro. Nu mi-a placut unghiul de atac de doar 18,aspectul spartan la interior,calitatea executiei inferioara fata de Toyota si puntea rigida spate. La RAV 4 cu motor aspirat 2l 150 CP cuplu maxim 196 la 4000 ture ,garda la sol 163mm unghi de atac 19 si degajare 28,greutate 1550kg,punte spate dublu Wishbone, pret 32000 euro. Mi-a placut calitatea executiei,faptul ca e spatioasa,confortabila si fiabila. Nu mi-a placut garda la sol mai mica decat la modelul RAV precedent si la fel lipsa butonului blocaj diferential,pretul. Toyota au cutii CVT iar Suzuki cu convertizor de cuplu.
  Last edited by doracapi; 09-13-2017, 16:49 PM.

 • #2
  versusul este de interes si pentru mine. Important insa este pentru ce anume folosesiti masina. Eu ma uit dupa un Vitara, pentru perioada de iarna, deplasari scurte, in principal in oras. Pentru drumuri lungi, prefer avensisul, datorita puterii motorului.

  p.s. vezi preturile pt Vitara din R. Moldova, insa nu sunt clarificat inca cu taxele vamale
  http://www.suzuki-auto.md/index.php?...=about&item=79

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
  Politica de Securitate Google