Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum motor 2.2 D4D

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Consum motor 2.2 D4D

  Cat consuma motorul vostru diesel?

  Al meu e inca in rodaj (am 1100 km) si am scos pina acum o medie de
  7 l/100 km cu circulatie 50% in oras (Sibiu - foarte aglomerat) si 50% afara.

  Spuneti si voi cat consumati

 • #2
  in bucuresti care e foarte aglomerat am un consum de 8,2 afar scade la 5,2 mers la viteze destul de mari 160-170km/ora

  Comment


  • #3
   Cand era ok vremea, 7,4l/100km.
   De cand cu zapezile si mersul de melc prin oras, am avut si 8,2...
   RAV4 2.2 D-4D
   Yaris 1.3 VVT-i

   Comment


   • #4
    In medie, cam 7.5 (dar fara accelerari bruste, si mers la o turatie redusa, de obicei fara depasire de 2000rtm); pe autostrada, daca depasesc 120, consumul creste vertiginos: 8.2 la 140, 9.5-10 la 160km/h; oricum, cand am fost pe-afara, la drum intins, a consumat cam 8.5 la 140km/h
    ; cred ca vinovat de un consum mai mare e si filtrul DPF, care ar consuma combustibil uneori, pentru autocuratare

    Comment


    • #5
     am un rav 4 cu aceias motorizare . l-am cumparat de nou din germania . la intoarcere in tara am condus foarte finut in regim de autostrada fiind in rodaj. m-a cam speriat consumul: media la 1400 km de mers pe autostrada a fost de 8.2 la suta . cam mult
     voi ce spunetzi?
     super masina , super inspiratzie dar cam rigida pt gropoanele romanesti

     Comment


     • #6
      Originally posted by Alexandru Olteanu View Post
      in bucuresti care e foarte aglomerat am un consum de 8,2 afar scade la 5,2 mers la viteze destul de mari 160-170km/ora
      Prietene vreau si eu poze sau ceva concludent cu consumul asta miraculos al tau. Mie imi consuma 7.7-8 la 130-160 si peste 9 la 200-220. deci hai sa fim seriosi cu consumul tau de 5,2 la 170 .... poate cu vant de 100 km/h in spatele tau.
      Toyota Avensis 2.2 D-4D 150CP EXECUTIVE

      Comment


      • #7
       consum mediu

       am avut consum min de 3.8% inafara la 80 km/h : 6,8% mediu 50% afara orasului 50% oras iar dupa ce am facut o revizie nu a scazut sub 8,5% mediu

       Comment


       • #8
        Adus RAV4 Cross Sport 2.2 D4D din Germania.
        Pe zona autostrazilor (1000 km), fiind in rodaj, nu am depasit 3000 rot si, in consecinta, nici 160 km/h. In general, cu cruise control (85% din drum), viteze de 120-140, cu turatii intre 2100-2800.
        In Romania, dupa incheierea rodajului, inca 600 km, am TRAS de ea: vit max. 190 km/h (in vreo doua incercari) si pana in 4000 rot, + serpentine, trafic greu, depasiri sportive (ca sa se obisnuiasca cu viata grea din Romania). La un popas, intr-o parcare mare, cu pietris, i-am solicitat si asistenta stabilitatii.
        Consum> 7,9 litri la suta.

        SUPER MASINA. Este autoturismul IDEAL pentru Romania.
        トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

        Comment


        • #9
         deci cam asa am eu consum .. fac des brasov-slatina ....avand in vedera ca traversez branul care dupa cum stiti e un pic cam dificil la urcat am scos un consum mediu de 6,7-7,5% (aici e maximul si minumul in mai multe drumuri) . dar pe drum fara pante scoate un consum de 5,8 -6,5 la o viteza maxima de 120 km/h pe cruise. in general sunt foarte multumit de consum si de cum se comporta ....!!! oricum toyota e in top

         Comment


         • #10
          haideti sa ne lamurim intai cum masurati consumul - pe computerul de bord sau prin metoda plinului.
          Eu sunt maniac cu chestia asta, mai ales ca ma asteptam ca Toyota sa aiba un computer de bord extrem de precis. Fals - la masina mea computerul imi indica intotdeauna cu 1.5 - 2.0 litri/100 km mai putin. Cred ca este o problema generala. Evident cei de la service spun ca nu este o problema, desi banalul Logan sta excelent la consumul indicat de computer.

          Acum despre consumul real - 5.2 la 170 km/h este o utopie (Alexandru, totusi nu suntem copii sa punem botu' la astfel de vrajeli).

          Cel mai bun consum real pe care l-am scos a fost 5.7 de la Buc la Tg Mures - masina goala, cauciucuri de vara, fara lumini, A/C, mers super economic. De altfel 5.7 este consumul extraurban dat in specificatiile tehnice.
          Mentionez ca pun numai motorina Evo de la Mol.
          Pe autostrada la 170-180 constant, consumul se duce lejer spre 10.
          Am facut consumul in diferite conditii - iarna, cauciucuri de iarna foarte grele, masina incarcata cu 5 oameni mari si bagaje, zapada, frig etc. cel mai mare consum a fost de aprox 8.2 in cele mai grele conditii, dar fara viteze peste 120.
          Vara consum la un mers linistit dar nu batraneste (fara autostrada) intre 6.5 si 7.
          In oras, iarna si la inghesuiala consumul urca si pana la 12.5 - masurat cu metoda plinului.
          In general sunt multumit de consum pentru ca sunt realist. O masina 4x4 de 2 tone (incarcata) nu poate sa consume 5.

          Comment


          • #11
           La mine consuma 7% vara si 7,6% iarna la o medie orara de 43 km/h.Conteaza media orara , stilul de condus si calitatea motorinei.

           Comment


           • #12
            Consum mediu indicat de calculatorul de bord 6,6- 6,9% vara si 7 - 7,3% iarna.
            Dar mai recent am facut un drum de 1500km si am testat si clasica metoda a plinului si am constatat ca sunt diferente intere cea ce indica calculatorul si consumul real.
            Pe bord indica 5,9% si consumul real calculat cu metoda plinului 6,7% (1502 km cu 100,5 l motorina). Traseul urmat a fost Bucuresti - Costinnesti - Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Transfagarasean - Sibiu -Valea Oltului - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti. Cele 2 autostrazi e prima oara cand reusesc sa le fac pe cruise control la viteza de 140 km/h in intregime.

            Comment


            • #13
             Originally posted by rav4x4dnk View Post
             Consum mediu indicat de calculatorul de bord 6,6- 6,9% vara si 7 - 7,3% iarna.
             Dar mai recent am facut un drum de 1500km si am testat si clasica metoda a plinului si am constatat ca sunt diferente intere cea ce indica calculatorul si consumul real.
             Pe bord indica 5,9% si consumul real calculat cu metoda plinului 6,7% (1502 km cu 100,5 l motorina). Traseul urmat a fost Bucuresti - Costinnesti - Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Transfagarasean - Sibiu -Valea Oltului - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti. Cele 2 autostrazi e prima oara cand reusesc sa le fac pe cruise control la viteza de 140 km/h in intregime.
             Sunt convins ca exista diferente intre consumul afisat si cel real,numai ca la ce traseu ai facut ai scos un consum super bun.

             Comment


             • #14
              160-180km.h 12-13l/100km))))prea mare zic eu

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
              Politica de Securitate Google