Bine v-am regasit. Vreau sa-mi incalt masina si sincer sunt foarte debusolat in ceea ce priveste oferta existenta pe piata. Preturile variaza de la 450 ron la ... fara limita. Vreau sa cumpar 4 bucati all season dar care sa indeplineasca anumite criterii. As vrea sa fie in clasa "C" in ceea ce priveste consumul de carburant ( nu stiu ce relevanta practica au marcajele respective) si la fel, aceeasi clasa, la rularea pe un drum ud. Am avut ceva probleme cu mersul pe sosele ude cu niste cauciucuri General Grabber. Am si cateva preferinte:
- Bridgestone Dueler 684 II 265/65/R17 112S M+S - a fost echiparea masinii
- Goodyear wrangler HP AW 265/65/R17 112H M+S - amortizeaza f bine socurile
- YOKOHAMA G051 265/65/R17 112H M+S - am auzit ca sunt excelent ca si calitate
- TOYO OPEN COUNTRY HT 265/65/R17 112H M+S
Nu stiu daca acele marcaje se regasesc in performantele din practica, nu stiu daca sa mai pun un ban in plus si sa iau ceva despre care toata lumea spune ca sunt OK ....
Voi ce spuneti , ce aveti pe masini si mai ales cum se comporta in trafic. Va multumesc anticipat.
- Bridgestone Dueler 684 II 265/65/R17 112S M+S - a fost echiparea masinii
- Goodyear wrangler HP AW 265/65/R17 112H M+S - amortizeaza f bine socurile
- YOKOHAMA G051 265/65/R17 112H M+S - am auzit ca sunt excelent ca si calitate
- TOYO OPEN COUNTRY HT 265/65/R17 112H M+S
Nu stiu daca acele marcaje se regasesc in performantele din practica, nu stiu daca sa mai pun un ban in plus si sa iau ceva despre care toata lumea spune ca sunt OK ....
Voi ce spuneti , ce aveti pe masini si mai ales cum se comporta in trafic. Va multumesc anticipat.
Comment