Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Avensis vs. Passat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Avensis vs. Passat

    Este un subiect mai sensibil al meu deoarece am exploatat in mod alternativ cele 2 tipuri de automobile. Vreau sa precizez din capul locului ca nu am un ''cui'' impotriva concernului VW. Dimpotriva , este si va fi o vitrina tehnologica dar la capitolul fiabilitate...Passat-ul mi-a mancat ficatii. Si nu vorbesc de defectiuni marunte. Voi enumera din memorie cateva : presiunea uleiului ( de vreo 3 ori din care 2 succesive , trebuia sa scot masina din service si la receptie am bagat-o la loc caci tot nu avea presiune ), articulatii fata , ( merg cu mare grija , nu-s birjar ) , computerul de ambient ..s.a.m.d. Nici nu imi aduc aminte toate defectiunile si nici nu cred ca merita sa ocup spatiul aici. Tot ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca marele concern german a incaput de dragul reducerii costurilor sa produca componente prin diverse locatii unde seriozitatea nu este tocmai acasa la ea. Daca aveti comentarii sau intrebari va stau la dispozitie cu noi detalii. Acum nu voi mai ocupa spatiul inutil si va las si pe voi sa dati cu parerea. Un lucru e cert , Toyota are standarde de calitate mult peste cele ale ''legendarelor masini germane''. Sunt un adversar al butadei ''masina nemtzeasca-i masina nemtzeasca dom'le....''salut.

  • #2
    hai s aiti zic si parerea mea la motorizari toyota e peste pasat nu ma refer la putere ci la fiabilitate iar la dotari eu zic ca oferta de la vw e mai bogata decat cea de la toyota aici are un plus si vw la spatiu interior ce sa zic mi se par cam la fel iar la aspectul exterior din partea mea castiga toyota

    Comment


    • #3
      Asa e Alex , ai dreptate doar ca oferta Toyota nu se opreste intamplator ( ca sa ma refer doar la segmentul de lux ) la Avensis Executive cu cilindree de ''doar'' 2.0. Filozofia japonezilor difera de cea a europenilor si tocmaai asta face ca lupta de pe piata auto sa fie atat de frumoasa si palpitanta. Daca , de exemplu , cineva doreste ceva superior ca dotari si puteri se va putea duce la sora mai bogata . O cheama Lexus si acolo ai dotari , cilindree si lux cat cuprinde. Aceiasi strategie a adoptat-o si Nissan care si-a creeat divizia de lux Infiniti , Honda care a creeat Acura. Si nu cred ca strategia a dat gres. Uite asa masina noastra preferata a devenit numarul unu in lume....VW este pe locul 4 , ( fara sa supar pe nimeni )...

      Comment


      • #4
        No mai ,
        In sfarsit un topic pe gustul meu...
        Eu unul nu mai pun piciorul in nici un Passat.

        Sunt asa de " fiabile " de ii las pe altzii sa ia tzeapa cu masina asta.....
        New Corolla Luna 1.6 Dual VVTi

        Comment


        • #5
          Originally posted by Teo View Post
          No mai ,
          In sfarsit un topic pe gustul meu...
          Eu unul nu mai pun piciorul in nici un Passat.

          Sunt asa de " fiabile " de ii las pe altzii sa ia tzeapa cu masina asta.....

          ...unii nu m-au crezut...ba chiar s-au suparat pe mine...( pe vechiul forum )...evident ca erau ''Passat''-isti.......

          Comment


          • #6
            Originally posted by crystoyu View Post
            ...unii nu m-au crezut...ba chiar s-au suparat pe mine...( pe vechiul forum )...evident ca erau ''Passat''-isti.......
            inseamna ca nu mi-au citit postarile mele de pe vechiul forum....vizavi de Passat....
            Ce-i drept erau mai vechi ca ale dvs. cam cu 2 luni....
            Pe scurt...
            1.Masina ; Passat model 2003 , 185000 km la bord 1.9 TDi , 101 CP, luata second de mine din Germania
            2.Probleme :
            a.) La plecare din Germania la 100 m de la usa firmei ce mi-a vandut masina a inceput sa mi se crape parbrizul...fara a fi lovit.( 200 euro in tara).
            b.) Rola de la alternator...mecanism special cu clichet ( 200 euro )
            c.) Turbina....nu am schimbat-o ( 3000 Euro ) , am reconditionat-o ( 1100 Euro )
            d.) cat timp motorul a stat pentru reparatia turbinei , s-au blocat injectoarele ( 4 inj = 900 Euro ..la negru din Spania + montaj ).Oficial era 750 Euro un injector adica 3000 Euro toate
            e.)Cireasa de pe tort....VOLANTA.....800 euro noname.....

            Doamne multumesc ca am vandut-o.

            Fara cuvinte...
            New Corolla Luna 1.6 Dual VVTi

            Comment


            • #7
              ...aha , era sa uit. O problema care nu a fost rezolvata NICIODATA ( am scapat de ea la 80.000 km ) a fost alternatorul. In conditii de exploatare normala nu aveam probleme. Dar daca dadea dracu' si ploua afara si eram pus in situatia de a folosi consumatori care sunt firesti in conditii de timp nefavorabil ( aeroterma cu turatie mare , dezaburitor spate , scaunele fata incalzite , stergatoare ,xenoane+ proiectoare......eram halit. Dupa cateva ore de functionare in astfel de conditii nu mai aveam curaj sa opresc motorul caci nu-l mai porneam. Am reclamat de N-ori acesta problema si a stat zile in sir in service ( o saptamana numai pentru remedierea acestei probleme ) , dar totul a fost in zadar. Au fost schimbate 4 ( patru , four , cetar ) alternatoare dar tot degeaba..Daca a fost problema de soft sau nu....nu ma pot pronunta. Cert este ca am ''maritat'' masina cu defectiunea ''congenitala'' cu care am luat-o. Cum de am uitat de defectiunea care m-a pus in atatea situatii penibile........offfffff....

              Comment


              • #8
                Pardon moncher , turbina am schimbat-o la 66.000 km.......iar am uitat ceva....

                Comment


                • #9
                  Asa bune sunt passat-urile ? A fost o alternativa in a cumpara a 2a masina a familiei.Am avut de ales intre 3 masini Passat 1.6 fsi 115 cai, citroen C5 1.6 hdi 110 cai si corolla 1.6 dual vvt-i 124 cai dar pana la urma am hotarat cu tata ca 1.4 d4d luna ar fi ideal.Dupa cum mi-a spus dealarul ca venea tocmai in februarie la sfarsit am luat hotararea de a lua avensis luna black 1.6 vvt-i care era pe stoc.Erau mai multe culori disponibile dar nea-am oprit la asta.Eu unu zic ca nu a am facut o alegere proasta si sper din tot sufletul sa nu fie asa tinand cont ca e motorul de 1.6 care multi zic ca e cam submotorizata pt aceasta masina dar foarte fiabil.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by razdaf View Post
                    Asa bune sunt passat-urile ? A fost o alternativa in a cumpara a 2a masina a familiei.
                    Eu zic sa faci in felul urmator....
                    In fiecare dimineata cand te uiti in oglinda si te vezi....Te rog...Felicita-te !!!
                    Nu glumesc.
                    Ati facut o alegere excelenta.....!
                    New Corolla Luna 1.6 Dual VVTi

                    Comment


                    • #11
                      [quote=razdaf;495]Asa bune sunt passat-urile ?

                      Are dreptate Teo , ia-l in serios , eu stiu al naibii de bine ca nu glumeste chiar daca a dat o forma umoristica alegerii facute de familia voastra.........

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by razdaf View Post
                        Asa bune sunt passat-urile ? A fost o alternativa in a cumpara a 2a masina a familiei.Am avut de ales intre 3 masini Passat 1.6 fsi 115 cai, citroen C5 1.6 hdi 110 cai si corolla 1.6 dual vvt-i 124 cai dar pana la urma am hotarat cu tata ca 1.4 d4d luna ar fi ideal.Dupa cum mi-a spus dealarul ca venea tocmai in februarie la sfarsit am luat hotararea de a lua avensis luna black 1.6 vvt-i care era pe stoc.Erau mai multe culori disponibile dar nea-am oprit la asta.Eu unu zic ca nu a am facut o alegere proasta si sper din tot sufletul sa nu fie asa tinand cont ca e motorul de 1.6 care multi zic ca e cam submotorizata pt aceasta masina dar foarte fiabil.
                        razdaf nu-ti face probleme in ceea ce priveste capacitatea motorului pt ca nu ai de ce.1,6 de la toyota e cu totul altceva decat alte motoare de aceeasi capacitate. parerea mea e ca ai putea sa il compari cu un 1,8 de la alte marci. daca nu vrei sportivitate este un motor super ok. totusi are 110 cp.
                        AVENSIS 1.6 VVT-i

                        Comment


                        • #13
                          FAIN !
                          Un thread unde nu mai este nimic de spus ...
                          Evident
                          トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

                          Comment


                          • #14
                            nu mai faceti offtopic

                            Comment


                            • #15
                              ok
                              Passat-ul este - la exterior - per total (din orice unghi), mai frumos decat Avensis.
                              Si atat cu superioritatea.
                              トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google