Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Corolla 1.6 Dual VVTi

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Corolla 1.6 Dual VVTi

  Salutare tuturor,

  Sunt nou pe forum si m-am gandit ca primul post pe care-l fac este acesta. Sunt mandrul propietar al unei Corolla cu motor de 1598 cmc, 124 CP, culoare neagra, fabricatie 2008, versiune de echipare Luna.
  Masina am ridicat-o pe 23 decembrie de la dealerul Estima Motors din Braila.
  Corollica are in prezent 2200 de km, un consum mediu de 9.6 l/100km si ma incanta in fiecare zi. Am incercat sa pun poze insa primesc o eroare cand incerc sa uploadez poze in album. O sa atasez aici.
  Attached Files
  Toyota Corolla E15, 2008, 1.6 Dual VVTi, Luna

 • #2
  Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere!
  Toyota Avensis 1.8 VVT-i

  Comment


  • #3
   Bine ai venit intre noi ....asteptam pareri si alte informatii folositoare legate de masina cat si intrebari pentru ceilalti posesori
   poti posta poze si aici nu este nici o problema
   Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

   Comment


   • #4
    Frumoasa masina, sa-ti traiasca! Si consumul este bun pentru oras... cand sunt mai in forma scot cu dieselu 9.2 asa ca este bine 9.6 pentru benzina.

    Comment


    • #5
     Superba! S-o stapanesti sanatos!

     Comment


     • #6
      O prinde culoare foarte foarte bine!
      Sa o stapanesti sanatos!
      2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
      2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

      Comment


      • #7
       Originally posted by serbanica View Post
       Salutare tuturor,

       Sunt nou pe forum si m-am gandit ca primul post pe care-l fac este acesta. Sunt mandrul propietar al unei Corolla cu motor de 1598 cmc, 124 CP, culoare neagra, fabricatie 2008, versiune de echipare Luna.
       Masina am ridicat-o pe 23 decembrie de la dealerul Estima Motors din Braila.
       Corollica are in prezent 2200 de km, un consum mediu de 9.6 l/100km si ma incanta in fiecare zi. Am incercat sa pun poze insa primesc o eroare cand incerc sa uploadez poze in album. O sa atasez aici.
       prietene am o masina ca a ta numai ca e gri (argintie) si am facut ceva schimbari la ea care da bine adica jenti stopuri inchise faruri inchise in interor si ploape mai am sai pun arcuri sport si iti spun ca merge bine si arata foarte bine pe a mea pe a ta ar fi grava ca e neagra

       Comment


       • #8
        Primul meu post pe acest forum.

        Sunt mega fericitul posesor al unui Corolla 16 vvti sol de 3 zile. Masina e splendoare , nu alta, un salt imens pt mine de la logan 16 din 2005 si apoi octavia 2 de 19 dizal din 2007.

        Prima impresie? Deloc dezamagit
        Dupa 3 zile exaltarea nu a disparut doar ca mici puncte gri spre negru, fara importanta insa, anume lipsa iluminare comenzi laterale geamuri, actionare computer de bord ingrozitoare (nu-nteleg de ce nu l-au facut clasic, pe maneta de faruri), scaunele cam incomode (poate sunt obisnuit cu cele late de pe skoda)
        In rest, tinuta de drum, manevrabilitate, echipare si siguranta, JOS PALARIA

        Mentionez ca masina e din 10.2009, are 6ooo km (eu am facut vreo 600) si maxim i-am dat pe M0 in ungaria 155. Poate mai mult, dar blondina mea din dreapta ... Pot cofirma ca la viteze mari volanul nu este moale, cum s-a spus
        Cosum oras, 9,5
        Promit si poze pe weekend

        O zi buna si la mai mare

        Comment


        • #9
         In primul rans s-o stapanesti sanatos. Fara probleme/incidente tehnice!
         Originally posted by gogoloius View Post
         lipsa iluminare comenzi laterale geamuri,
         In trafic, in general, eu nu prea ma uitam, duceam mana intuitiv spre butoane.

         QUOTE=gogoloius;16377]actionare computer de bord ingrozitoare (nu-nteleg de ce nu l-au facut clasic, pe maneta de faruri)[/QUOTE]
         La inceput, si eu comutam des, intre consumul instantaneu si cel mediu. Apoi cand am constatat ca ma incadrez cu consumul in limitele "normale", am lasat afisajul pe data si temperatura. Si doar uneori/rar mai studiez consumurile.

         Comment


         • #10
          [QUOTE=moritz;16389]In primul rans s-o stapanesti sanatos. Fara probleme/incidente tehnice!

          multumesc pentru urări.

          sa dea Domnul sa postam numa de laudă și să lăsăm topicul despre probleme nefolosit

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
          Politica de Securitate Google