Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

2nd Start

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 2nd Start

  Salut.
  Am un Landcruiser din 2007, diesel.
  Poate cineva sa ma lamureasca ce face butonul 2nd start?
  Multumesc si Sarbatori Fericite!

 • #2
  Originally posted by ionescu69 View Post
  Salut.
  Am un Landcruiser din 2007, diesel.
  Poate cineva sa ma lamureasca ce face butonul 2nd start?
  Multumesc si Sarbatori Fericite!
  Iata ce face  crosby
  Member  Join Date: Oct 2008
  Location: Constanta
  Posts: 95

  Am fost undeva la tara si am intrat pe o ulita ce tocmai se scalda in apa unei conducte sparte. Drumul in panta usoara, noroi cat cuprinde. Am intrat simplu, deh, era la vale. Cand am plecat am nimerit fara sa stiu cu rotile din stanga pe deasupra unui sant facut in vara pentru o conduca de apa. Nu au tasat bine pamantul cand au astupat groapa si ... am ramas putin suspendat. Am cuplat tot ce era de cuplat pe la masina dar nu vroia. Se misca putin dar cu cat incercam mai mult ma afundam in sant. Mai aveam un buton "al doilea start". Asta nu l-am folosit niciodata ptr ca nu prea am avut incredere in el. L-am cuplat si minune, am iesit. De fapt in loc sa plece in prima treapta cupleaza direct a doua. Deja plecase cineva dupa un tractor, nu mai credeam nici eu ca o sa ies. Pe zi ce trece tot descopar cate ceva interesant la masina asta.
  __________________
  LC 120 3.0 D4D AT

  Comment


  • #3
   Atunci cand ramai blocat pe suprafete alunecoase (noroi, gheata, zapada, nisip) si patinezi aiurea apesi butonul asta. vei porni cu viteza a doua si cutia automata va tine cutie in viteza a doua ptr a preveni patinarea. e f eficient. daca nu merge, da-te jos din masina si cauta un tractor sa te scoate caci e groasa.

   Comment


   • #4
    Vali44, Mircanu, va multumesc.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google