Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Corolla Sol 2.0 D-4D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    maine anu se-noieste

    si parbrizu iti pocneste...

    noa, marii desfundatori de drumuri din jud alba mi-au dat cu pietre in parbriz, drept urmare am o crapatura in forma de s de vreo 20 cm... dupa anu nou schimb parbrizul pe casco...

    despre masina, ar mai fi de spus ca acum are 11200 km, la 6 luni de la cumparare... Merge cum tre sa mearga o masina... adica foarte bine. A, de cand nu am mai scris, masina s-a procopsit si cu o zgarietura in bara, facere de bine de la cineva care bineinteles nu a catadixit sa lase un nr de tel, sau alte date de contact.

    acu, de sarbatori am reusit un consum record, intre lipova si deva, calculatoru de bord arata 4,7 %, ceea ce pana acum nici nu visam.

    Comment


    • #17
      A trecut un an si-o luna

      Ehei, dragii moshului, de mult nu am mai scris... Iaca masina are un an si o luna... si 25000 de km, un pic peste.

      De la ultima postare am mai schimbat un parbriz (da, al 2 lea intr-o juma de an) -ceva pietricica pe autostrada la unguri-, am vopsit capota, am schimbat bara spate, mi-am pus un car kit cu comenzi vocale... am depasit vechiul top speed, i-am dat 210 km/h (pe ceas, nu pe gps), cred ca mai mult nu mergea...

      Cam asta ii istorisirea, cu mentiunea ca desi am schimbat cureaua alterantorului, intra in ea pietricele fest pe la roata (este o ditai gauroaca pe unde sunt aruncate pietricelele), asa ca scartait la pornire am, dar dupa ce se intinde cureaua nu se mai aude, asa ca incet incet nu mai bag de seama...
      Consumul mediu in concediu, pe vreo 2000 de km a fost 6.0, in conditiile in care 1700 de km au fost pe autostrazi, si restul pe drumuri de romania, iar media orara cam 84 km/h. Asa a iesit...

      Oi mai reveni,
      pa

      Comment


      • #18
        ulei haleste ?

        Comment


        • #19
          Uleiul e in limite normale, cam pe la mijloc este acum pe joja. Weekendu asta mai fac 700 de km ca ma duc pana la cluj, sh-oi mai vedea dupa ce ma intorc. Dar pare sa fie ok pana la revizia de 30000.

          In schimb, probabil din neglijenta mea, oi fi umblat cu rotile cam desumflate, cauciucurile pe fata s-au uzat destul de tare pe exterior, pe ambele parti... O fi si de la mersu iarna cu anvelopele de vara. dar ieri le-am mutat pe fatza pe alea din spate...
          Oricum, marca de cauciucuri Avon, sau cum naiba le cheama si mi lene sa ma interesez, nu mi se par de mare calitate... la toamna imi pun si io gume de iarna, ca oi avea o boxa in care sa le pun pe astea.

          Comment


          • #20
            Cauciucuri de iarna

            De cand n-am mai scris a venit si iarna... Din noiembrie am cauciucuri de iarna. Good Year Ultra Grip 7+, 205/55/R16 91H. Foarte silentioase, mai silentioase ca Yokohama ce le aveam din fabrica, de vara. Plus ca foarte confortabile.

            Am avut si revizia de 30 de mii, la 32 de mii am schimbat placutele de frana pe fata. (~6 mil la reprezentanta).

            In rest, masina a mai primit tot din toamna un scaun de copil cu ISOFIX, Jane Exo. Poate mai sunt parinti interesati asa ca pun si linkul: http://www.youtube.com/watch?v=Llta5vEDE-4

            Pe langa asta, si niste zgarieturi de usi prin parcari, dar deocamdata nu-mi vine sa le fac.
            A, mai consumul sa il zic... o fi de la bocanci, ii drept ca dupa o zi dupa ce am resetat: 10.6 l / 100 km, la mers ca bezmeticul prin oras... cu fum din roti la frane...

            Comment


            • #21
              scurt update: La 45 de mii am schimbat placutele de frana si pe spate...
              acum are 53 de mii, consum de weekend (plecare vinerea, intors duminica, 1100 km, medie orara 54 km/h) 6.0%

              Comment


              • #22
                la 50 mii merita sa faci o curatare la EGR. scade consumul binisor
                e foarte simplu, daca vreti tutorial pun

                ps. foarte putini suntem cu corolle 2.0, ma ales acum ca s-a scos si de la vanzare motorul asta

                Comment


                • #23
                  David, poti pune tutorial de curatre egr, te rog? Si eu am corolla 2.0. Numai bine!

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google